אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, Thinkpad t61 עם כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 140S ואני משתמש במערכת הפעלה Windows 7. אני מחבר את המחשב לטלויזיה LCD של סמסונג דרך חיבור VGA. עד אתמול לא הייתה שום בעיה, אך מאתמול המחשב מזהה את המסך החיצוני, אך אני לא רואה עליו תמונה. אתמול היו עדכונים ל Windows, אז ניסיתי להסיר אותם וזה לא עזר. הסרתי והתקנתי מחדש את ה Driver של הכרטיס מסך, אך זה עדין לא עזר. יש למישהו פיתרון אולי? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ברצוני לחבר HTPC למסך מרוחק כעשרה מטרים מהמחשב באמצעות כבל HDMI, האם האות יעבור ללא הגברות שונות ? אם זה משנה הכרטיס שם הוא 5450, ואם זה עוד משנה הרזולוציה שצריכה לעבור היא 720P בלבד.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לנגן שיר FLAC ב Windows Media Player, הוא כותב לי איזה Error ואני צריך לסגור את הכל. איך אני יכול לנגן את קבצי ה FLAC האלה? נמאס לי כבר מהאיכות המזעזעת של MP3 באיכות של 120X-160X בשירים :pissed: (לפחות ב 320X השיר מתחיל להשמע עוד איכשהו סביר)*. *X-אני לא זוכר איך מודדים איכות של שיר, כתבתי X.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך הסטרימר עובד ומהם תנאים אופטימלים? האם יש לו כונן HD? או שאפשר פשוט לחבר אליו כונן נייד\DOK? יש המלצה לדגם מסויים? וחנות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לרכוש סטנדים לרמקולים שלי. (2 רמקולים ממערכת סטריאו, סבירות רבה שיוחלפו בעתיד) בינתיים אני אשתמש בהם כרמקולים אחוריים, אני לא סגור על עצמי בנוגע לקדמיים. התקציב הוא כמה שיותר נמוך (נניח עד 400 ש"ח נשמע לי סביר). ראיתי את המעמד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709700 מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:00:05 הקפצה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה. המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור אוזניות גיימרים, הבעיה היא שכעיקרון יש לי תקציב של 150 ש"ח. אני מבין שאוזניות גיימרים סבירות מתחילות מ-250 ש"ח. אנסה להתגמש בתקציב, ואולי אצליח להשיג לזה תקציב של 350 ש"ח (גג, רק אם זה ממש שווה את זה, כעיקרון אני מעדיף מה שפחות). עוד בעיה קטנה, אני גר מעל כביש רועש מאוד (אוטובוס עובר כל 2 דקות בממוצע), אז האוזניות צריכות להיות בעלות בידוד טוב, כדי שהכביש לא יפריע לי. כמו כן, חשוב לי שיהיה מיקרופון, הוא לא צריך להיות איכותי במיוחד או משהו, אבל צריך שיהיה אחד. תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי DJ CONTROLLER מסוג "DJ-Tech Poket DJ Duo" וכאשר אני מחבר אותו למחשב המחשב כביכול מפסיק להשמיע מוזיקה דרך החיבור של האזניות כי החיבור אל ה USB "גונב" את המוזיקה ואני צריך לחבר לקונטרולר רמקולים שדרכם אשמע את המוזיקה. אני לא רוצה שזה יהיה ככה, מה שאני רוצה זה לשלוט על התוכנה (וירטואל די'גי) דרך הקונטרולר ובאותו זמן לשמוע את המוזיקה מהמחשב עצמו. איך אני מגדיר את זה בוירטואל דיג'י? קישור לתמונה: http://upng.co.il/uploads/a0030757c1...ab972ba640.jpg
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. היו לי אוזניות Siberia V2 אבל הן נדפקו, ובחנות נותנים לי בחירה: או לחכות עד שזה יבוא עוד כמה שבועות, או לקבל זיכוי של 400 שקל ולקנות אוזניות חדשות. אני רוצה הפעם משהו איכותי, כי האיכות של Siberia V2 על הפנים (היו לי 2 זוגות, כשבכל אחת מהאוזניות לא שמעו תוך כמה חודשים בגלל שינוי הווליום שנדפק כל הזמן). אז בבקשה, תמליצו לי על אוזניות, שאפשר לקנות מבאג, בשווי 500+ שקל בשביל גיימינג, סרטים וקצת מוסיקה. (חשיבות מצד ימין - כלומר חשוב מאוד לגיימינג, ורק אז לסרטים ולמוסיקה בסוף). תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את ה-HA-S500 שלי. אני רוצה בעיקר להשתדרג טיפה מבחינת סאונד והרבה מבחינת נוחות. כביכול המועמד הראשי הוא ה-ATH-M50. יש חלופה אחרת? משהו משתלם יותר כרגע? יש לציין שאני יכול להביא מארה"ב עם קרוב משפחה.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רוכש בפעם הראשונה טלוויזיה ומעוניין להבין . בחרתי בטלוויזיה סמסונג UE40H6400 . האם אני מקבל את הטלוויזיה ומתקין ומפעיל לבד או שחייב להמתין לבואו של טכנאי? האם יש אפשרות לקחת ולהתקין לבד? האם הגעת הטכנאי מחייבת הוצאה כספית נוספת או שזה חלק מהמחיר ? מה ההבדל בין אחריות של 3 שנים ,לשנה + שנתיים? אם מופיע באתר אחריות 3 שנים ע"י -י.שלום ,האם זה יבואן מקביל /רשמי? אשמח לעצות נוספות של בעלי ניסיון . אשמח גם להמלצות על חנויות עם מחירים טובים.. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת .…
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
רק רציתי לספר שאני לא מצליח למצוא בטריה בחנויות כבר הייתי בכל מיני מקומות הבטרייה כבר חצי מתה זה הגיע למצב שאני פותח את המכסה ומלקק את הבטריה ואז זה עובד לעוד כמה לחיצות שיהיה אפשר לפחות להדליק את הרמקולים או לשנות טיפה ווליום שלא לדבר על זה שהמכסה בכלל שבור יש לו שתי שיניים קטנות מפלסטיק שמחזיקות אותו במקום הם נשברו מזמן אז אני משתמש בחוט דק שאני מלפף מסביב ומחזיק את המכסה סגור אפשר להבין למה הרמקולים האלו נמכרים בזול בלי השלט הם המשקולות נייר עם הסאונד הכי טוב באיזור
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לדירה חדשה והחלטתי שזו הזדמנות פז לרכוש מערכת סאונד סטאריאו חדשה וטובה. אני מעוניין לרכוש רמקוליים מדפיים ( כמובן 2) ורסיבר. אשמח לקבל את עזרתכם באיזה רמקולים ורסיברים אתם ממליצים כמו כן כבלים מומלצים וחנויות בהם כדאי לקנות. מפני שאין לי שום ידע מקדים בנושא. כמה דגשים למה שאני מחפש: * אני מאזין למוזיקה בעיקר עם קלי נשיפה ובאס. (רגאי,באס,סקה,גז,אורינטלית) * החלל בהם יוצבו הרמקולים הוא חלל קטן. * הרסיבר צריך לתמוך בחיבור למחשב/טלוויזיה/AUX ובעל אפשרות הפעלה בשלט. * התקציב הוא גמיש והוא עומד עד ל- 3K. מפני שאני רואה בזה השקע לתווך הארוך ז"א רמקולים שילוו אותי הרבה זמן. תודה רבה, שחר פרנק.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות IN EAR, עבור הסלולרי והמחשב נייד. התכונות הנדרשות: 1. אפשרות להחליף כבל עצמאית (כבל נתיק מהאוזניות להחלפה) 2. מיקרופון או כבל עם מיקרופון שניתן לרכישה. 3. בידוד רעשים טוב. שימושים : 1. מוזיקה כל הסוגים 2. נסיעות באוטובוס/רכבות 3. עבודה 4. שיחות מדי פעם. תקציב : בככלי אני גמיש נניח שסכום של 1000 ש"ח מתקבל על הדעת. רכישה בארץ או מאמאזון / איביי וכו'.
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני אשמח ל-2 המלצות. 1. לאוזניות on ear חוטיות. 2. וזוג נוסף bluetooth סגנון המוזיקה הוא מגוון רוק, קצת מטאל, ישראלי
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי רסיבר pioneer vsx521 שמחובר לכרטיס מסך HD5870 דרך HDMI. בסרטים אני מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים ב-5.1 אבל במשחקים אני מקבל רק סטראו(PCM ברסיבר) גם אחרי שאני מגדיר במשחק עצמו 5.1 ערוצים. המשחקים שניסיתי הם: need for speed the run, battlefield 2,call of duty modern warfare 3 .כולם תומכים ב-5.1. אני לא מבין מה ההגיון שבסרטים אני מקבל 5.1 אבל במשחקים לא. חרשתי פורומים בחו"ל לא מצאתי תשובה. מה לעשות? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה קיבלתי מסך 42 3D שמחובר למחשב עם כבר HDMI גרסה 1.4 ניסיתי להפעיל את הסרט אבטר 3D במדיה פלאייר קלאסיק, שמתי את המשקפיים, ולא ראיתי שיש תלת מימד ... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה או במדיה פלאייר? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא כזה...קניתי מסך מחשב,אני מרוצה ממנו מאוד,הבעיה היא ששכחתי שאין לו רמקולים אז הייתה לי בעיה עם סאונד.אלתרתי פתרון כזה לבינתיים:יש יציאת אוזניות במסך (3.5mm) לשם חיברתי את הרמקולים של המחשב (2.1 עם סאבוופר),ויש סאונד (המסך פולט את הסאונד שמגיע מהHDMI דרך הרמקולים) אבל משום מה הסאונד רחוק מלהיות איכותי כמו במחשב למשל.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד בPS3 אבל אין שינוי,את הבאס שומעים חזק וברור אבל את השאר שומעים נמוך ומרוחק כזה.חיפשתי מערכת טובה במחיר שפוי שתיתן לי אפקט סראונד ותכלול יציאה אופטית (בשביל הPS3) אבל לא מצאתי...המוצר היחיד שעניין אותי היה זה:http://www.amazon.com/PS3-Surround-Sound-System-Playstation-3/dp/B003WY86KMאבל לא מצאתי אותו בארץ.אז אני פו…
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-