עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. שני הרסיברים המצוינים - Kenwood 8060 ו-Yamaha 630 ניתנים לרכישה כיום בטווח מחירים זהה - קצת פחות מ-3,000 ש"ח. איזה מהם עדיף אם אני מחפש מערכת קולנוע ביתי שמיועדת בעיקר לסרטים ולא לשמיעת מוסיקה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by fire15,

מישהו יכול להמליץ לי על שירי המלצת שירי האוס טראנס וטכנו שיהיו חדשים השרים שמשתמשים במסיבות

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי לפני שבוע ככה.. Klipsch Promedia GMX D-5.1 http://www.klipsch.com/index.asp?path=/products/productdetail.asp?frame=y&id=640&line=promedia כל אחד מהחמודים הוא 100 וואט כולל הסאב וופר והם מגיעים ל106 DB אבל לא משנה ... אקיצר יש כאן תמונות של החדר שלי ומצורף הרמקולים , יש למישהו רעיון איך אני מעביר תחוטים בצורה יפה ?? החוטים צריכים לעבור מכל רמקול לסאבוופר. נ.ב. שאני מחבר את היציאה האנלוגית (RCA) ל-Decoder (הצלחת הקטנה), אני שומע זמזום מעצבן ביותר. ממה הוא ? ואיך מבטלים ? שאני משנה את הINPUT בDECODER ל COAX או OPTICAL אין זמזום ... זה לא הכבל ... כי גם בלי כבל הוא מזמזם למה ?? איך פותרים ?? תודה רבה לעוזרים !!! חבל לאבד רמקולים של 300…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by EG,

אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sdfod,

היי חברה.. זאת הפעם הראשונה שלי פה אחרי שקראתי את המלצותיכם/ביקורותיכם על האייפוד וקניתי אותו בגללכם.. כרגע ישלי את האייפוד החדש דגם ה 15GB... תאמינו לי הוא מהםם... רק ש..... האם אפשר להסתדר עם משהו כמו 4000 שירים באותה ספרייה ???? נכון שאפשר לעשותPLAYLISTS אך בכל זאת כל השירים ימוקמו באותה ספריית אם !! האם יש דרך ליצור ספריות בתוך האייפוד (הכוונה לספריות שניתן להיכנס אליהן דרך האייפוד ולא לסתם שימוש כקשיח נייד) ?? האם ניתן לכנן ספריות, הכוונה לספריה בתוך אחרת או ל PLAYLIST בתוך אחר ??????? או בכלל, מה המלצותיכם לגבי ניהול מס' כזה גדול של שירים ?? ב MUSICMATCH אין הרבה אפשרויות לעומת ה EPHPOD למרות שאין עדיין גרסת EPHPOD לאייפודים החדשים ! בבקשה תעזרו לי........ אני לא …

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. יש לי 2 רמקולים של חברת PURE שהיציאות שלהן הן על ידי חיבור חוט חשמל ולא באיזה יציאה מיוחדת... אני רוצה לחבר אותם למחשב באיזה שהיא דרך יש עיצות? האם יש אפשרות אולי לקנות איזה סאב וופר שיתחבר למחשב ויוכל לחבר את הרמקולים האלה או שאני צריך רסיבר, או משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Shortboarder,

אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה??? (נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך?? אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא?? (הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1) תודה.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by yuval_cohen,

הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. Logitech לפני כמה ימים הוציאה את האוזניות החדשות שלה בדגם Logitech® Premium Stereo USB Headset 30 אני מעוניין לקנות אותם בגלל שיש להם גם אוזניות, רציתי לשאול אם הם טובים גם למשחקים? אני לא מאלה שצריכים את האיכות הכי טובה ולשמוע כל צליל חד ביותר, העיקר לשמוע טוב במשחקים. יש הצעות טובות יותר לאוזניות עם מיקרופון מובנה? http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=103&CONTENTID=6337&countryid=25&languageid=1 תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

אני צריך דריברים הכי חדשים לכרטיס קול O\B הבא: Creative SOUND BLASTER PCI 128- הדריבר הנוכחי שלי הוא מה2001\12\4, לכן אני מניח שזה הדריבר שבא עם הלוח. הלוח הוא GIGABYTE 7VRXP REV2. תודה למוצא.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אוזניות כאלו בארץ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Wizard Of Oz,

אני מחפש נגן MP3. משהו נחמד אולי עם מסך צבעוני...גאדג'ט כזה... תציעו כל הצעה שעולה לכם לראש אם תוסיפו קישורים זה יהיה נחמד יותר.. לכל אלה ששואלים באיזה מחיר....לא משנה תזרקו הצעות זה מה שאתם חושבים בלי הגדרת מחיר כרגע...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. קוראים לו avance ac97 הוא בא עם הלוח gigabyte sq800 sis655.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. Started by BigBrownBalls,

ההלן! היום קניתי את הסט של לוג'יטק, הz-560..... מקווה שיגיעו אלי עוד השבוע עכשיו הבעיה שלי היא מיקום הרמקולים בחדר מפני שהחדר שלי די בעייתי בקטע הזה.... הבעיה העיקרית שלי היא הרמקולים האחוררים.. הסטילים הקדמיים ילכו 30 ס"מ מעל האוזניים והסאב הולך לעונש בפינה מתחת לשולחן עכשיו הבעיה שלי היא איך בדיוק אני ימקם את האחוריים מאחורה... כדאי לי אולי לחבר אותם לקיר? הוספתי גם תרשים עלוב למדי של החדר שלי... נ.ב מידות של החדר זה 3X5 מטר... תודה מרשא!!!

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by amirn,

ההחלטה בין GAME THEATRE 7.1, AUDIGY ו-AUDIGY2 אני צריך כרטיס לשמיעת מוסיקה דרך רמקולים 2.1 (ATP3) וחיבור למערכת לראיית סרטים אני צריך שליטה נפרדת על עוצמת הקול לרמקולים ולמערכת + אפשרות לנגן לשניהם בו-זמנית ראיתי ש-AUDIGY עולה 400 ש"ח ל OEM ו-450 לרגיל AUDIGY 2 עולה 550 ל-OEM (באקסלנט) מה חסר ב-OEM? והאם הAUDIGY2 שווה 100-150 ש"ח נוספים ? תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by OR007,

אתם מוזמנים להמליץ לי בזמנכם על טראקים טובים של טכנו... ובכלל על כל טראק שהוא. אני יודע שנפתחו כמה אשכולות כאלה אך רובם לא היו רציניים כ"כ. נקווה שזה יהיה מוצלח יותר ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. בבקשה זה דחוף לי

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by Amir74,

How Can I know if a DivX or Xvid file was encoded with AC3 or just stereo? Amir

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  24. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים