עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

תודה..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by n_aviv1,

לאחרונה הבחנתי לב בתופעה העונה לשם "מקרן קול" (טוב נו לא כ"כ לאחרונה, קצת לפני...) מה זה לעזאזל? זה אמור להחליף מערכת סראונד? יש מקרני קול איכותיים או שכל התופעה הזו היא זבל אחד גדול? (האמת היא שזה נראה בולשיט עצבני)

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by menyd1,

שלום אני רוצה לחבר מחשב לטלוויזיה בלי כבל HDMI טלוויזיה של סמסונג יש HDMI ויש USB מחשב עם HDMI ו USB יש WIFI בבית אני רוצה להציג מחשב בטלוויזיה להפעיל סרט רגיל בלי אינטרנט מהמחשב ולראות בטלוויזיה להפעיל משחק בלי אינטרנט במחשב ולשחק בטלוויזיה כל מה שאני עושה במחשב שפשוט הצג יהיה בטלוויזיה כמו כבל HDMI רק בלי הכבל מה עדיף Miracast או כרומקאסט? אפשר יתרונות וחסרונות של שניהם? ודרכי הפעלה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Kitt0s,

אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. האם חייבים להשתמש ב iTunes על מנת להעביר שירים (שלא לצורך גיבוי) ל iPod ? או שה iPod משמש ככונן נוסף וניתן פשוט לגרור שירים אליו ? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by nazgull,

שלום, אני מעוניין לשנות מיקום לרמקולים אבל צריך כבלים ארוכים יותר בין הרמקולים ובין הרמקול הראשי למחשב.(נניח אורך של 5-7 מטר) איפה ניתן לרכוש כאלה כבלים עם החיבורים שיש להם. תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Aviv C,

אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by itaim,

אני כניראה מקבל אותו בשבת הקרובה (לא הזאת)

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yotamgiu,

אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by avi333,

שלום,יש לי מערכת סטריאו מסוג JVC MXG50 ואני רוצה לחבר אותה לטלויזיית הlcd לא ההד יוניט (כלומר ליחידה שבה מכניסים את הדיסקים וכל זה..) אני רוצה לחבר רק את הרמקולים שלה לlcd השאלה שלי היא מה הפתרון הזול ביותר שאני יוכל לרכוש בשביל לעשות את זה? חבר הציע לי לקנות מגבר קטן ואליו לחבר את הרמקולים ואת המגבר לחבר לטלוזיה פשוט רציתי לדעת אם יש עוד דרכים שאני יכול לעשות את זה בלי להוציא יותר מדי כסף. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by icebreak,

סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

טוב.. בעצם הכותרת אומרת הכל. תכננו במשפחתינו לרכוש השבוע סט חדש ואיכותי של לוג'יטק בדמות הZ-560. אך אבוי!! לא ניתן להשיג בארץ יותר את הסט הזה. לכן פנינו אליכם בבקשת עזרה במציאת סט חלופי שנותן איכות/מחיר כמו הZ-560 ז"ל תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by yakir4u,

אני מחפש אוזניות OVER-EAR שיהיו לי כשאני נוסע באוטובוס וכשאני סתם הולך יש לי ATH-M50 - Audio-Technica שאני משתמש איתם בבית בכיף הייתי משתמש בהם אבל הכבל נורא ארוך וממש מבאס להשתמש בהם מחוץ לבית אני שומע את כל סוגי המוזיקה באיכות גבוהה FLAC/320 אני גם מחפש קייס לאוזניות שתמליצו לי אז אם יש גם קייס תציעו לי

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Loki,

אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by R0ck,

בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by onetwo,

שלום, יש לי חברה (company) ואני צריך להקליט מספר הדרכות אותם אתן לאנשים. איזה מיקרופון טוב יעשה את העבודה? אני צריך מיקרופון שפשוט יתחבר למחשב נייד או setting אחר פשוט, שאני ידבר, יקליט, והצליל יהיה ברור, חד, טוב וכו'. הכסף הוא לא ממש שיקול אם זה יעשה את העבודה טוב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד. אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד. תודה רבה.

24. תיראו אני יודע שיש הבדל משמעותי בין 1000 ל3500 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף (3500) על אוזניות אזז בגלל זה אני מבקש סוגים שונים במחירים שונים אה ושיהיה אפשר לישמוע בהם חזק בלי מגבר תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Kukishin,

סרטים וגיימינג. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים