עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ToMeRv32,

שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by urich,

לפני מספר ימים החלפתי את הטלוייזיה בסלון ואת הישנה (LCD של גרונדינג) העברתי אותה לחדר האורחים. אחרי שחיברתי את הישנה מחדש בחדר האורחים הפעלתי אותה והתחלתי לכוון את השלט של הממיר היא עבדה בסדר גמור עד שהדלקתי וכיביתי את הטלוויזיה ואז היא נדלקה מרצדת בקווים אופקיים בעיקר וגם באנכיים בצבעים שונים. הריצודים הם גם בתפריטים של הטלוויזיה וגם במסך כחול. האם יש פתרון לעניין והאם יכול להיות שהזזת הטלוויזיה היא זאת שגרמה לבעייה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום ! אני מחפש אוזניות למוזיקה (בעיקר רוק\פולק) . אוזניות כפתור . תודה ,

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by daniel_18,

אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by gifman,

היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Marik.Sh,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by 343,

המלצה לרמקולים 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות):250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 30 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 60% משחקים 10% מוזיקה 30% סרטים 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם.Gigabyte GA-B75M-D3H 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. המוצר - המליצו לי על כמה דגמים M-200 http://www.tms.co.il/product/6907 M-800 http://www.tms.co.il/product/11470 M-880 http://www.tms.co.il/product/5192</blockquote>

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. בעיה במגבר harman jardon avr 7500 המגבר נדלק ונכבה אחרי 5 שניות בחיים לא היו לי בעיות איתו היום אני בא להדליק את המגבר הוא נדלק אני רואה על איזה ערוץ אני מחובר כאילו aux cd/dvd וכול זה ואני רואה מה הווליום שלי ל 5 שניות והמגבר נכבה מה יכולה להיות הבעיה?? בתודה עמית עריכה- עכשיו חברתי את המגבר לטלויזיה ואני רואה תצוגה אני יכול להכנס להכל אבל המגבר נכבה כרגיל אחרי 5 שניות ואז לחצתי על הלחצן Multiroom בשלט הוא נכנס למצב שאני לא רואה כלום כתוב לי מולטי בקטן ולא שומעים ולא רואים כלום?!?!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. חברים, אני צריך להמיר כ 30 קלטות VHS ו 10 קלטות VHS-C לפורמט דיגיטאלי. אני לא מדבר על המרה ישירה (VHS-DVD) או לכידה ע"י כרטיסי טלוויזיה פשוטים, או מסירה לחנות צילום שמכניסים קלטת למקליט DVD של Pioneer עבור 50 ש"ח לקלטת ומחזירים סרט תיעודי על פיקסלים אפילפטיים. אני מדבר על המרה איכותית של וידיאו וסאונד אנלוגיים לפורמט דיגיטאלי, עם אפשרות הפעלת פילטרים מתאימים לסינון רעשים שמנקים את הסיגנל ומשפרים את התמונה/קול. דוגמה לשיטת עבודה: VHS ==> HuffYUV ==> H.264 AVC כאשר, לכל שלב חומרה ותוכנה מתאימים. לא מצאתי מדריך המרה ראוי בעברית, וכמעט שאין חומרה שנמכרת בארץ (למעט היצע נחמד, אך מוגבל ב- PCPOWER). ברשת, מצאתי רק שני פורומים מקצועיים פעילים: digitalfaq ו- videohel…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. Started by TecNodRom,

שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mapisto,

היי, אני מחפש למחשב שלי רמקולים זולים של 2.1 ומצאתי את אלו: http://kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=1787 אני לא מבין גדול, אבל לפי מה אני יודע שCreative מבחינת סאונד מעולים, ומחיר של 150 ש"ח זה ממש נמוך. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  14. שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  15. אהלן חברים, חשבתי על המכשיר הבא: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=THL42U30M&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה שחשוב לי זה איכות התצוגה (עדיפות לפאנל IPS) וזהו בעצם.. DLNA יכול להיות תוספת נחמדה אבל לא חובה נגן מדיה דרך USB אותו כנל כמו DLNA.. מה אתה הייתם ממליצים בגודל ובתקציב הנל?

16. Started by dkaro,

היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Pancakes,

אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Slash4,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  20. Started by Cheapco,

שלום, אני מתלבט בין שני הרמקולים הנ"ל. לפניהם היה לי את הT6100 שאיכזבו אותי מאוד ולכן הפעם רציתי להשקיע קצת יותר. אני לא מכיר את שניהם אבל ראיתי אותם בזאפ ולפי מה שהבנתי הם טובים.. האם מישהו יכול קצת יותר לעזור?תודה! עריכה: נזכרתי שעשיתי על הX23 חיפוש בפורום וראיתי הודעות מ2008 שהסט עלה באיזור ה700 שקל, איך יכול להיות שהיום הכי זול ב950?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, שאלה טריויאלית, אבל לא מצאתי איך לשלוט על הבאס והטרבל ללא השלט. האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כפי שכתוב בכותרת. איני אודיופיל לכן לא מחפש משהו מעולה והתקציב בהתאם. השימושים הם ממש קצת מהכל - משחקים, סרטים, מוזיקה (כן, גם MP3). דברים כמו מיקרופון מובנה, בקרת עוצמה וכבל ארוך שאפשר לקפלו הם בונוסים אך ממש לא חובה. מה שכן חשוב הוא שהאוזניות תהיינה נוחות - מספיק גדולות לעטוף את האוזניים ולא ללחוץ עליהן, יושבות היטב על הראש, עם קשת נוחה (עדיף כזו שניתן להתאים). מבחינת מימדים - הייתי מגדיר את האוזניים שלי כבינוניות פלוס והראש גדול מינוס. לשם הדגמה - כרגע יש לי Sennheiser HD202 ואני בהחלט מרוצה מהאיכות, אך ממש לא מהנוחות. אחרי כחצי שעה - שעה הן כבר לוחצות על האוזניים בצורה מכאיבה. כנראה שילוב של כריות אוזניים לא מספיק גדולות וקשת מאוד קשיחה, צרה ולוחצת. זה מה שאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הי, אני מחפש אוזניות Over the ear (שמכסות את כל האוזן וקצת מעבר), למוזיקה קלאסית, רוק, ג'אז... (לא משהו עם באסים מוגזמים) בכל אופן, הבנתי שאני לא באמת יכול לדעת אם אוזניות יתאימו לי או לא בלי שאני אנסה אותן אישית. הייתי בבאג בקניון איילון והיה שם מבחר קטן של אוזניות שאפשר לבדוק, אבל הוא היה ממש מצומצם ואף אחת מהאוזניות שם לא התאימה בעליל. אני תוהה אם יש עוד חנויות באזור המרכז בהן יש מבחר רחב של אוזניות לבדיקה, ואולי אפילו שהמחירים שם סבירים לקניה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים