עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מקווה שזה הפורום המתאים אני צריך המצלמה לטלויזיה איכותית לא פלזה בערך 34" (בלי סטנד) יש לי בעיה של משקל + עומק ככה שיש יתרון לטלויזיות קלות ולא עמוקות בנוסף אני צריך רסיבר טוב שחור (לא ממש מבין בזה) אם אפשר גם לציין מה חשוב שיהיה ברסיבר בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SubX,

נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by R0ck,

בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by alex542,

אני מחפש אוזניות לפעילות ספורט(בעיקר לאופניים). אני רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.aliexpress.com/item/Sports-Stereo-Wireless-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Headphone-for-iPhone-5-4-Galaxy-S4-S3/1501489940.html אבל שהיה איכותי יותר מזה.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

תודה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש כאן בפורום זה נראה לי פורום מקצועי ולכן גם נרשמתי אז נעים מאוד.. אני רוצה לקנות מערכת אודיו לטלויזיה סוני 55xd7005 החדשה שלי.התקציב המקסימלי שלי הוא 2,000 שקל.גודל הסלון שלי הוא אורך 4.7 מטר רוחב 3.3 מטר כאשר המרחק צפייה מהמסך הוא 3 מטר ובעצם זה אפילו פחות כי המסך יושב על מזנון עם גלגלים ואני בד"כ מקרב את המסך.מצד שמאל למסך יש קיר עם חלון שהחלון תופס חלק נרחב מהקיר.מצד ימין יש פתח של 2 מטר למטבח ובצדדים יש קיר מעץ.מאחורי המסך יש קיר ומאחורי הספה והכורסה יש גם קיר.בתקציב הזה ובהתחשב בנתונים שרשמתי מה עדיף מערכת קולנוע עם 5 רמקולים רסיבר וסאב וופר או סאונד בר/מקרן קול? לפי מה שקראתי באינטרנט מקרן קול משתמש בהחזרים מהקירות כדי ליצור את הסאונד או משהו כזה א…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים ללפטופ, התקציב 350 ש"ח. יש רמקולים מומלצים בתקציב הנ"ל? מוסיקה, סדרות, סרטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי רמקולים שפשוט הפסיקו להשמיע סאונד פתאום... הרמקולים עצמם עובדים כי כשאני נכנס להגדרות אני רואה את הטורים עולים ויורדים. אבל כל הסאונד במחשב לא עובד, הורדתי k-lite codec pack התקנתי ועדיין לא עובד. יש לי גם טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קשר בין הסאונד שלה לסאונד של הרמקולים וגם כשאני מעביר משחק מהמחשב לטלוויזיה הסאונד לא עובד. אני חייב עזרה, זה כבר איזה חודש ככה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by aviv32121,

אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו... אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלה והיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מישהו ניסה והצליח? אם כן מה הcatch? אני מקבל רק 2 ערוצים לצערי (קדמיים). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD ‏42 ‏אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות. 1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים? 2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב? 3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט? 4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אנ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

22. Started by karpad,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש עם נפח של לפחות 1GB, מסך, עדיף תמיכה בעיברית, רדיו, זמן סוללה כמה שיותר ארוך ואיקולייזר אני מחפש גם אוזניות איכותיות אבל לא יותר מידי יקרות.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. האם חייבים להשתמש ב iTunes על מנת להעביר שירים (שלא לצורך גיבוי) ל iPod ? או שה iPod משמש ככונן נוסף וניתן פשוט לגרור שירים אליו ? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.