אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? יש לי בירור שאני מנסה לערוך ולא הכי הולך לי... בקצרה, אני מנסה לברר אם הרמקולים יתאימו למגבר פיזית, (מבחינת כבלים, עכבה, וכו') והאם השידוך יהיה מוצלח (האספקט המעניין הוא אולפני, כלומר סאונד נאוטרלי ו-FLAT כמה שיותר). אשמח לכיוון! בינתיים, לא הצלחתי לברר אפילו פרטים בסיסיים כמו עם אילו עכבות מסוגל לעבוד המגבר ומה סוג הקונקטור ברמקולים הסיפור הנוכחי הוא כזה: לאחרונה חזרתי לתחביב ישן שלי, יצירת מוזיקה, ואני מוצא שאני נהנה מכך כמו בעבר... בנוסף, אני עובר דירה, והחלטתי ללכת על דירה מרווחת, כאשר אחד החדרים יקבל תפקיד של חדר מחשב/אולפן, ייעוד שבעבר מילא הסלון. ברשותי מגבר musical fidelity a1 - בדגם הישן, לו משודכים כרגע epos es-11. המקום הטבעי למערכת…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אין לי בבית ממיר ,פשוט אנלוגי כמה ערוצים שנמאס מהם.. שמעתי שאפשר אבל לראות טלויזיה דרך המחשב בחינם. איך זה אפשרי? תודה [=
-
- 13 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה סרטים ב-HD שהם 5.1 מסוג קובץ MKV כשאני צורב אותם בתור DATA על דיסק רגיל הדיוידי בסלון לא מצליח לזהות אותם ומראה כאילו שהדיסק ריק זה דיוידי "מיוחד" שקורא צרובים ובד"כ כשאני צורב סרטים AVI ,EMPG וכאלה זה קורא אותם ורשום עליו שהוא קורא גם HD (רשום 1080P..) יש איזה שהיא תוכנה להמרה של פורמט הסרטים כדי שאני יוכל לצרוב אותם ככה שהדיוידי יקרא אותם ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב בסכום ה 1000 שקל הדרישה שלי מעבר לאיכות כמובן זה שיהיה להם שלט חוטי/אל חוטי ז"א שהשליטה לא תהיה מאחד הרמקולים שמתי עין על הרמקולים האלה של alte lasing http://reviews.cnet.com/pc-speakers/altec-lansing-mx5021/4505-3179_7-30631804.html רוב הביקורות משבחות את איכות הסאונד אבל קראתי מנגד שיש כמה אנשים שהרמקולים משמיעים להם "רעש לבן" אני נוטה להאמין לזה מאחר שקראתי גם פה בפורום על מישהו עם רמקולים של אלטק לסינג מדגם שונה אבל עם בעיה דומה ואם אני שם על רמקולים של 2.1 1000 שקל אני מצפה לאיכות. אם למישהו יש המלצות על רמקולים שונים אני פתוח להצעות אגב ראיתי גם את הרמקולים של logiteac z2300 שע"פ הביקורות הם מצויינים http://reviews.cnet.com/pc-sp…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ואני מתלבטת בין שני הסוגים האלו. אני אישית מעדיפה את הדברים הבאים - באסים חזקים וכמובן שישמע טוב. אני לא מבדילה בדקויות של רמקולים ודברים כאלה ורק אכפת לי שהם ישמעו טוב וחלק. עכשיו, הMICROLAB עולים 350 ש"ח חדשים. ואם אני בכלל אלך על הלוג'יטק, זה כמובן יהיה יד שנייה. אז ראשית, מה יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של כל דבר? והאם יש הבדל עצום? ועל מה בכלל כדאי לי ללכת? Microlab FC330 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 Logitech x530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כשבוע-שבועיים קניתי מחשב נייד של דל ( Inspiron Mini 1012 ).. הבעיה היא לא עם המחשב אלא אם NEXTOP...עבר די הרבה זמן מאז שקניתי את המחשב ואפילו לא קיבלתי שיחת טלפון אחת מהם לגבי המחשב. וגם כשאני מנסה להתקשר אליהם תמיד עונה לי נציגה של "שירות ההודעות" (שהיא לא קשורה לחברה) ואומרת לי להשאיר פרטים...ומה שמצחיק זה שהם לא חוזרים אלי. אז למישהו יש מושג מה הולך איתם? הם פשטו רגל או משהו כזה? אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא אלאה אותכם בתמונות וענייני אריזה בזה הרשת מלאה --- רכשתי את האוזניות אתמול ואני אנסה להחזיר אותם לחנות בקרוב ולקחת משהו אחר העניין הוא שהאוזניות כבדות להחריד והכריות שלהם פשוט מגרדות מה שגורם לי להוריד אותם כל דקה בנסיון לאוורר את האוזניים כמו כן את האוזניות חיברתי לכרטיס הקול אשר אונבורד בלוח זול של MSI G31 ואפשר לשמוע רעש כל הזמן מכירים את ה-סססססססס הזה ובנוסף כל פעולה במחשב כמו פתיחת דפדפן מעבר דפים או סתם פתיחת תוכנה אפשר לשמוע רחשים באוזניות אני לא יודע אם הבעיה היא כרטיס הקול או ההארד דיסק או האוזניות עצמן אבל הרעש הוא לא העיקר כאן האוזניות פשוט כבדות מאוד על ששת הדרייברים שלהן וכמו שאמרתי החומר הזה של הכריות פשוט מגרד בנוסף לא ניתן לשמוע באוזניות בווליום נ…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האיכות של הכרטיס המובנה בלוח אם מתחילה לא להספיק לי. אני לא אודיופיל, אך לאחרונה הרגשתי כמה פעמים, כשאני משווה לAudigy 2 ZS במחשב הישן - שהמובנה של realtek קצת מזייף (מה גם שמידי פעם ניתן לשמוע רעשים שנובעים מהפרעות PCI ככל הנראה, נגיד כשמזיזים את העכבר). אז הייתי מעדיף משהו שלא נופל מהAudigy 2 ZS, ועדיף גם שתהיינה אפשרויות שליטה מתקדמות לפחות כמו בדרייבר של Creative (שליטה בכל רמקול בנפרד, bass/treble, אולי גם אפשרויות CMSS למיניהן, למקרה שמתישהו כן תהיה פה מערכת surround (כרגע יש 2.1 פשוט). יש המלצות?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה לרמקולים עד תקציב של 600 ש"ח. שימושים: בעיקר שירים וסרטים, קצת גיימינג. אני רוצה להיות בטוח שאני לוקח את הרמקולים האופטימליים במחיר הזה D: מערכת סראונד זו גם אופציה. אשמח לקבל הצעה ממי שמבין בתחום הסאונד. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר קריאת הביקורת של אנטולי : http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67 הנני מעוניין לקנות את הרמקולים SOLO6C אשר ישמשו אותי בעיקר למוזיקת טראנס כמו: השאלות שלי אליכם הם: א. האם אלו הרמקולים הכי ממולצים כיום במחיר הנתון?אינני מעוניין לחפש ביד שניה,או לקנות רצפתיים\מדפיים וכו'.. ב.האם כרטיס קול עד 500 ש"ח יהיה מתאים לרמקולים?ואיזה כרטיס קול? ולשאלה הכי חשובה : ג.אם אני אניח את הרמקולים האלה מעל הארון במרחק של 2 מטר אחד מהשני ובגובה של 85 ס"מ מעליי זה יהיה בסדר והם עדיין יפיקו את המירב? אני עכשיו נוסע לחנות לשמוע את הרמקולים לפני הקניה,לכן בנתיים אני רוצה לברר איתכם מה מתאים לרמקולים האלו לפני שאני קונה. תשובות מהירות יתקבלו בברכה תודה רבה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. CX 300-II 2. CX-380 3. CX 400 II מה ההבדלים בניהן?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, האם מישהו יודע אם אוכל לחבר טלויזיית אל.ג׳י החכמה ל xbmc? דרך WIFI.. הבנתי שאין את האפליקציה בחנות של אל.ג׳י אז איזו עוד אפשרות יש לי? תודה רבה רפי
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באוזניות in ear של shure מדגם SE215,ולמרות שאני די מרוצה מהן אני מעוניין לשדרג. מה ההמלצות שלכם לאוזניות במחיר הנקוב למעלה שיהיו יותר טובות מאלו שברשותי כרגע? אני לא מעוניין מנגן איתן,רק שומע מוזיקה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את האוזניות באמצעות דונגל בלוטוס והן לא השמיעו קול עד לרגע שהגדרתי אותם כברירת מחדל במקום הרמקולים שמחוברים ביציאה אחורית. עכשיו רק האוזניות פועלות לבדן, אני רוצה לשמוע גם באוזניות וגם ברמקולים במקביל כיוון שאם אינני עובד עם האוזניות אז הן כבויות ורצוי שאשמע משהו ברמקולים.. יש פתרון ??
-
- 13 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שיש רעש סטטי כאשר אני שם את האוזן קרוב לרמקולים, הרעש משתנה בהתאם לשינוי שאני עושה בטרבל ובבאס והווליום, ורעש כאשר הם בSTANDBY חשבתי שמדובר בהפרעה מאחד החיבורים או מתקע החשמל , אז ניתקתי את כל החיבורים וחיברתי רק החשמל (כמה תקעים שונים) ועדיין יש רעש סטטי, השאלה היא האם זה רעש/התנגדות טבעית כלשהי או שאני צריך להחליף אותם במסגרת האחריות ? משהו יכול לבדוק ברמקולים שלו אם יש את הרעשים הללו ?
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-