עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה, אני די חדש בתחום הסאונד ובגישושים שלי יצא לי לראות המון DAC, מה זה? למה זה משמש? מי צריך את זה? בנוסף לכך יעזור לי מאד אם תוכלו להסביר לי גם על כרטיס קול ומגבר אוזניות. לגבי המלצה, יש לי 250 ש"ח להוציא על אוזניות IE ואני מתלבט בין SHURE SE102 וSENNHEISER CX300II. מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by bhmi12,

שלום אני מחפש מסך באיזור ה40 אינץ לצפייה בעיקר של סרטים ב FULLHD דרך סטירמר או כבל HDMI ממחשב עד 3500 בערך שמעתי שעדיף LED קניתי כבר של skyworth והחזרתי לחנות כי היה תמונה מגעילה מישו מכיר דגם טוב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ranac,

שלום חברים, אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, קצת נתונים: מרחק צפייה - 3 מטר (גודל רצוי 47 אינץ') סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים (לכן LED) אני מתכנן לרכוש את הNexus Q אז לא צריך Smart המסך יהיה מחובר לרסיבר ומערכת סראונד מקצועית ביותר אז בעצם לא משנה לי איכות הסאונד של המסך. ואין לי ממש צורך בתלת-מימד. התקציב יהיה 8-10K בערך. תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  4. בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dj-ariel,

שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. יש רמקולים לחדר שינה ב350 ש"ח שיותר משתלמים מה- Altec Lansing VS4621? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. kenwood kr-v6050 הוא טוב? והאם שווה לתקן אותו?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!

11. Started by Gimel,

שלום, אחי זקוק לרגל / בסיס לטלוויזיה של סמסונג שהייתה תלויה על הקיר עד היום. אז אם למישהו יש בסיס מיותר לטלוויזיה...

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by dans41,

אני מעוניין לקנות את הדגם הזה לשימוש של שמיעת מוסיקה, סרטים, משחקי וידאו ושימוש באולפן ביתי קטן יחסית ולגיטרה חשמלית. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר רוק (מכל הסוגים) ובין היתר גם היפ הופ, אלקטרוני, ג'ז. אני אשתמש באוזניות בעיקר למוסיקה אבל השימוש שלהן צריך ליהיות סביר + לפחות בשאר המגזרים. אטימות היא גם משהו שנחוץ לי כוון שאני אהיה עם האוזניות גם הרבה מחוץ לבית. מסקירות שקראתי באינטרנט האוזניות האלה נראו הכי מתאימות לי. יש לי תקציב בשבילן ובשביל מגבר נייד (אני אשמח שתציאו לי דגם שיוציא את המיטב מהאוזניות במחיר נמוך יחסית. עם האוזניות לא עונות נכון על הדרישות שלי אשמח לקבל דגמים אחרים שנמצאים בתקציב כמובן. תודה מראש

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by dorddor,

שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by club_501,

שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by VGFreak,

סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אולי המבינים כאן יוכלו לעזור לי... יש לי עדיפות לשלט כדי שיהיה נוחות וזה מה שיש בMicroLab 2.1 אך לעומת ה-creative שהוא יותר חזק במפרט.. MicroLab: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750585 לעומת ה- Creative: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=587769 אשמח לשמוע איזה רמקולים יותר איכותיים ויותר מומלצים כמובן שהעדיפות שלי הולכת לנוחות עם השלט אך בכל זאת רציתי לדעת את דעתכם מה יותר טוב וכו'..

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by crik,

אהלן, מחפש אוזניות בסגנון של ה Studio dr dre אבל להוציא 1500 ש"ח על אוזניות זה קצת נראה לי מוגזם. מה מצב המחירים בשוק? על מנת שאוכל להציב לעצמי תקציב ולהתחיל את החיפוש אחר האוזניות הבאות שלי בעיקר אני מחפש למוזיקה, לימודים.. חשוב שיהיו איכותיות ולשמוע צלילים נקיים. תודה משה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חוץ מסטריאו סקופ, ופאנקי די ג'יי, וקילומבו שבעצם אין להם כלום. אם אפשר לקבל שמות של חנויות עוד היום, אני אשמח. מחר אני הולך לקילומבו בתל אביב לבדוק אוזניות ואני אצטרך מגבר. וכן אני מודע לכך שהמבחר בארץ מצומצם ביותר, ושבטח יש דברים איכותיים יותר בחו"ל, ובכל זאת אם יש משהו באיזור תל אביב שייתנו לי לחבר את האוזניות שרכשתי למגברים שונים ולבדוק איך הסיפור נשמע, אני אשמח. תודה מראש -מתן

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by joett82,

שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by rafi k,

אפשר לקבל מידע על איכות סאונד של LP?

22. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 3.5' ? תודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by natanel102030,

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RoiKy,

האוזניות הם steelseries siberia v2 היו בשימוש יום יומי עד שהכלב אכל את הכבל.. הנה תמונות של הנזק חח http://i.imgur.com/2hpru.jpg http://i.imgur.com/Of9Ya.jpg http://i.imgur.com/agRZm.jpg באוזניות לא שומעים כלום, את המיקרופון כן שומעים. עכשיו לשאלה, יש אפשרות לתקן את זה? אפשרי לעשות את זה בבית לבד (כמובן שלהזמין חלקים) או שחייב לשלוח לאיזו חנות? ואם כבר אני משקיע עליהם, אפשר לעשות עליהם סליבינג?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?

דיונים חדשים בפורומים