עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yotamgiu,

אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by bilbo,

רציתי לדעת אך ה Hercules Game Theater ... אני מתלבט בינו לביו ה אודיג'י.... עכשיו .. אני מעדיף RUCK על השולחן . הוא הרבה יותר נוח (חיבור אוזניות ומיקרופון למשחקי רשת ...) הרקולס עולה 650 ש"ח (ה7.1) האודיגי 2 עולה 1400 ש"ח.(7.1)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו... אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלה והיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Kukishin,

סרטים וגיימינג. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

תודה..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by yakir4u,

אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Kitt0s,

אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש בארץ את ה-G35 אולם הבנתי שניתן להזמין מחו"ל אוזניות טובות יותר. אני מוכן גם לעבור מעט את הסכום אם ההוצאה שווה את התמורה. לעצתכם אודה. (הכוונה לאוזניות אטומות שלא דורשות חיבור ל-RECIVER )

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by matan12369,

שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…

14. Started by onetwo,

שלום, יש לי חברה (company) ואני צריך להקליט מספר הדרכות אותם אתן לאנשים. איזה מיקרופון טוב יעשה את העבודה? אני צריך מיקרופון שפשוט יתחבר למחשב נייד או setting אחר פשוט, שאני ידבר, יקליט, והצליל יהיה ברור, חד, טוב וכו'. הכסף הוא לא ממש שיקול אם זה יעשה את העבודה טוב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום סתם בשביל הסקרנות, פתחתי את הרמקולים שלי, לוגי'טק שאני מאוד מרוצה מהם, אבל פתחתי וגליתי שעל הרמקולים כתוב חברה בשם LABTEC, בדקתי באינטרנט והם מייצרים מוצרים ממש דומים ל של לוג'יטק. רק רציתי להבין WTF ? מה קורה כאן? לא קניתי לוגי'טק בעצם, רק כתוב מבחוץ? תודה-גיל

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ערב טוב, אני מעונין לרכוש טלוויזיה לחדר בגודל 42 אינץ' שתהיה מחוברת למחשב ותציג סרטים, בנוסף תהיה מחוברת לקונסולת XBOX 360 ותציג משחקים. מרחק הצפיה יהיה 2-3 מ' (החדר בגודל בינוני) ואתלה על הטלוויזיה על הקיר. גילוי נאות: אין לי ניסיון עם טלוויזיות דקות, אני לא רואה טלוויזיה כבר 6-7 שנים ובסלון יש להורים שלי טלוויזית CRT של סוני (Sony Trinitron 29 שבזמנו היתה פופולרית). אודה לעזרתכם בהמלצה על טלוויזיה בטווח המחירים המקובל לגודל זה (2500-3500 ש"ח) שתציג תמונה חיה אך יחד עם זאת עם צבעים ניטרליים (ניגודיות זה חשוב, אהמ סאמסונג אהמ, אבל כך גם תמונה טבעית). זוג רמקולים שיהיה מספק ומעלה יתקבל בברכה. אשמח מאוד לדגם טלוויזיה עם פאנל איכותי ככל הניתן. תודה רבה רבה מראש ושבוע נעי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by DiSc@MaN,

טוב.. בעצם הכותרת אומרת הכל. תכננו במשפחתינו לרכוש השבוע סט חדש ואיכותי של לוג'יטק בדמות הZ-560. אך אבוי!! לא ניתן להשיג בארץ יותר את הסט הזה. לכן פנינו אליכם בבקשת עזרה במציאת סט חלופי שנותן איכות/מחיר כמו הZ-560 ז"ל תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by R0ck,

בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by itaim,

אני כניראה מקבל אותו בשבת הקרובה (לא הזאת)

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by icebreak,

סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by HellBoY,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi+2gig+amd 4200. הרצתי היום סרט bluray והתמונה קצת קירטעה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של ati שמתאימים לכרטיס- ועדיין לא עזר. חשוב לציין שהסרט לא קפץ לגמרי- אלא בעיקר במבט מקרוב אפשר היה להבחין בקפיצות- קצת כמו במשחקי מחשב. השאלה שלי היא האם זה קשור לחומרה "חלשה" מדי בשביל להריץ את העסק או אולי בגלל ההגדרות בתפריט של ati לרזולוציה לקצב הרענון של המסך אליו מחובר המחשב (samsung a450 פלזמה) או אם יש הגדרה תוכנתית אחרת שאפשר לשנות כדי לשפר את המצב. ועוד דבר שאולי מתקשר. בבדיקת האות הנכנס ברסיבר שאליו מחובר המחשב מצויין שאל הרסיבר מגיע אות 1080p וזה גם האות היוצא. זה למרות שהטלויזיה תומכת רק ב-720p ושהרזולוציה ביציאה מהמחשב הוגדרה ל 136…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Loki,

אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים