אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של ATP-3+Creative SBS250 שביחד יוצרים מערכת סאונד 4.1. הסט מחובר ל-AC97 O/B Sound Card המסריח שיש לי, עכשיו, אני שוקל לקנות את הCREATIVE AUDIGY SE 5.1. קראתי באתר של קריאטיב שהכרטיס תומך בפורמט Dolby Digital. ברצוני לדעת אם אני אוכל להשתמש בתמיכה ב-Dolby Digital שהכרטיס נותן, למרות שהרמקולים לא תומכים באפשרות זו. אם לא, איזה תכונות טובות יש לכרטיס קול הזה, שבגללן כדאי לקנות אותו. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו הרבה דיסקמנים המשלבים בתוכם CD רגיל, קבצי MP3, ויכולת לנגן סרטי VCD. האם מישהו מכם מכיר את אחד המוצרים הבאים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=989766 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998148 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998150 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998142 במיוחד מעניין אותי הראשון כי הוא זול במיוחד (אפשר להשיג אותו בפחות מ- 300 ש"ח). האם מישהו התנסה עם נגנים דומים (אלו או אחרים) ? שאלה נוספת: דיסקמן שקורא MP3 יכול לעבוד עם קבצים שנמצאים בספריות ? אם כן, איך מתבצע המעבר בין הספריות ?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה Klipsch Promedia GMX D-5.1 חיברתי הכול .התקנתי גם יפה על הקיר ובכ"ז שאני מעביר בDecoder סוג סראונד יש לי רק 5CH Stereo ו Pro Logic II Cinema/Music שאני מעביר לדולבי דיגיטל זה פשוט מדלג לmode הבא ... הכניסה שלי היא אנלוגית (RCA) מהאקסבוקס שלי. ואין לאקסבוקס יציאה אחרת. הרבה אתרים אמרו שהמוצר תוכנן לאקסבוקס בין השאר למה אני לא יכול לשים DD שאני מחבר ? תודה רבה נ.ב. במחשב החדש שלי איך אני יחבר את הרמקולים למחשב ? יש כרטיס קול מובנה על הלוח אם .. 5.1 .. AOpen AX4C Max אבל זה יציאה כזאת .. והכניסות בDECODER הם Coax In - חיבור RCA Analog In - חיבור RCA Optical In - חיבור כבל אופטי אז איך אני יחבר את זה למחשב ? תודה רבה רבה לכל העוזרים 1!!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני קצת יותר משנה, קניתי רסיבר של Marantz, מדגם SR7000, רסיבר מצויין מבית מרנטז, אבל לא בשביל זה אני פה. אני כרגע מתכנן לקנות רמקולים חדשים, קצת אחרי החופש הגדול אולי. אני די מתכנן על ה-Wharfedale Evo20. עכשיו מגיעה הבעיה! התנגדות הרסיבר שלי היא 8 ohm, בזמן שהתנגדות הרמקולים הללו היא 6 ohm. אני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה לרסיבר שלי. ואם לא, מדוע? האם אני חייב רמקולים שיהיו בעלי התנגדות של 8 ohm? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
יש לי דיסקמן mp3 שקניתי לפני כמה חודשים במכירה פומבית, אבל אני לא מרוצה ממנו. מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב, עם איכות סאונד טובה, במחיר טוב? אני נוטה לכיוון של נגני דיסקים, כי הם הכי נוחים בשבילי (וכי נגנים עם הארד-דיסק עולים +2000 ). העיצוב לא מעניין אותי, כי גם ככה אני לא מוציא את הנגן מהתיק. תודה! 8)
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כאשר אני עושה ווליום גבוה יחסית או אפילו בינוני יש מדיי פעם קליקים מעצבנים ברמקולים מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-