עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, אני רוצה לקנות מסך חדש, חשבתי שתוכלו לעזור לי כי באמת שאין לי מושג מה כדאי לקחת. לא חשבתי על מחיר מדוייק. כעיקרון אני לא רוצה משהו מפוצץ ויקר, בלי 3D, אבל אני רוצה אפשרות להפעיל סרטי FHD. בהתחשב בזה שהספה במרחק של קצת יותר מ-4 מטר מהקיר של הטלוויזיה, מה הגודל האידיאלי? ומה תהיה האפשרות הטובה ביותר להפעיל סרטים, שבמקור נמצאים על המחשב, כשהוא רחוק פיזית מהמקום של המסך ואין אפשרות למתוח כבל ביניהם? (סטרימר, WIFI, רעיונות אחרים אם יש..)

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TomerPerez,

הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dropc,

אחרי חפירה באינטרנט וכאן בפורום ואינסוף המלצות. החלטתי לנסות אותם. הכי זול שמצאתי זה באחד השרשורים כאן: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones ואחר כך באמזון ב- 40.98$ דולר. מה שהכי צורם לי ב- mymemory, שרשום שם אחריות 6 חודשים בניגוד לכך באתרים האחרים האחריות היא לכל החיים. מישהו רכש משם והאם יש אמת בדבר ולמה? ואיך החנות הזו בכלל? אמינה\מומלצת? האם הערכה ב-mymemory מגיעה עם ה-case? זה מקורי 100%? אחריות לכל החיים? חסר באתר שלהם מידע. מקווה לשמוע מבעלי הניסיון. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by deluxe,

איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי כרטיס קול : Creative sound blaster x-fi xtreme audio הצדדים הפוכים ואני לא מצליח לשנות אותם ולא משנה מה עשיתי, בבדיקה שמאל היא אומרת ימין ולהיפך. למישהו יש מושג איך להפוך את זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by elizool99,

אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. עריכה: קניתי Microlab Solo 7c שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שיתנו לי חווייה משופרת על ה Altec Lansing ATP3 שלי במשחקים,סרטים ומוזיקה. זה לא אמור להיות משהו שקשה לעשות. תקציב: 2000 אם כבר אני קונה, אז חשבתי לשפר כבר את ה-immersiveness של המשחקים והסרטים שלי עם מערכת סראונד. השאלה היא האם סראונד נותן חוויה מספיק טובה או שבכלל יהיה לי יותר נוח עם רמקולים 2.0-1 כמו Microlab SOLO 6C? בכלל מומלץ לקנות Z906? יש אלטרנטיבה יותר איכותית לסראונד או יותר כדאית? תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by gll,

לא חייב לנצל את כל התקציב יש לי אוזניות סנהייזר HD595 שמאוד חשוב לי הסאונד מהמחשב (אולי אפילו נשדרג את האוזניות גם בזמן הקרוב) וחשוב לי גם שיהיה יציאת קוקסיאל איכותית לרסיבר משתמש במחשב גם מוזיקה גם סרטים וגם משחקים עד עכשיו השתמשתי בכרטיס של קראטיב פיטאלטי עם פאנל קידמי ויציאות אחוריות גם, אבל הוא התחיל קצת לזייף תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. סדר העדיפות שלי מוזיקה, סרטים ובסוף למשחקים. http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_Essence_STX http://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/ROG_Xonar_Phoebus או http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-zxr.aspx אם אכן אקנה את אחד מהם אני יקנה את Sennheiser HD 650, רמקולים Audioengine A2 וסאב Audioengine AS8 2 . זאת מערכת 2.1 ואני לא בטוח שכל הכרטיסי תומכים בה. אם אני מחבר כרטיס מסך לחיבור PCIe 3.0 X16 ואחד מהכרטיסי הקול למעלה בלוחות H87 וZ87 המהירות בחיבור PCIe 3.0 תרד לX8 ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by bigkatan,

התקנתי את האפליקציה על הנקסוס 4 שלי כאשר חיפשתי את המחשב(את התוכנה xbmc) האפליקציה yatse לא מזהה אותה. נכנסתי אל xbmc הפעלתי את כל מה שיש בשירותים. zeroconf התקנתי גם כן. ועדין שום דבר. בשם משתמש רשמתי xbmc כמו שראיתי במדריך מסויים וניסיתי גם להכניס סיסמה(xbmc) וגם בלי סיסמה שני הדברים לא עובדים. פתחתי פורטים בראוטר שלי, בקיצור עשיתי כל מה שאני יודע ועדין האפליקציה לא מזהה את התוכנה אשמח לעזרה בנושא!

• 14 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by ag43,

הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Guymz,

אהלן לא ידעתי איפה לפרסם את זה, כי זה לא ממש מחשבים. יש לי פלזמה סמסונג 50 אינץ', שרק לאחרונה חיברנו אותה לממיר yes hd. הבעיה היא שיש כמו "חתך" כזה בתצוגה כאשר רואים ערוצים שמשודרים בhd. אני לא ידעתי מה לחפש בגוגל אפילו, לא יודע איך לקרוא לזה! אז צילמתי את זה בוידאו: http://www.youtube.com/watch?v=t9idaMnj40Y ניסיתי להחליף כבל, החלפתי שקע בטלויזיה והחלפתי גם לממיר hd אחר אך ללא הצלחה. אולי פספסתי איזה הגדרות בממיר או בטלויזיה שעליי לשנות? בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שלום חבר'ה חשבתי על רכישת MICROLAB SOLO6C, רציתי לשאול עד כמה הם מומלצים מבחינת איכות סאונד ומאיפה ניתן לרכוש את הרמקולים בגירסא החדשה (3 כפתורי שליטה מובנים ברמקול במקום בשלט) תודה רבה.

17. Started by orel13orel,

הזמנתי רמקולים לחדר ואני לא יודע איך לסדר אותם בצורה האידיאלית ביותר סביב הטלוויזיה, יש לי חדר קטן וצירפתי תמונות איך לדעתכם אני צריך לסדר אותם ?????? אגב אני יקבל אותם רק בתחילת חודש הבא תודה מראש, אוראל [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Spiderpaz,

טוב אז היום הולדת מתקרב ואני מתלבט איזה אוזניות לקנות KOSS UR-55 או UR 50 אמרו לי שה50 יותר טובות אבל הUR-55 עולות יותר אז אם יש המלצות לאוזניות עד 300 למוזיקה משחקים ושימוש כללי אשמח מאוד תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by sbhtkK7,

תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הי, במעבר לדירה חדשה בסלון עם מרחק צפיה בערך 4 מטר מחפש לקנות מסך טלויזיה 50-55 אינץ עם תמיכת 3D ובנוסף מערכת סראונד התקציב הוא ~10K לטלויזיה ו~6K למערכת אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא תודה!

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. ^^ הכותרת המחיר של 2 אוזניות כאלה במבצע הוא 1100 ש"ח, כלומר 550 ש"ח לאוזניה (65% הנחה למוצר השני). עריכה: האוזניות נרכשו בשעה טובה ומוצלחת. ייתכן ואפרסם ביקורת לכשיגיעו לרשותי ולאחר שיעברו Burn In.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ballcall2,

למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by fenix5545,

שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שבת שלום לכולם, יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי. עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת. איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by vourt,

היי, יש לי את המגבר Denon 1912 ואת כרטיס הקול Asus Essense ST תמונה של חיבורי כרטיס הקול: http://www.guru3d.com/imageview.php?image=25018 תמונה של חיבורי המגבר: http://www.productwiki.com/upload/images/denon_avr_1912.jpg מהי הדרך הטובה ביותר לחבר בין שניהם? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים