אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי מידע על הכרטיסי קול האלה, אני רוצה לדעת איזה מהם יש לו הכי פחות בעיה של דרייברים, האם כולם תומכים בחיבור 4 רמקולים וסאב, ושיהיו איכותיים. אין לי שום צורך ביציאה אופטית או משהו, אני רק רוצה לחבר מערכת 4.1 וזהו, חוץ מזה לא צריך שום דבר. על איזה מהם אתם ממליצים? הדגמים הם: creative live5.1 hercules fortissmio-2 terratec ter512i שלושתם בערך באותו מחיר, ונראה לי שאלה האופציות היחידות שיש היום. ועוד שאלה אחת, מה ההבדל בין הכרטיסים האלה שנמכרים בחנויות שונות? המדובר הוא בכרטיס של קריאטיב 5.1. http://www.simpletech.co.il/products.asp?pid=13&mid=29 https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=SoundCard http://www.plonter.co…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מערכות רמקולים: האחת: Altec avs500 והשניה: פיליפס 550e אם מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחת מהם אני אודה לו מאוד, בבקשה תתחשבו שבנתיים יש לי כרטיס קול און בורד רגיל ולא יודע מתי אני אקנה כרטיס חדש.... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם כשקניתי מיקרון איכותי יחסית (לא של מחשב, אלה של מחשב ממש לא טובים) ביותר מ100 ש"ח עדיין שמקליטים, לדוגמה ברשמקול, ההקלטה תמיד עם רעשי רקע. זה לא משהו במיקרופון כי כשמחבריםאותו למערכת ואומרים משהו שומעים חלק וטוב. זה נראה לי קשור לכרטיסי הקול הביתיים שאיכותם נמוכה... בקיצר, יש איזה תוכנה או סט מיקרופון מסויים שמסנן רעשי רקע? משהו שמסנן רעשי רקע.
-
- 12 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת העים אפשר להוסיף כרטיס קול בלוח האם כמו שמוסיפים כרטיסים גראפיים על לוח שיש בו כרטיס קול מובנה חייב תשובה בהקדם מהר!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת, שהיא בעצם הרמקולים(סידור יפה דווקא של סראונד).יש מלא שירים שאני שומע ברדיו, ואני לא יודע את השם או שטויות כאלו ואני רוצה להקליט למחשב. עלה לי רעיון, להקליט לקלטת, ומהקלטת למחשב. עשיתי את זה פעם. עכשיו שאני חושב על זה, נראה לי שאפשר פשוט ישירות למחשב...... לא משנה. האיכות- איך היא תהיה? אם היא תינזק, איך אני יכול למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Gamer שזה כרטיס בין הטובים בשוק כיום. בקיצור אני רוצה לקנות גם רמקולים של 5.1 (5 רמקולים + סאבוואפר) שמתי עין על הרמקולים Cretive Inpire 5.1 5300 שבאתר החברה אומרים שהרמקולים האלה עם שילוב של הכרטיס קול זה סאונד טוב מאוד אבל כל רמקול זה Watt RMS 6 והסאבוואפר 18 Watt RMS זה לא נמוך מדי??? יהיה לי צלילים גבוהים?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את המיני דיסק sony mzr-500 , למישהו יש אילו שהן הסתיגויות מהמוצר הנ"ל? הולכים לקנות לי אותו בהונג קונג, מישהו יודע כמה הוא בערך עולה שם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב קנו עכשיו את ה Hecules Game Theater XP ואני מרוצה בינתיים אבל אני צריך רמקולים טובים לא במחיר יותר מ1500 ש"ח עם סאב ועוד 4-5 רמקולים ושיהיו איכותיים יש הצעות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה 4.1setup הזה? אמור לעלות קצת מעל 900 ש"ח ביחד... רמקולים : http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=169&category=16&maincategory=3 כ. קול: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=41&b=0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שהבאתי את כרטיס הקול שלי הביתה למחשב וחיברתי אותו למערכת הסטריאו אני שומע באופן קבוע רעשי רקע קבועים (לא עולה ויורד אלא רעש מונוטוני). כרטיס הקול שלי עובד טוב ללא בעיות - אפילו החלפתי אותו ליתר ביטחון ועדיין שומעים רעשי רקע. הדגם שלו הוא:apache ACS-200 הרסיבר הוא מדגם סוני str db830 מחובר אליו ממיר של "יס" , כבל אנטנה מהיציאת רדיו של מת"ב" , cd של סנסוי ,מיני דיסק דק של סוני , ואקולייזר. היציאה עוברת מרחק של מטר וחצי לכל היותר בהגזמה. הכבל הוא ארוך וללא חיבורים מיוחדים - 2 בננות בצד אחד וחיבור רגיל ליציאת ה-line out. (האמת שאין בכרטיס יציאת line out , אלא רק יציאת spk ) הסבירו לי פעם שאולי החיבור למת"ב עושה את הבעיה , אבל גם שזה מנותק יש רעש (פחות אמנם) מה יהיה הסוף -…
-
אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן אמ פי 3 , ואני לא יודע איזו חברה היא המובילה בנגנים מסוג זה..... אם תוכלו בבקשה לתת לי מספר סוגים של חברות+נגני אמ פי 3 טובים עם יותר מ64mb זיכרון לשירים אני אשמח בתודה טיגר
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!