אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים מדגם ATP3 של Altec Lansing מזה זמן רב ואני מאוד מרוצה מהם. רציתי לקנות למישהו רמקולים זהים כמתנה. לתדהמתי, גיליתי שלא מוכרים אותם יותר בשום מקום (למה?? למה הפסיקו לייצר אותם? הם היו כל-כך טובים ופופולריים....) אז רציתי לשאול, האם יש דגם כלשהו שאמור להיות "תחליף" ישיר שלהם, איזה דגם זה, האם הוא באמת באותה רמה ומה בעצם ההבדלים בינו לבין ה ATP3 הישן והטוב? אם אין כזה דגם, אז הייתי שמח אם תוכלי להמליץ לי על רמקולים 2.1 באותור סדר גודל של מחיר כמו שהיה ה ATP3 בזמנו (עד 400 ש"ח), כשהמטרה הכמעט בלעדית שלהם היא שמיעת מוסיקה מהמחשב, ולא נגיד משחקים וכאלה. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נגן cowon iaudio i7. מבקש המלצה לרמקולים מוגברים או לתחנת עגינה לחיבור הנגן כשאני בבית. תודה. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה לאייפון. אני מעוניין בכזו שתהיה יחסית מינימלית ובעיקר תתן את התכונות הבאות: - יציאת AUX לחיבור למערכת חיצונית - שלט לשליטה על השירים (play,next,pause..) פחות חשוב זה שיהיה בה שעון. אם זה מגיע בתצורה ללא רמקולים - מה טוב, ואם אין ברירה, עדיף משהו מינימלי יחסית. טווח המחיר גמיש ונע באיזור ה-500 שקלים
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד. הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו. זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה. זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, יש לי סדק דיי גדול בחלק שמרחיב את הקשת באוזניות shure srh750dj. נקנו בksp וכמובן שאין אחריות על נזק פיזי, גם נאמר לי שאין להם איך לתקן. כרגע זה עם סלוטייפ, אבל זה מאוד גבולי ואני מחפש פתרון. מה אפשר לעשות? היכן אפשר לתקן בארץ, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות AKG K518. היום עבר יום מאוד לא פשוט על האוזניות שלי בהתחלה האוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד אלא אם כן הייתי משחק עם הפלאג (תוך כדי שהוא מחובר לאייפוד שלי\פלאפון\כל מכשיר אחר שבדקתי כדי לוודא שהבעיה אכן באוזניות ולא באייפוד) ואז אחר כך כשהייתי באוטובוס הנהג בלם בלימת פתע שגרמת לכך שנתפס לי החוט של האוזניות באיזה משהו וצד אחד (איפה שמגדילים את הקשת בשביל שהיא תשב בצורה נוחה על הראש) פשוט נמשך ויצא מהמקום (כאילו שאני מנסה להגדיל רק משכתי יותר מדי) בקיצור,הצלחתי להחזיר את זה למקום וראיתי שזה בסדר, האוזניה יוצאת ונכנסת כמו שהיא אמורה להיות ושום דבר לא יצא מהמקום אלא פשוט צד אחד נמשך יותר מדי אבל סידרתי את זה. ואז..כשחיברתי אותן לאייפוד כדי לשמוע הופתעתי לגלות שגם …
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש טעם לתקן טלווזיה... או שכבר עדיף לקנות חדשה (בעיה במסך עצמו, לא בחיבורים... לחצו על המסך בכוח)
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר Denon AVR-X1200W שנרכש לפני כמעט 3 שנים. להבנתי האחריות היא לשנתיים בלבד https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ucOQscgOS.pdf נראה כי נשרפו לי חלק מהכניסות האחריות של ה-HDMI (לא מציגות כאשר כניסות אחרות כן מציגות) קונקרטית, מה שעובד: Aux Cbl Blueray Game מה שלא עובד: Dvd/bluray Media player מה ניתן לעשות בעניין? האם יש מעבדות במרכז שיתקנו במחיר סביר? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-