אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי את הטלויזיה הנל מחברה מוכרת, בגודל 65 אינץ, המחיר ששילמתי הוא 3K כולל התקנה(Samsung tu7100) מה שמוזר לי ולא נותן לי שקט שאני כמעט ולא מוצא פרטים/ביקורות על הדגם הזה אולי באיזה אתר או 2 (המוכרת ציינה שזה דגם מאוד חדש), בדרך כלל דבר ראשון זה חיפוש בזאפ והשוואות אבל הוא אשכרה לא קיים. עכשיו יש מצב שזה איזה דגם חדש אבל מאוד חלש ולא איכותי? מאוד חשובה לי העזרה שלכם, כי במידה ועשיתי טעות אני יכול עוד לבטל(נשארו לי 5 ימים לביטול) ואספוג את ה100 שקל. אודה מאוד לכל מי שיעזור לי
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מי מייבא את הכרטיסים שלהם לארץ? אני כבר מנסה להשיג הרבה זמן את אחד מהכרטיסים שלהם ובכל מקום אומרים לי שחסר. אם מישהו יכול לעזור בבקשה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה מסוג Philips 37PFL3312.(קישור למטה) יש לי בטלויזיה כניסה של HDMI ויש לי כבל DVI. למישהו יש מושג אם יש מתאם DVI TO HDMI ואם כן כמה זה עולה? תודה מראש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692376
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני מתלבט בין זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4565 או את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=832 (בגרסא של ה5.1) הייתי היום בעתיד מחשבים ודיברתי עם המוכר שם על זה הוא אמר לי שלהרקולס יש סאונד מדהים אבל יש לו פול בעיות והמון כרטיסים חזרו אליהם למעבדה הוא אמר שיש בעיות בדריברים ושהוא לא תומך באקס פי והוא הראה לי באחד המחשבים שם את התוכנות שמגיעות עם זה והכל בג'יבריש כזה במוקם אנגלית כתוב כזה שטויות ואז הוא אמר לי שהוא לא ממליץ על ההרקולס והוא הראה לי את הקריאייטיב החיצוני והוא אמר לי שהוא כרטיס תותח שיסםיק והוא זול ויש לו סאונד טוב עם יציאה אופטית ועל …
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מזמין בקרוב מחשב מ-skypc ורציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל מומלץ לצרכים הבאים: * האזנה למוזיקה / צפייה בסרטים עם רמקולים 2.1 (encounter) * הקלטה(חובבנית) דרך מיקרופון של גיטרה אקוסטית בכדי לחדד את השאלה: האם לצרכים אלו עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות m-audio revolution 7.1 או להשקיע הרבה כסף ולקנות את ה-asus d2x ? תודה מראש, ליאור. קישור לכרטיס - http://www.skypc.co.il/sg_product~CMS-THAGR~17~0.htm
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315 האם זה שיש לו רק 4 חיבורים אומר שאי אפשר לחבר אילו מערכת 5.1 ומיקרופון ו-Line in? או שלמערכת 5.1 אפשר לחבר רק שלושה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום..יש ברשותי כרטיס קול חיצוני (PCI) הדגם זה: SOUND BLASTER LIVE CT4830 אני רוצה לדעת מה המפרט שלו: כלומר כמה HZ כמה BIT... והאם כדאי לשמוע דרכו במקום בכרטיס המובנה של הלוח שלי (DG965SSS של אינטל) כלומר למי משניהם יש מפרט טכני יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מיקסר 2 ערוצים soundstage350 Bandridge ליד כל החיבורים שלו אני רואה כתוב ground (אני יודע שזה רקה) עכשיו זה ניראה כמו בורג שאפשר להוציא... מישהו יודע אולי לאיזה שימוש זה.......?!?! ומ ההמטרה של זה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
למי מכם שיודע האם קיים מיקרופון חוטי או אלחוטי שמתחבר למחשב ? ואם כן קיים איזה חברות טובות יש ועלויות ? רק רוצה לציין שזה לא להקלטות או משו פשוט סתם מיקרופון לבית לשיר בשביל הכיף.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה כאשר אני צופה בסרט באיכות 1080P במחשב (לפטופ) אני רואה מצויין איכות פשוט מטורפת ! כאשר אני מעביר את זה לדיסקונקי ומחבר למסך הטלויזיה שלי ( Hisense ) אני יציין שזה מסך לד . 50 אינצ' רואים חשוך וכהה נורא ואפילו עם טיפה נקודות כאלה מוזרות מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה קורה שבמחשב (לפטופ) אני רואה ממש מצויין ובטלויזיה שהיא בהרבה יותר חדשה ומתקדמת לא רואים בהתאם ?? אשמח לתשובה ..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד
-
- 13 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי..לחברה שלי בבית יש מערכת סטיראו של AIWA...היא יושבת אצלם בסלון איזה שנה וחצי ולא ראיתי אותה פועלת פעם אחת....אז לפני כמה ימים אבא שלה ביקש שאם אני יכול לחבר אותה וזה כי הוא לא יודע איך...אז חיברתי את הכול חיברתי לחשמל והיא לא נידלקת...טוב אמרתי אני ינסה לבדוק ניסיתי ניסיתי לא הלך...לקחתי את המערכת הבייתה ומה אני מגלה?! חיברתי לחשמח והיא נידלקה בשניה כאילו כלום...טוב לקחתי חזרה אליהם אחרי יומיים (ובדקתי לפני שיצאתי שהיא נידלקת) ואצלם היא שוב לא נידלקת...לקחנו לשכנים שלהם והיא כן נידלקת.... מישהו יודע אוליי למה? כאילו המערכת לא אוהבת אותם או מה?! זה רק אצלם בבית...ניסיתי בכול השקעים בבית (חשבתי יש בעיה עם השקע המסויים) ואצלי ואצל השכנים ואצל שכנים אחרים ובבית של חבר שלי…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-