עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי כולם, קיבלתי פטיפון סניו בן כמה עשורים (ראו תמונה של המאחורה). הבנתי שניתן לחבר פטיפון לרמקול מוגבר\אקטיבי דרך קדם מגבר, בלי צורך במגבר\רסיבר. 1. האם זה נכון? 2. אם כן, האם לדעתכם הרמקול שלי מתאים? זה סאב וופר שמחובר לשני רמקולים קטנים- מצרפת תמונה של הפאנל האחורי. הכבלים שיוצאים מהOUTPUT הם ייעודיים ומתחברים לרמקולים הקטנים- לא ניתן לנתק אותם. למיטב הבנתי זה אמנם רמקול אקטיבי (מתחבר לחשמל ובעל כפתור ווליום), אבל אין לו את שני הכבלים (אדום ולבן) שאמורים לצאת ולהתחבר לקדם מגבר. בקיצור, זה מה שיש- איך גורמים לפטיפון לפעול? אודה לכל עזרה!

2. Started by chezy55555,

קניתי טלוויזיה חכמה דגם LG 47LA621Y שאני מנסה לראות סרטים בוואלה סרטים עם הדפדפן בחלק מהסרטים אני רואה את התרגום בעברית בחלק העליון של המסך והסרגל התחתון לא ניתן להחביא אותו .............מה עושים שהשירות של LG כל כך גרוע וכל מה שהם מנסים זה לנפנף אותי למרות שיש לי שלוש שנים אחריות של היבואן הרשמי תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by IG,

הי, אני חושב לקנות אוזניות כפתור לנגן נייד (התנגדות עד 32 אוהם). שומע בעיקר רוק, ואם זה עוזר- אני מעדיף את הסאונד של AKG באוזניות הנורמאליות, על פני שאר החברות... תקציב- גג עד 250 ש"ח תודה לעוזרים

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DiSc@MaN,

טוב.. בעצם הכותרת אומרת הכל. תכננו במשפחתינו לרכוש השבוע סט חדש ואיכותי של לוג'יטק בדמות הZ-560. אך אבוי!! לא ניתן להשיג בארץ יותר את הסט הזה. לכן פנינו אליכם בבקשת עזרה במציאת סט חלופי שנותן איכות/מחיר כמו הZ-560 ז"ל תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by R0ck,

73 אחוזים. קצת גבוה, לא? קונפיגורציה של 4 רמקולים - פלט אנלוגי ודיגיטלי + קידוד ב AC-3. מעבר לאוזניות וביטול כל קידוד דיגיטלי שהוא, מוריד ל70 אחוזים.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MonoMan,

הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את נגן המדיה Western Digital WD TV HD Media Player ולחבר אותו ל HD של 500 GB http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 האם למישהו יש חוות דעת עליו ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by itaim,

אני כניראה מקבל אותו בשבת הקרובה (לא הזאת)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מעוניין בטלוויזיה לחדר, הטלוויזיה תתחבר לממיר ,למחשב ול- PS3. כמובן שהטלוויזיה צריכה להיות ב Full HD מפני שאני ישחק במחשקים עם רזולוציה מקסימלית ויראה סרטים ב Full HD הכרטיס מסך שלי הוא HD6950. אני יישב במרחק 2-2.5 מ' מהטלוויזיה אז אני לא ממש יודע אם עדיף 37 או 32 אבל כנראה ש32 יהיה יותר מתאים. רוב היום אין שמש על הטלוויזיה. אני לא יודע מה ההבדלים בין LCD ל LED אז תציעו לי לפי השימוש... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ערב טוב, אני מעונין לרכוש טלוויזיה לחדר בגודל 42 אינץ' שתהיה מחוברת למחשב ותציג סרטים, בנוסף תהיה מחוברת לקונסולת XBOX 360 ותציג משחקים. מרחק הצפיה יהיה 2-3 מ' (החדר בגודל בינוני) ואתלה על הטלוויזיה על הקיר. גילוי נאות: אין לי ניסיון עם טלוויזיות דקות, אני לא רואה טלוויזיה כבר 6-7 שנים ובסלון יש להורים שלי טלוויזית CRT של סוני (Sony Trinitron 29 שבזמנו היתה פופולרית). אודה לעזרתכם בהמלצה על טלוויזיה בטווח המחירים המקובל לגודל זה (2500-3500 ש"ח) שתציג תמונה חיה אך יחד עם זאת עם צבעים ניטרליים (ניגודיות זה חשוב, אהמ סאמסונג אהמ, אבל כך גם תמונה טבעית). זוג רמקולים שיהיה מספק ומעלה יתקבל בברכה. אשמח מאוד לדגם טלוויזיה עם פאנל איכותי ככל הניתן. תודה רבה רבה מראש ושבוע נעי…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by itaim,

http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2153039&refid=16 הוא יחסית קטן וגם זול לנגנן פלאש של גיגה... הוא גם משמש כדיסק און קיי נישמע טוב אבל במכיר כזה אולי כדאי להשקיע ולקנות איזה איפוד או IRIVER לא?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dragon772,

אני צריך את הטלויזיה בשביל 2 מטרות, צפיה בכבלים ו בשביל ה XBOX עכשיו החלטתי לקנות HDR ולא FULL כי בדקתי וראיתי שאין הבדלים כמעט.. עכשיו הדגם שאני מתכוון לקנות הוא LCD SAMSUNG LA32A450 כי שמעתי המלצות חמות עליה.. אשמח אם תתקנו אותי ותתנו לי טלויזיה עדיפה עליה בסביבות אותו מחיר... ואם לא אז מאיזו חנות מבין ה 2 עדיף לקנות אם בכלל? http://www.24online.co.il/products/111731 http://www.attractivi.co.il/Product.aspx?ProductID=4007 http://www.mabat2005.com/Product.asp?Pid=LA32A450&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Loki,

אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bilbo,

רציתי לדעת אך ה Hercules Game Theater ... אני מתלבט בינו לביו ה אודיג'י.... עכשיו .. אני מעדיף RUCK על השולחן . הוא הרבה יותר נוח (חיבור אוזניות ומיקרופון למשחקי רשת ...) הרקולס עולה 650 ש"ח (ה7.1) האודיגי 2 עולה 1400 ש"ח.(7.1)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by com,

התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by isdanield,

שלום לכם,רציתי לשאול שני דברים: 1.לגבי מגבר לאוזניות,מתי יש צורך במגבר? נאמר לי שזה תלוי בImpedance,זה נכון?מישהו אמר לי שמעל 32 רצוי לחבר מגבר. אני רוצה לדעת אם מגבר יכול רק להועיל,האם לפעמים הוא לא ישפיע בכלל והאם הוא יכול להזיק במקרים מסוימים (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרימת נזק לאוזניות). -שיהיה ברור,אני מדבר על מגברים קטנים ולא משהו רציני,למשל מגבר נייד כמו הE6. 2.לגבי EQ,אני מעוניין להתחיל ולהשתמש בEQ כדי לגרום למוסיקה שלי להישמע יותר טוב אבל כאחד שלא מבין בתחום כל כך ורק עכשיו מתחיל להתעניין אין לי מושג מה לעשות עם זה.כמובן שיש את התבניות שמגיעות עם הEQ כמו רוק,ג'ז,פופ וכן הלאה אבל אם אני רוצה ללמוד איך להשתמש נכון בEQ איפה ואיך אני עושה את זה? חיפשתי מדריכי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by The MHz,

אני מחפש המלצה לרמקולים 5.1 וכרטיס קול אם צריך.... יש לי כרטיס קול מובנה... מממממ התקציב זה 150 דולר (670 שקל בערך....) אם צריך אני יכול להוסיף עוד 100 שקל.... תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אז ככה אלו האוזניות האפשריות בשבילי מה עדיף לי לקחת AKG - K271 Studio AKG - K240 Studio AKG- K518DJ AKG - K181D לא ציינתי מחירים בכוונה כי המחיר לא קובע, אני רוצה משהו שיספק את הצרכים שלי שהם משחקים\מוזיקה במחשב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Liad344,

היי , חשבתי על לקנות את האזניות האלו רועש באוניברסיטה ובמעונות וחשבתי עליהן בתור אופציה נחמדה להפחתת רעשים, יש המלצות? יש ברשותי sennheiser ie80 די נחמדות וaudio technica m50x שאני כמעט ולא משתמש בהן , אני מוצא אותן לא נוחות, וקצת משעממות למוזיקה. (פופ , היפהופ(ראפ) , רוק) לכן חשבתי להחליף אותן. אגב, בכמה אוכל למכור את הm50x ? הן במצב מעולה (חוץ מאולי כריות האוזניים שנבלו מעט שכן השתמשתי בהן לא מעט) ואם כל האביזרים המקוריים והקופסה (אחד מהכבלים לא שומש מעולם , אחד אחר ממש מעט שניהם 3 מטרים וארוכים מידי)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. תיראו אני יודע שיש הבדל משמעותי בין 1000 ל3500 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף (3500) על אוזניות אזז בגלל זה אני מבקש סוגים שונים במחירים שונים אה ושיהיה אפשר לישמוע בהם חזק בלי מגבר תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.