אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם mdr 71 עכשיו יוצא שאוזניה אחת קצרה הרבה יותר באורך מהשנייה האם לזה יש את החוט המאריך שקיבלתי ? ניראה לי סירבול אין מצב לאזן את האורכים?בלי להשתמש במאריך. תודה .
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלומות, אמי בדיוק חזרה מחו"ל ובדיוטי פרי קנתה DVD-VHS מקליט העונה לשם RC 288 של חברת LG(המוצר בזאפ: http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=580160). חיברתי את כל הכבלים לפי מיטב הבנתי והכל עובד פיקס(אחרי שפעם אחת הטלוויזיה פשוט נפלה על הפרונט שלה, אבל חפיף ) - הוידיאו מנגן קלטות אשר לא נראו על מסך הטלוויזיה מזה שנים וכן גם סרטי DVD חדישים. אך מה? בעיה - בעיה בהקלטה. כאשר אני מנסה להקליט מן הכבלים הדיגטליים(HOT), את ערוץ 4(ביפ) נגיד - אני פועל לפי ההוראות ואכן המכשיר "מקליט", אך אז, כאשר אני "מנגן" את הדיסק עליו הוקלט - נלקח אני למחוזות סיביר - שלג, שלג ועוד קצת שלג. נראה לי שאני עם החיבורים משהו "לא נכון"... הטלוויזיה הינה של Girudig(מקווה שאייתתי נכון), חדשה יח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מגבר JVC-RX-5022... והמחיר בין שתי הרמקולים זה 200 ש"ח. הכרטיס קול הקיים זה פורטיסימו 3. ז"א שאם אני אקנה את השאלטק המגבר ישאר ללא שימוש (אבל הרווחתי סאב ) ואם אני קונה את הורפדייל אז קיבלתי 2 קדמיים ! מה יותר כדאי/משתלם לי ? התקציב בין שניהם זה לא הבעייה. הבעייה היא הבחירה. (אל תשכחו שהרסיבר שלי לא נחשב כ"כ איכותי זה כולה איזה JVC RX-5002 ולא איזה ROTEL....אז זה גם שיקול גדול בקשר לאיכות). אז תכתבו מה אתם חושבים ואל תשכחו לפרט את הסיבות ! תודה רבה לכולכם. (כנראה שזה האשכול האחרון שייפתח בעניין הזה שלי...)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו פה התנסה עם שני המכשירים ויכול לתת המלצות אישיות? יתרונות/חסרונות של המכשירים ביחס אחד לשני? קראתי מספר ביקורות אך עדיין קשה לי להחליט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי איפוד 15 גיגה,קנייתי כבל של חיבור למחשב של firewire. כשאני מחבר את האיפוד למחשב עם הכבל אז זה מראה לי שהבטרייה של האיפוד ניטענת אבל זה לא מראה לי שהאיפוד מחובר למחשב כלומר נאי לא יכול להעביר קבצים למחשב ולהפך, למישו יש מושג מה אני יכול לעשות???
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב).... פי כמה היא עולה על לוג'יטק? נגיד והייתי רוצה לקנות משם מערכת שתתאים למשחקים +שתתאים לחווית מוזיקה איזה רמקולים אתם הייתם לוקחים במקומי?(אני פשוט לא מבין בזה) http://www.alteclansing.com/index_intl_update.asp?lid=english אל תציעו לי את ה atp3
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום סתם בשביל הסקרנות, פתחתי את הרמקולים שלי, לוגי'טק שאני מאוד מרוצה מהם, אבל פתחתי וגליתי שעל הרמקולים כתוב חברה בשם LABTEC, בדקתי באינטרנט והם מייצרים מוצרים ממש דומים ל של לוג'יטק. רק רציתי להבין WTF ? מה קורה כאן? לא קניתי לוגי'טק בעצם, רק כתוב מבחוץ? תודה-גיל
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כתבה בוואלה שרשום שחברה עושה אוזניות שמותאמים במיוחד לאוזניים שלך וזה עולה "רק" 900 דולר($) הנה הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 אז מה אתם אומרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת, הורדת FLAC חוקית, איכותית, ומיוחדת מאוד. האלבום הוא הקונצ'רטו(ים) של ברנדנבורג של באך. ההקלטה איכותית היישר מהרפובליקה הצ'כית (שמסתבר שבהקלטות של מוזיקה קלאסית הם דיי סבבה כי יש לי כבר כמה אלבומים מהמדינה הזאת ). היופי של היצירה הזו מסגנון הברוק (לא רוק, ברוק - סגנון שנוגע לאומנות בכלל ולא רק למוזיקה, מתחיל בסביבות השנה 1600) הוא באותנטיות שלה. למרות הביצוע הטרי, הכלים הם אותם הכלים שהיו קיימים אז עם דגש מיוחד על שמירה על האותנטיות של היצירה. טובה מאוד, הזדמנות פז להיכנס לתחום הזה של המוזיקה ולהכיר כלים שלא שמעתם עד כה. מומלץ בחום. http://www.rozhlas.cz/d-dur/download_eng Anatoli.
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 ואני לא יודע איזה אנא עיזרו לי, אני רוצה שיהיה בו: 1. רדיו FM ומקליט מהרדיו. 2. שעון, ושעון מעורר (שנגיד מפעיל איזה שיר בשעה מסוימת). 3. עברית, אני יודע שיש כאלה עם עברית הפוכה, זה גם בסדר, אבל אני מעדיף עברית נורמלית או נגנים שעובדים על FIRMWARE עם עברית רגילה בשבילם. 4. 1 GB מינימום אם אפשר 5. אני מעדיף אחד מנגני IRIVER, למעשה שמתי עין על ה H10, אך אני לא יודע אם יש בו שעון מעורר. (יכול להיות שתהייה לי הנחה על נגן IRIVER) 6. שלא יהיה גדול מדי... ואם כן אז שיהיה לו שלט עם תצוגה. (או שמייצרים לו אחד ויהיה בעתיד זה גם בסדר) בקשר לדרישות האלה, אני גמיש אז אם אין אחת מהן זה גם בסדר... עוד דבר, מצאתי נגן ממש יפה, IBEAD 1000 אם מישהו מכיר htt…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..אני רוצה לקנות mp4 ב 300-500 שקל שיהיי בו לפחות 512 מגה ביט אם אפשר אז יותר ,תודה לעוזרים. תמליצו לי על משהו טוב
-
- 14 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרטיס 9600GT אני יכול לחבר את הממיר של יס אליו ב-RCA ולראות טלוויזיה נגיד??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. היו לי אוזניות Siberia V2 אבל הן נדפקו, ובחנות נותנים לי בחירה: או לחכות עד שזה יבוא עוד כמה שבועות, או לקבל זיכוי של 400 שקל ולקנות אוזניות חדשות. אני רוצה הפעם משהו איכותי, כי האיכות של Siberia V2 על הפנים (היו לי 2 זוגות, כשבכל אחת מהאוזניות לא שמעו תוך כמה חודשים בגלל שינוי הווליום שנדפק כל הזמן). אז בבקשה, תמליצו לי על אוזניות, שאפשר לקנות מבאג, בשווי 500+ שקל בשביל גיימינג, סרטים וקצת מוסיקה. (חשיבות מצד ימין - כלומר חשוב מאוד לגיימינג, ורק אז לסרטים ולמוסיקה בסוף). תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון? ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב? ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין זה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2066&CategoryID=438&Page=1 לבין: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-