אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי המבינים כאן יוכלו לעזור לי... יש לי עדיפות לשלט כדי שיהיה נוחות וזה מה שיש בMicroLab 2.1 אך לעומת ה-creative שהוא יותר חזק במפרט.. MicroLab: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750585 לעומת ה- Creative: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=587769 אשמח לשמוע איזה רמקולים יותר איכותיים ויותר מומלצים כמובן שהעדיפות שלי הולכת לנוחות עם השלט אך בכל זאת רציתי לדעת את דעתכם מה יותר טוב וכו'..
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים כי המחבר של הcreative A200 שלי דיי נהרס אחרי שימוש של 4 שנים, אני מעונייןלהשקיע הפעם קצת יותר, כ400 שקל, אבל לפני זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא סתם זורק פה כסף. האם יציאת האוזניות של הנייד תצליח להפיק את המיטב מהרמקולים האלה, שהבנתי שאוהבים בפורום הזה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז לאחר שהיום התחדשתי וקניתי לעצמי רמקולים איכותיים של Microlab Solo 7C , אני משער שאני צריך להמשיך בקטע של הסאונד וכעת אני רוצה גם לקנות גם אוזניות ;D . ופה אני צריך את עזרתכם ואת ההמלצות שלכם . התקציב שאני מוכן להשקיע הוא גג 800 400 ש''ח , עדיף פחות אם יתאפשר . את האוזניות אני צריך בעיקר לגיימינג , מוזיקה ואולי גם קצת סרטים , למרות שאת הסרטים אני בדרך כלל רואה בטלויזיה עם רמקולים . רצוי שהאוזניות יהיו איכותיות , עיצוב יפה , איכות סאונד טובה וסבירה , נוחות על הראש למשך שעות . רצוי גם שתהיה להם קשת רחבה אחת ולא שתי קשתות דקות כמו שיש בכמה וכמה אוזניות , ורצוי גם שיהיו עם כרטיס קול משלהם 5.1 או 7.1 , שיהיו עם שלט שליטה על הכבל (אם אלו אוזניות עם כבל , ל…
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך קטן ( 27-32 אינץ' ) עם יציאת HDMI לחדר שינה ממוצע. ישמש אותי בעיקר בעיקר בעיקר כמסך מחשב שאני אעשה עליו הכל - סרטים, משחקים ואינטרנט. שוב - פשוט מאוד, עם יציאת HDMI. אם יש לכם הצעות למשהו אחר במחיר או אפילו משהו דומה וזול יותר, אשמח לשמוע. ראיתי את הדגם פה: http://www.galsale.co.il/Product.asp?Pid=7235&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he בנוגע לשאלה - מסך שהוא HD Ready - אפשרי להגדיר במחשב אותו כFull HD ופשוט לראות את הכל בקטן יותר ( כמובן שהרזולוציה לא באמת תשתנה, אבל לא תהיה שום שגיאה. נכון? ) ? בתודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
^ כמובן בהנחה שאני יקנה משקפי 3D, תודה!
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האוזניות הם steelseries siberia v2 היו בשימוש יום יומי עד שהכלב אכל את הכבל.. הנה תמונות של הנזק חח http://i.imgur.com/2hpru.jpg http://i.imgur.com/Of9Ya.jpg http://i.imgur.com/agRZm.jpg באוזניות לא שומעים כלום, את המיקרופון כן שומעים. עכשיו לשאלה, יש אפשרות לתקן את זה? אפשרי לעשות את זה בבית לבד (כמובן שלהזמין חלקים) או שחייב לשלוח לאיזו חנות? ואם כבר אני משקיע עליהם, אפשר לעשות עליהם סליבינג?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בהם בעיקר לשימוש מהנגן שלי. אני שומע בעיקר רוק (בעיקר עדין) פופ קצת RB וישראלי
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר לכרטיס מסך שלי 3 מסכים. לכרטיס מסך יש יציאת HDMI יציאת VGA ויציאת DVI. מסך אחד חיברתי עם כבל VGA פשוט ועובד נהדר. את המסך השני חיברתי בעזרת מתאם DVI לVGA , כשהDVI מתחבר לכרטיס מסך וגם זה עובד נהדר. את המסך השלישי ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אבל המסך לא הפסיק להבהב לי (כשאני מפעיל סרט או גולש באינטרנט למשל) מסיבה לא ידועה.. החלטתי לקנות כבל שבצד אחד VGA זכר ובצד השני HDMI זכר ולחבר את ה HDMI לכרטיס מסך והVGA למסך אך הוא לא מזהה אותו.. *דגם הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 רץ על מערכת ווינדוס 7. אם אפשר עזרה או במציאת פתרון להבהובים של המסך (עדיף) או להצליח להפעיל את הכבל.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי רמקולים http://www.hi-fi.co.il/pl_product~itm_3921~35~262.htm ( לא בסכום שרשום שם לא לדאוג) האמת שקניתי אותם רק ליופי שיוסיף קצת לקיר גבס שאני עושה בסלון אבל בכל זאת רציתי לשאול : 1. האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה מסוג http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LE5300-led-tv ( אין לי מגבר) ?? 2.אם אי אפשר לחבר ישירות לטלוויזיה האם ניתן לחבר לממיר של YES ( הכי מתקדם ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-