אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 רמקולים של JVC עם בס רפלקס בטכנלוגיה חדשה אין לי רסיבר הם מחוברים למערכת, המערכת משחררת מעט בס או שאני לא יודע יכול להיות שזה לא מתאים אבל אני לא מקבל בכלל בס והבס היחיד שאני מקבל הוא נמוך בעוצמתו ועומקו ברמקולים יש לי תכנון לקנות סאב אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקולים יקבלו בס ויעבדו בביצועים שהם אמורים לעבוד בהם, שהבסרפלקס ממש יעבוד בעוצמה!?
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון שמה המטרה בלקנות רמקולים 5.1 למחשב, כשאין שום משחק שתומך בשישה ערוצים, או אפילו ארבעה ערוצים... :-[ אמרו שהמשחק הראשון שתהיה לו תמיכה בדולבי דיגיטל יהיה דום3, אבל עד דום3 יש המון זמן וחוץ מזה זה כולה משחק אחד... אז איך אפשר לנצל רמקולים כאלה במשחקים?? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי עכשיו יש לי כרטיס קול מחורבן vibra 128 ורקמולים מסכנים שקיבלתי עם המחשב מכיוון שכל היום אני שומע מוזיקה במחשב שלי החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים הבנתי שהכי טוב למוזיקה זה מערכת 2.1 האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ורקמולים? התקציב לי יש ככה 500 שקל וההורים יוכלו להוסיף עוד 200 אולי טיפה יותר תודה
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי את הגרסא הראשונה של הכרטיס אני יודע שבנו ל-6.1 אין הבדל בחומרה אלא רק בדרייברים רציתי לדעת מול ה7.1 החדש האים יש הבדלים או שגם פה זה רק דרייבר ואם כן איך מחברים 7.1 ל RACK
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט בגלל שאני רוצה לדעת אם להשאיר את כרטיס הקול אצלי או לתת אוו לאח שלי שיש לו איזה כרטיס דרעק, ודרך אגב הרילטק בא עם יציאה אופטית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, אני מודע לכל הכרטיסים הטובים למיניהם (פורטיסימו III). אבל זה עניין שונה לגמרי. אני חייב שתמצאו לי את הכרטיס הכי זול שקיים. שיהיה ממש ממש ממש זול אין תקציב מדוייק. אתה הדבר הכי זול שתמצאו
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אטר טוב של מחירים למגברים לרכב אנה עיזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול Vibra 128 שחיברתי לו מגבר ושני רמקולים של וורפידל עד היום בצהריים הכל עבד מעולה וכניראה אח שלי שיחק עם הRCA במגבר (כניראה החילף בינהם ) ומאז המחשב לא רוצה לקבל שום רמקולים אפילו אוזניות אני לא יכול לחבר .. מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מערכת 4.1 זולה לחדר בסגנון ה- Z-540 וה- Creative 4400... המלצות ורעיונות לעיניין (אני אישית חשבתי על ה- Z-540 כפיתרון נחמד מאוד). עוד שאלה: לבעלי ה- Z-540 (או כל בעלי הידע בנושא), מה הוא אורך הכבל של הרמקול הראשי (הרמקול עם כפתורי הכונוון עליו) ו/או האם אפשר להוסיף לו כבל מאריך...? בתודה מראש, יובל.
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש מהאתר הנ"ל (כתובתו: http://www.planetminidisc.com) לפי הבנתי הוא שולח לארץ, ורציתי לשאול: 1. האם הוא אמין, האם אפשר לסמוך עליו? 2. מהם הצעדים שעליי לנקוט על מנת להזמין אותו (מה צריך לעשות במכס וכו')? 3. וכמו כן, למיטב הבנתי אין מס על אוזניות ונגן MP3 חוץ ממע"מ, האם תוכלו לאשר זאת? -בתודה מראש, NerdX
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואם כן...איזה מפצל צריך לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-