אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב כעיקרון 200ש"ח, אבל אם יש משהו שמאוד שווה 250 אז גם אפשר אה ומן הסתם יש את המבצע באופיס דיפו 1+1.. אז אם זה 200 אז 400 (: בקיצור תקציב 400 מאופיס דיפו, אפשר 500-550 אם זה שווה את זה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלוויזיה לחדר, הטלוויזיה תתחבר לממיר ,למחשב ול- PS3. כמובן שהטלוויזיה צריכה להיות ב Full HD מפני שאני ישחק במחשקים עם רזולוציה מקסימלית ויראה סרטים ב Full HD הכרטיס מסך שלי הוא HD6950. אני יישב במרחק 2-2.5 מ' מהטלוויזיה אז אני לא ממש יודע אם עדיף 37 או 32 אבל כנראה ש32 יהיה יותר מתאים. רוב היום אין שמש על הטלוויזיה. אני לא יודע מה ההבדלים בין LCD ל LED אז תציעו לי לפי השימוש... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום ב300 שקל DVD של APEX דגם DVX 815 ואני רוצה לדעת אם הוא טוב אם הוא משתלם למחירו ואם הייתי יכול לקבל אחד יותר טוב במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות שנתלות על האוזן, בעבר היו לי של פיליפס הכתומות, אבל בזמן קצר אחת האוזניות איבדה מהאיכות ובקושי שמעתי ממנה. התקציב לא גבוה, ראיתי 3 דגמים בנתיים שנראים מעניינים, אם יש לכם הצעה אחרת כלשהי אשמח לשמוע, כמובן שהדגש הוא על איכות שמע. שמעתי המלצות על אלו: http://www.meelec.com/Sport_Fi_M6P_Memory_Wire_In_Ear_Earphones_Black_p/ep-m6p2-bk-mee.htm דגם של KOSS: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16022 דגם של SONY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13310 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
73 אחוזים. קצת גבוה, לא? קונפיגורציה של 4 רמקולים - פלט אנלוגי ודיגיטלי + קידוד ב AC-3. מעבר לאוזניות וביטול כל קידוד דיגיטלי שהוא, מוריד ל70 אחוזים.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחץ כאן זה פשוט הדבר הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! ותורידו את הסרט שבסוף הכתבה! יש לי כמה שאלות: -זה אומר שהאיכות של התמונה מבחינת כמות פיקסלים היא שווה לזאת של כל מקרן שמציג ברזולוצה של XGA? -אמרו שם ש30MS זה מספיק בהחלט, זה נכון? כמה MS בערך יש במקרנים ביתיים היום ש30 זה מספיק? כי היום אפשר להשיג גם 18MS במחירים הגיוניים. -אפשר לחבר את המסך ישר לDVD? ד"א אני עובר דירה בקרוב ויהיה לנו חדר קולנוע מעכשיו, אני חושב ברצינות לבנות מקרן כזה היום אפשר לקנות מסך 15" ב פחות מ 1300 שקל. מקרן שקופיות אפשר להשיג יד שנייה ולהחליף נורה או לקנות אחד חדש ב 500 שקל. יוצא מקרן XGA ב פחות מ 2000 שקל!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום סתם בשביל הסקרנות, פתחתי את הרמקולים שלי, לוגי'טק שאני מאוד מרוצה מהם, אבל פתחתי וגליתי שעל הרמקולים כתוב חברה בשם LABTEC, בדקתי באינטרנט והם מייצרים מוצרים ממש דומים ל של לוג'יטק. רק רציתי להבין WTF ? מה קורה כאן? לא קניתי לוגי'טק בעצם, רק כתוב מבחוץ? תודה-גיל
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני משחק ב-UT2003 אז עם כל גל קטן של צליל יש פיצוצון כזה ברמקול. חשוב לציין שהרמקולים הם רמקולי סראונד של מערכת סטריאו, שמחוברים אל המחשב בכבל איכותי ולא עשו לי שום בעיות עם המחשב בעבר. הכרטיס קול הוא ה-AC97 הזה ואין לי איתו שום בעיה אחרת. אשמח לקבל הצעות שלא כלול בהם להנמיך את עוצמת האפקטים כי אני אוהב ווליום עצבני...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , חשבתי על לקנות את האזניות האלו רועש באוניברסיטה ובמעונות וחשבתי עליהן בתור אופציה נחמדה להפחתת רעשים, יש המלצות? יש ברשותי sennheiser ie80 די נחמדות וaudio technica m50x שאני כמעט ולא משתמש בהן , אני מוצא אותן לא נוחות, וקצת משעממות למוזיקה. (פופ , היפהופ(ראפ) , רוק) לכן חשבתי להחליף אותן. אגב, בכמה אוכל למכור את הm50x ? הן במצב מעולה (חוץ מאולי כריות האוזניים שנבלו מעט שכן השתמשתי בהן לא מעט) ואם כל האביזרים המקוריים והקופסה (אחד מהכבלים לא שומש מעולם , אחד אחר ממש מעט שניהם 3 מטרים וארוכים מידי)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אלו האוזניות האפשריות בשבילי מה עדיף לי לקחת AKG - K271 Studio AKG - K240 Studio AKG- K518DJ AKG - K181D לא ציינתי מחירים בכוונה כי המחיר לא קובע, אני רוצה משהו שיספק את הצרכים שלי שהם משחקים\מוזיקה במחשב
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות. מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם. איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה. אשמח לייעוץ
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-