עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hagai-,

לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by barakaaron,

שלום, יש לי מחשב משני שמריץ 98. ושאני רוצה לשחק במשחק דוס ושאני מפעיל אותם דרך הדוס שלWindows 98 או דרך דוס עצמו, אין סאונד. הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא כרטיס קול On Board של הלוח MSI MS-6156. בחוברת של הלוח אם זה מה שרשום על הסאונד: Creative ES1373 - Running on PCI BUS. - 64 Voice and AC3 Capable - Support Direct Sound and Direct Sound 3D - AC 97' Compliant יש למישהו הצעות איך אני אוכל להריץ שם משחקי דוס ושיהיה לי סאננד? (בWindows עצמו הסאוד עובד בסדר גמור). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כשזה תקוע עד הסוף אני שומע קקה באיכות חרא ואפילו אני לא שומע חלק מההרצים... אבל שזה על חצי תקעיה אני שומע מעולה! למה?!@

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by מגן,

מעונין לקנות אותם (יש להם מפרט עצבני ,הספקים מטורפים,167$ מחיר) מתלבט עם ( creative 5.1 5300 (150$ חוץ מזה יש לי כרטיס קול 5.1 live של genios אולי עדיף אותה חברה.... ובבקשה בלי קטילות אלא רק הערות בונות... מוכן גם לקבל הצעות אחרות בסכום זה ומטה... Thanks

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shibby15,

אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם נגן חדש, חשבתי על הארקוס בנפח של 10GB יש הצעות אחרות?? חשבתי על הIpod אבל הוא יקר בהרבה ובמקרה ונגמרת הבטריה אתה תקוע...

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Suckranel,

מחפש המלצה על סט רמקולים+סאב 2.1 בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. מה מומלץ מבחינת ראטיו איכות:מחיר ?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  7. מחפש רמקולים לחדר בינוני

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by VolTAge,

בזמן האחרון, ראיתי דיי הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת של קריאטיב, ואני מעריך שהמגמה הזאת רק תתגבר בעתיד. רציתי לשאול האם ההרקולס תומ בטכונולוגיה הזאת או שהיא בלעדית לכרטיסים של קריאטיב ? כי זה יכול להיות דיי משמעותי לעתיד.. תודה מראש.

9. כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  11. אני יודע ש ATP3 זה הכי טוב שיש. אבל... אני צריך לקצץ קצת במחיר המפרט. מה היא מערכת ה 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות באיזור ה 400-500 ש"ח? בעיקרון עד היום השתמשתי ב Creative PC WORKs Cambridge 2.1 הסאב קצת חלש לדעתי והוא מזייף קצת שמלחיצים אותו אני צריך משהו קצת יותר חזק... הרמקולים שאני קונה הם למחשב חדש - והנוכחים ישארו לשאר האנשים בבית. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך ה"PILOT DVD" שמקבלים במבצע התחברות לברק ב399 ש"ח? (לא יודע דגם מדויק)

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לכל מביני עיניין! אני מחפש כרטיס קול איכותי שתומך במע' surround ויציאות אופטיות (IN AND OUT) בעיקר לשמיעת מוזיקה האם ה creative s.b live platinium תומך בכך מבקש המלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jean-paul,

מישהו יודע היכן אני יוכל להשיג דיסקמן מסוג iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with 8 minutes ASP and Upgradeable Firmware

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by gforce,

אני מעונין לקנות אזניות אלחוטיות בתקציב של 300-400 ש"ח הם צריכות לאפשר קליטה גם מאחורי קירות וטווח כמה שיותר גדול (25 מטר),להתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב ולהיות איכותיות. עשיתי בירור קצר וראיתי שיש ב130- 200 ש"ח אבל חברות לא מוכרות האם כדאי לי ? האם כדאי להשקיע במותג ? איך חברת vivanco? מישהו שמע על חברת vidpro ? כל תגובה תבורך

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. מה אתם אומרים על המערכת? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II) זוג רמקולים קדמיים דגם -806DBS: רמקולים במבנה WAY3-, מערכת בס דואלית המורכבת מוופר "10 צדדי, מיד גדול במיוחד "8 ומערכת בס רפלקס לאפקט בס עמוק ואיכותי. חיבורי זהב WIERING-BI המ…

• 102 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. Started by AVENGER,

קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by I.K.P,

מהם הרמקולים החזקים והעצבנים :AR15: ביותר למחשב? כמובן שיש מגבר אבל משהו חזק שיחזיק מעמד

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעיה קטנה גדולה... אין לי כרטיס קול במחשב, לכאורה זה חלק בלתי נפרד מהמחשב אבל מאז שנשרף לי הכרטיס קול הישן שלי (CMEDIA 8338) לא היה לי כוח או כסף לקנות כרטיס קול חדש... אבל (וכאן הבעיה מן הסתם) יש משחקים שבלי כרטיס קול, פשוט לא פועלים כי אין דרייבר לכרטיס קול וזה מפריע להם, לכן אני מחפש דרייבר דמה (אני חושב באנגלית קוראים לזה null driver) שיגרום למשחקים לחשוב שיש לי כרטיס קול ובינתיים לפתור את הבעיה הזמנית הזאת. הבעיה שלא מצאתי כזה דבר ולכן אני מבקש מכם עזרה בחיפוש דרייבר כזה, תודה. נ.ב. אם ההודעה לא בדיוק שייכת לפורום הזה אני מצטער, פשוט נראה לי טיבעי שהודעה שנוגעת לכרטיס קול תהיה בפורום אודיו ומוזיקה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NOVA,

מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by NuXeR,

חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Tzion,

איך החברה ELTAX ברמקולים, ואיך הדגם הספציפי שלה STAR 5.1??? (הם כמו שהם נראים בתמונה, למרות מה שכתוב) איך הם ביחס לINFINTY HCS1??? ואיך הם ביחס למערכות איכותיות למחשב כמו ZXR-500 ( :-X) או Z560??? אני שוקל לקנות אותם מהדיוטי פרי ב200$, זה בהחלט מחיר משתלם, אבל מה אתם אומרים על הרמקולים??? ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים