אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 2 רמקולים קדמיים (מגבר חרא RX-5022 JVC, ;D עם 2 רמקולים של טאנוי או של ג'אמו או משהו בסגנון....). לבין מערכת של 5.1 של וידאו לוג'יק עם כרטיס פוטיסימו 3... מה דעתכם ? ועוד שאלה אם כבר פתחתי ת'רד איך מיקמתם את הרמקולים האחוריים שלכם ? תליתם אותם או מה ???. לי יש כי מאחורה השולחן כתיבה שלי נמצאת המיטה אז אין לי איפה ממש למקם אותם.
-
- 48 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לאחר שיחות רבות עם מנהל הפורום סקורפיון, הבנו שחסר לנו משהו בתפיסה - מגבר. מגבר שנמכר כמגבר 'נטו' יהיה מינימום מאוד חזק ואיכותי, ויעלה מינימום 1000 שקל. לעומת זאת, ראינו במערכות רמקולים למחשב מגברים פשוטים, וזולים מאוד, שלא נמכרים בנפרד, לאחר חיפושים לשרטוט למגבר קטן, מבוסס LM387, שאפשר 'להניע' בבטריות, העלינו חרס בידינו, אנא, כל מי שיש לו רעיון, תרשים, הערה חשובה, או מדריך, אנא פרסמו. (אנא, בלי ספאם, בלי ויכוחים סתומים וכו..)
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב.. אפילו מאוד, הדבר שמאוד מפריע לי שיש לי זוג רמקולים סטנדרטיים... מישהו יכול להציע לי איזה רמקולים לקנות? משהו עד 500ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממ שיטוטים ברשת מצאו לי את זה....... פטיפון שלא משתמש במחט אלא בקרן לייזר כדי לקרוא את החריצים על התקליט מה שגם נותן איכות מאוד מדוייקת וגם לא שוחק את התקליט כמו פטיפון רגיל. let's save the words and show what i mean וללינקים: אתר הבית של החברה ביקורת ישנה במעט על המוצר עוד ביקורת הסבר על המוצר (מעין preview) מה יש לכם להגיד על זה? אני די בטוח שמבחינת איכות סאונד הדבר הזה כזה שולט.... אבל אני חייב לבדוק בעצמי על המערכת של BIODOME........
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד היום אני הלכתי על הרעיון של הMP3 וחשבתי בעיקר על הזן של קריאטיב - לינק - http://electronics.cnet.com/electronics/0-6342420-8-20518600-1.html?tag=sd שכשיו חבר שלי קנה SONY MINI DISK MZ-N1 - לינק - http://www.sonystyle.com/home/item.jsp?hierc=9687x9781x8647&itemid=28761 אם יש ביכולתם לייעץ לי אז בבקשה. תודה מרש "SHUTGUN".
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שסידרתי את החדר שלי מבחינת סאוונד עם ה- Creative Inspire 4400 וראיתי כי טוב. ולאחר שראתי כי טובה איכותם של ה- ATP3 של אחי הקטן ולאחר שראתי כי לא קיימת בסלון מערכת קולנוע בייתית, חשבתי על רעיון: מה דעתכם על אחת המערכות של Altec כמו ה- 5100 (במחיר של 1500~ ש"ח) או ה- XA3051 (במחיר של 1700~ ש"ח) בשילוב עם מכשיר DVD רגיל בשביל קולנוע בייתי בסלון קטן יחסית ובמחיר זול עד כדי זנות... דעתכם בנושא ? עריכה: אפשרות גם למערכת זולה יותר בקניית ה- Video Logic ZXR-500 במחיר של 930 ש"ח. עריכה 2: אפשרות גם ל- Creative inspire 5300 במחיר של 870. ואפשרות גם ל- Altec Lansing ADA880 במחיר של 1150 ש"ח. ועליהם אי אפשר להגיד שהם חלשים...! עריכה 3: עוד שתי תוספות: Logitech 640 ו- LUXEON LX-…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לאחר שחשבתי הרבה על העניין החלטתי שאני לא אלך על סטלייטים (למי שראה את הת'רד הקודם שלי). יש לי מגבר JVC-RX5022 , אני רוצה לחבר אותו למחשב (כרטיס קול פורטיסימו 3 בקרוב אולי). אני רוצה שהרמקולים ישמשו אותי למשחקים סרטים ומוזיקה (בקיצר להכל). אבל הבעייה היא שלרוב למקולים קדמיים יש סאונד עשיר ופחות מדוייק (במשחקים חשוב מאוד הדיוק של הסאונד). זאת אומרת שאני רוצה רמקולים איכותים קדמיים. תקציב 1500. חשבתי על טאנוי MX3 , איך הם ? חוץ מזה על תשכחו שמדובר בחדר לא גדול אז הדגש פה הוא על האיכות ולא על העוצמה (החדר הוא 3*5). אז בקיצר תמליצו על רמקולים קדמיים טובים בעל סאונד מדוייק
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם צריכות להיות בעיות מיחדות כמו שלא יהיה חיבור אופטי?? או שבכל רסיבר יש גם חיבור קוקסאלי וגם אופטי?? אם לא, אז באיזה רסיברים אין חיבור אופטי?? ובמקרה שאין, האם אמור להיות לו חיבור 5.1 אנלוגי? והאם החיבור הזה הוא רק כדי לחבר רסיברים למחשב או שיש לזה עוד שימושים? ומישהו אמר לי שצריך עוד כרטיסים מלבד הכרטיס קול, כדי שיהיה אפשר לנצל את הרסיבר בחיבור למחשב.. הוא צודק, או שכרטיס קול זה מספיק?
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני קצת מבעוס אחרי ששמעתי אתמול אצל חבר שלי 5 רמקולים של פירלס, ולמרות שזה פירלס זה נשמע חמדמד. לי בחדר, אין מקום ל5 רמקולים גדולים יש לי לקטנים, אז הבררה שלי זה 5 לוויניים וסאב. אז מה אתם חושבים שישמע יותר טוב: 5.1 של אלטקס (סטח אתם יודעים למה אני מתכוון כבר תחנטי לכם תמוח ) או 5 רמקולים גדולים, בא נגיד לא של פירלס, אבל של שכנותיה... כמו שאמרתי, מה שיהיה לי זה מערכת 5.1 כלשהי (לא סגור אלטקס) אז אני רוצה לדעת שאני "בוחר" את הבררה הנכונה עוד אפשרות זה 5.1 של ג'מו (310A) אבל פה אני בטוח שזה עדיף על 5 רמקולים גדולים.. (נכון?!! :)
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר של Kenwood דגם KA-52 ורמקולים של Wharfedale (פצצות) 3way דגם cd50-2 כבר חרשתי גוגל ודומיהם ..... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
באתר החברה יצא חדייבר חדש למערכת קול XP 6.1 ומערכת 7.1 החדש יש צורך להוריד את ההתקנה הישנה ולהתקין את החדש. בדרייברים החדשים הם מבטיחים תיקונים לבאגים ושיפור הקול. דרייבר הרקולס 5.01
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לקנות את הNOMAD של CREATIVE לינק - http://www.americas.creative.com/products/category.asp?category=2&maincategory=2 או את הYEPP של SAMSUNG לינק - http://www.samsungusa.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_search_results.jsp?prod_path=&employeeLogin=&searchType=description&keyword=mp3%20player אני מבקש את המלצתכם - לכל המבינים בעניין. -אני מעוניין במכשיר טוב באיכות מעולה (לא משנה אם אין בארץ) ומבקש המלצה על אחד הדגמים ואפילו אם יש לכם מושג על עוד דגמים יותר טובים אתם יכולים לענות. תודה מראש "SHUTGUN"
-
- 85 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים XPS210 של הרקולס (2.1) יש סיבה באמת לקנות כ.קול 7.1 או 5.1 במצב הזה? אני לא אקבל את אותה איכות אם אני אקנה כ.128 (3D או 4D) טוב של creative?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכי זול שראיתי זה בפלונטר ב630 ובפנדה 680. מישהו מכיר מקום זול יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מה זה הרמקולים האלה??? יש אותם בלמיר (220$) למה משמש הרמקול הנוסף? יש ביקורות עלהם?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי fortissimo 3 ו2 רמקולים 120W קקות עכשיו שיש לי כסף (כמה זמן לכך לי לחסוך) אני רוצה לקנות 4.1 טובות יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-