עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by R0ck,

בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Drogba,

שלום , החלטתי לקנות mp3 של Sandisk 1GB . עכשיו אמרו לי שיש לו חרא אוזניות . אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן ( לא זוכר איך קוראים להם ) במחיר של עד 200 שקל . אמרו לי שסידרת MX טובה באוזניות בתוך האוזן . אני אשמח אם תביאו לי דגם של אוזניות, ואם אפשר אז גם חנות שאני יוכל לקנות ממנה את הדגם הזה . תודה .

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by slamdunk,

אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם

8. היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by chezy55555,

קניתי טלוויזיה חכמה דגם LG 47LA621Y שאני מנסה לראות סרטים בוואלה סרטים עם הדפדפן בחלק מהסרטים אני רואה את התרגום בעברית בחלק העליון של המסך והסרגל התחתון לא ניתן להחביא אותו .............מה עושים שהשירות של LG כל כך גרוע וכל מה שהם מנסים זה לנפנף אותי למרות שיש לי שלוש שנים אחריות של היבואן הרשמי תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את נגן המדיה Western Digital WD TV HD Media Player ולחבר אותו ל HD של 500 GB http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 האם למישהו יש חוות דעת עליו ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD ‏42 ‏אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Tzion,

אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?

14. אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

תודה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו... אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלה והיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מקווה שזה הפורום המתאים אני צריך המצלמה לטלויזיה איכותית לא פלזה בערך 34" (בלי סטנד) יש לי בעיה של משקל + עומק ככה שיש יתרון לטלויזיות קלות ולא עמוקות בנוסף אני צריך רסיבר טוב שחור (לא ממש מבין בזה) אם אפשר גם לציין מה חשוב שיהיה ברסיבר בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by someone,

מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by isdanield,

שלום לכם,רציתי לשאול שני דברים: 1.לגבי מגבר לאוזניות,מתי יש צורך במגבר? נאמר לי שזה תלוי בImpedance,זה נכון?מישהו אמר לי שמעל 32 רצוי לחבר מגבר. אני רוצה לדעת אם מגבר יכול רק להועיל,האם לפעמים הוא לא ישפיע בכלל והאם הוא יכול להזיק במקרים מסוימים (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרימת נזק לאוזניות). -שיהיה ברור,אני מדבר על מגברים קטנים ולא משהו רציני,למשל מגבר נייד כמו הE6. 2.לגבי EQ,אני מעוניין להתחיל ולהשתמש בEQ כדי לגרום למוסיקה שלי להישמע יותר טוב אבל כאחד שלא מבין בתחום כל כך ורק עכשיו מתחיל להתעניין אין לי מושג מה לעשות עם זה.כמובן שיש את התבניות שמגיעות עם הEQ כמו רוק,ג'ז,פופ וכן הלאה אבל אם אני רוצה ללמוד איך להשתמש נכון בEQ איפה ואיך אני עושה את זה? חיפשתי מדריכי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by MDK,

בבקשה תענו בהמוניכם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.