אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה רמקולים של חברה בשם Peerless, והם דיי זולים... לא שאני מתכוון לקנות אותם, פשוט זה נראה לי מוזר ??? אז איך החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://asia.creative.com/support/drivers/welcome.asp?region=1&OS=%23WinXP%23∏=%23sb_audigy%23&Select=Get+Files&Submit=Get+Files&x=29&y=6
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה-Hercules Game Theater XP כמה הוא עולה? ואיך הוא? תודה מראש, גונזילה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האלן חברה אני החלטתי לשדרג את מערכת הסאונד שלי בחדר ואני רוצה לקנות איזה 2 בוקסות + מגבר (לא מעוניין במערכות X.1) כבר קניתי כרטיס קול - FORTRISSMO 2 שיוכל להיות מנוצל על ידי רמקולים טובים! התקציב שלי הוא 1500 שקל ( + - ) והייתי רוצה מגבר ו זוג רמקולים חזקים עם צליל טוב! אני מבין שאצטרך ללכת על ציוד משומש (או שלא...) בגלל תקציבי הנמוך יחסית. אך עדיין אשמח לשמוע לעצותיכם: מה לקנות,איפה לקנות,אולי מישהו ימכור לי... קיצור מחכה לתגובות... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע ראיתי אותם בקומפיט. הזמנתי אותם (ב - 1260) ואז אמרו לי בקומפיט שאין אותם בארץ.. : אני ממש רוצה אותם, מישהו יודע על מקום שכן מחזק אותם? <לא נראה לי...>
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר את תפקידו והשפעתו על פעולת הסאב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלה שיש להם את המערכת איך הם בסרטים? כי אמרו לי שמרגישים מחסור בסנטר דבר נוסף אם אני רוצה להוסיף רמקול נוסף שישמש כסנטר אני יכול לחבר אותו רק ישירות לכ.קול או שאולי יש כניסה מתאימה בסאב של Z560 (אני מניח שאין) יש אפשרות להזמין אותם באינטרנט מחול? אם כן אז איך וכמה זה יעלה לי כל הסיפור (מכס+משלוח+...) שווה להתעסק עם זה בכלל? קראתי באיזה ביקורת שהספק האמיתי של המערכת אפילו לא מתקרב להספק שמפרסם היצרן למשל היצרן מפרסם שההספק של כל רמקול זה 58 RMS ובביקורת הם מראים שזה בעצם 15 RMS וגם הכבלים שבאים עם המערכת הם לא מספיק טובים ומראים על תת רמה מסוימת מה אתם אומרים על כל זה?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת קומפק סטנדרטית שאני מחבר אותה כדי לשמוע האם יש איזה שהיא דרך שאני יכול לחבר את הסאב (המסריח אני יודע ) למערכת יש לי כרטיס קול Creative 128 Vibra תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-