אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לחיפושי אחרי ביקורות על ה-Logitech Z-560, מצאתי מספר השוואות שכללו את ה-Monsoon MM-2000, ותמיד ציינו שם שבאיכות הקול, ה-Monsoon עברו את ה-Logitech ואת ה-Klipsch. אמנם מדובר ברמקולים Flat-panel, אבל אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה. חשבתי עליהם מכיוון שאת הרמקולים אני כנראה אקנה בארצות הברית. מישהו מכיר אותם? קרא ביקורות עליהם? כל מידע יעזור...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה רמקולים של חברה בשם Peerless, והם דיי זולים... לא שאני מתכוון לקנות אותם, פשוט זה נראה לי מוזר ??? אז איך החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כ"כ נרהנ ואין לי מושג במה לבחור יש את ה-ATP3 , יש קריאייטיב 4.1 , יש של ימאהה, יש של לוג'יטק ועוד ועוד ועוד.... תציעו תנמקו למה כדאי ואם יש אז אפילו קישור כדי לראות תמונה שלהם או מפרט
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://asia.creative.com/support/drivers/welcome.asp?region=1&OS=%23WinXP%23∏=%23sb_audigy%23&Select=Get+Files&Submit=Get+Files&x=29&y=6
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם הרמקולים האלו: Creative Inspire 4.1 (4400) טובים. אז איך הם? נ.ב - אני קונה אותם במבצע 499 ש"ח יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האלן חברה אני החלטתי לשדרג את מערכת הסאונד שלי בחדר ואני רוצה לקנות איזה 2 בוקסות + מגבר (לא מעוניין במערכות X.1) כבר קניתי כרטיס קול - FORTRISSMO 2 שיוכל להיות מנוצל על ידי רמקולים טובים! התקציב שלי הוא 1500 שקל ( + - ) והייתי רוצה מגבר ו זוג רמקולים חזקים עם צליל טוב! אני מבין שאצטרך ללכת על ציוד משומש (או שלא...) בגלל תקציבי הנמוך יחסית. אך עדיין אשמח לשמוע לעצותיכם: מה לקנות,איפה לקנות,אולי מישהו ימכור לי... קיצור מחכה לתגובות... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וובכן התפרסם לא מזמן בתפוז שתי כתבות שמשכו את עיניו של ידידי COM והוא ראה אותם והחליט לשלוח לי הכתבה הראשונה עוסקת בחברת רמקולים, שנמכרת בארץ תחת מותגים רבים במחירים מופרזים תוך הטעיית הציבורת בהחלט מצאתי אותה כחומר קריאה מעניין וחשוב. כתבה 1 הכתבה השניה עוסקת בכיצד לבחור מערכות רמקולים לבית, גם את הכתבה הזאת מצאתי מעניינית ולא פחות חשובה. כתבה 2 וובכן תנו תגובות ונתחיל בדיון...
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום! אני פונה לעזרה מכל האנשים פה שיש לכם את ההרקולס 6.1 + מערכת Z-560 של Logitech. קניתי לא מזמן את הסט Z-560 של Logitech, ועדיין לא חיברתי אותו כי בינתיים אין לי מקום, עד שיגיע שולחן מחשב חדש עוד שבועיים... אז בינתיים אני עובד ללא סאונד... שאלתי היא האם אוכל למקם את הסאב וופר על מדף מוגבה מעל מזגן אשר בנוי על הקיר?? מתחת למזגן אני שם את השולחן מחשב, מסך, והמחשב עצמו במדף צדדי מחובר...כי אין לי מקום והשולחן הנוכחי ממוקם בפינת החדר השמאלית העליונה...צמוד לחלון...ומאחורי טלוויזיה... אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מספר לכם את כל זה, נכון? ובכן, רציתי לדעת, אם יהיו בעיות טכניות כלשהן, לשים את הסאב על מדף מוגבה מעץ שחור??? (אני מזכיר לכם כי המדף עומד מעל למסך ומחוב…
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבוע ראיתי אותם בקומפיט. הזמנתי אותם (ב - 1260) ואז אמרו לי בקומפיט שאין אותם בארץ.. : אני ממש רוצה אותם, מישהו יודע על מקום שכן מחזק אותם? <לא נראה לי...>
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-