אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אזוניות גדולות ואיכותיות למחשב השימושים הם 50% מוסיקה ו50% משחקי מחשב כשאני מתכוון מוסיקה זה רוק לא כבד ושירי ראפ מוסיקה שחורה וכו'. בקשר למשחקי מחשב זה רק למשחק אחד שאני משחק בו באינטרנט Soldier Of Fortune 2 ובעקרון אני לא ישתמש באוזניות לכל המשחקים כי בשביל זה יש לי את ה Z-5500 התקציב הוא אזור ה400 ש"ח תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדבר נגיד בתקציב של 1500 שקל אבל זה ממש לא חייב להיות התקציב הזה. יש את ה-Z560 של לוג'טיק לדוגמא . אתם אומרים שאפשר להשיג בתקציב הזה +- מערכת סראונד אמיתית אשר מתעלה על ה-Z560 ? לא משנה אם המערכת סראונד היא משומשת , יד שנייה וכדומה... ושוב , כמו שאמרתי , התקציב לא חייב להיות 1500 ש"ח . זו הייתה פשוט דוגמא . אבל לא רוצה שתרחיקו מעבר ל-2500 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי (Genius SP-S200) ברמקולים חדשים ואיכותיים. האם מישהו מכיר את: creative GigaWorks T20/T40 series II ?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף
-
- 13 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש כאלה מערכות למכוניות? איזה רדיו דיסק עם כניסת AUX??? אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שאפשר יהיה לחבר אליה את האיפוד, (אם אני אמצע כזה יש כבר תיכנונים לבנות מעמד, כמו של פלאפונים, יהיה קטלני)
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ורציתי להפוך אותו למין "מכונת מולטימדיה" עי כך: יש לי המון סרטים במחשב ... אז רציתי לשאול האם אי יוכל להעביר אותם לאיפוד (באיכות מקסימלית וברזולוציה גבוהה) ולראות אותם בטלוויזיה ... אך לא ברזולוציית האיפוד ישלי פלזמה LG PX4V ורסיבר JVC אז ככה שאני יוכל לחבר לסראונד ושטויות ... עכשיו אילו דברים אני אצתרך לקנות ? (כבלים וכד') ואילו תוכנות אצתרך להשתמש ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים שאני רוצה להמיר כדי לשמוע אותם במחשב בלי הצורך בדיסק.. מעדיך שיהיו כמה שיותר איכותיים בגלל זה מעדיף lossless. מה שאני צריך זה: איזה פורמט מומלץ להתשתמש בו? איזה תוכנה ממירה לפורמט הזה (שתיהיה כמה שיותר טובה)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כפי שצויין בכותרת אני זקוק להמלצה לממיר אותות דיגיטליים לאנלוגיים איכותי כמה שניתן הכולל מגבר בכ-450$ [ניתן לחרוג אם באמת משתלם]. הקנייה אינה צריכה להתבצע כלל וכלל בארץ, אפילו מומלץ מחו"ל לאור הפרשי המחירים בד"כ. חשבתי בין היתר גם על כרטיסי קול מאסוס כמו הD2X והESSENCE STX. עריכה: גם זה נוסף לרשימה: http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים. המטרה, שמיעת MP3 באיכות גבוהה (דיסקים שהומרו לקבצים) פה ושם משחקים.(אולי גם DVD , אבל בשביל זה יש לי DXR3) הכרטיס מתחבר לרסיבר, בשביל זה אני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית אופטית (מה שנקרא TOSLINK) האם הכרטיס של הרקולס פורטיסימו3 7.1 מוציא סטריאו ביציאה האופטית או שזה רק DD, DTS? שווה להשקיע בכרטיס קול הזה ובTOSLINK? הכרטיס שיש לי עכשיו הוא אונבורד, מתחבר לרסיבר בSPDIF. תכל'ס אני מחפשת איכות שמע גבוהה. (לא פיצ'רים ושאר ירקות) אז מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:asthanos: שלום לכולם אני חדש פה וזקוק לעזרה, אני טס לחו"ל בעוד כחודש ואני זקוק לטיפה אינפורמציה. אני מתלבט בין מיני דיסק לבין דיסקמן קורא MP3 לקחת עימי לחו"ל. קראתי את המאמר שבאתר על ההבדל בין כל המכשירים הניידים שמשמיעים מוזיקה, אבל זה רק בלבל אותי עוד יותר. הדילמה שלי היא כזו: אם אני קונה דיסקמן קורא MP3 אני יכול לקחת איתי 3 דיסקים מלאים ב- MP3 וכך אני גם לא צריך להכניס את השמות של כל השירים כמו שעשיתי עד היום במיני דיסק. בנוסף הדיסקמן הרבה יותר זול. מיני דיסק לעומת זאת הרבה יותר קטן ונוח וגם המדיות שלו קטנות והוא נוח לסחיבה בניגוד לדיסקמן. בשורה תחתונה, אני זקוק לדעת אם אני מקליט בשיטת ה- MDLP שמאריכה את זמן ההקלטה לעד 5 שעות ממש ממש פוגעת באיכות הצליל, אם אני מעביר א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות למערכת 5.1 שלי ? את ה Hercules Game Theater xp 6.1 או את ה Creative Extigy USB או את ה Creative AUDIGY LIVE 5.1 תסתכלו יש תמונות שלהם בפנדה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה: למה אתם לא מחשיבים אותו בפורום כמכשיר mp3 ע"ב הארד דיסק הכי משתלם וטוב מכולם, אפילו מה iriver? שאלה שניה: איפה אפשר להשיג את המכשיר, בארץ או בחו"ל, עדיפות גבוהה לארץ, כשהאתר www.mp3zone.co.il בבניה כבר לפחות שבועיים כך שנראה לי שלא ניתן יהיה כבר לקנות משם... תודה רבה מראש עודד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת סטריאו בבית, והגעתי למסקנה שאני לא צריך אותה, כי אני יכול לנגן הכל מהמחשב. למעשה אני צריך רק את הרמקולים ולא את המערכת עצמה. חיברתי את המחשב ישירות לרמקולים דרך היציאה של האוזניות ושמעו חלש מדי (בטח לא מפתיע אתכם, מנוסים שכמותכם). השאלה שלי היא איך אני גורם למוסיקה מהמחשב להגיע לרמקולים ושהווליום יהיה חזק מספיק, בלי לחבר בניהם מערכת סטריאו שלמה (עם CD, רדיו, וכו וכו).
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
*שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-