עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Chevy,

חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חברהההההההה אני צריך לשים עוד כרטיס כל במחשב היעוד שלו זה רק בשביל לחבר עוד אוזניות שאני יוכל לעבוד עם שתי ערוצים ולמקסס עד שאני יקבל את הציוד של ה DJ שלי... אז בנתיים צריך להשתמש במחשב ואני חייב עוד כרטיס... חברה אני צריך את הכרטיס קול הכי זול שתמצאו לי לקנות דרך האינטרנט.. אמרתי כבר הוא רק בשביל חיבור אוזניות.... אגב עכשיו יש לי VIBRA128 אם אני יוסיף עוד אחד כזה זה יעשה לי בעיות עם ההתקנות וההגדרות...!??

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב. נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה... אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke: כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ? ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by AMD-Z,

מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. לאחרונה שידרגתי את המחשב הישן שלי,K6-2 500 למפרט הנוכחי שלי(<----ראו מפרט). לפני השידרוג הייתי מתקין את DivX505Bundle מWWW.DIVX.COM והסרטים היו עובדים די סביר(היה קול וגם תמונה, קצת לא מתואמים אבל די סביר :-\) עכשיו אחרי השידרוג היה בעיה יותר מוזרה: כל הסרטים פעלו בהילוך מהיר,בכל התוכנות של המחשב התקנתי את הבאנדל DivX505Bundle , לא עזר(עדיןן עבד מהר מדי). התקנתי את הוינדוס 98SE מחדש, ואח"כ את הבאנדל, לא עזר. התקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 7.1 וגם זה לא פתר את הבעיה, בסוף ניסיתי את WMP9, ועכשיו אני לא יכול לראות כלום (אפילו לא בהילוך מהיר ;D) הסאונד מחובר ועובד מעולה במשחקים ושירים(שמתנגנים בWINAMP) בWINDOWS MEDIA PLAYER הוא רושם CANNOT ALLOCATE MEMORY BECAUSE NO SI…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. Started by ==LION==,

שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. Started by gyver,

אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול Creative SB live E400 ומערכת רמקולים של creative ה pc works שזה 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא האם זה נותן לי surround ? היות ולא הרגשתי עדיין ממש surround עד עכשיו ... ואיפה אני יכול לבדוק ממש אם יש לי surround ? האם בסרטים ב DVDrip יש surround ? נ.ב עוד שאלה קטנה האם זה נקרא 4.1 בהגדרות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by ruler,

??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. שלום אני חדש בפורום :asthanos: אני חושב לקנות רמקולים וכרטיס קול אבל אני מתלבט מה לקנות. יש לי תקציב של עד 1150 שח ואני רוצה רמקולים סראוונד 4.1 או 5.1 וקרטיס קול איכותי אבל אני לא מוצא שום דבר מתאים בארץ חשבתי אולי לקנות כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL ורמקולים Logitech Z-640 אבל אז אמרו לי שהZ-640 לא כל כך טוב ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה רמקולים שיתנו לי לשמוע מוזיקה באיכות מעולה וגם יהיו טובים למשחקים. חבר שלי נוסע לאמריקה וחשבתי לבקש ממנו לקנות בשבילי אבל אני לא יודע אם זה יהיה משתלם. מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by AMD-Z,

אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by trek,

אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  20. טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by OmerS,

היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. Started by INFERNO,

שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. חבר שלי קיבל מח"ול את הרמקולים של CREAITIVE INSPIR 5.1, הכרטיס קול שיש לו הוא מעאפן. הוא ביקש ממני לברר איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים האלה, הוא מוכן להשקיע כמה שצריך כמובן עד גבול מסויים כי הוא לא חולה כל כך בעניין הזה ;D

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איפה אפשר להשיג ומה המחיר?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. ברצוני לדעת מהם מערכות הסראונד הכי טובות שיש למחשב , לא משנה אם ניתן לא ניתן לקנות אותן בארץ (במילא אני מתכוון להזמין מחו"ל ) . אני כבר מכיר את ה-LOGITECH Z680 שהיא אחת המערכות הכי טובות שיש אם לא הכי טובה , תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן , תנו הערכות מחיר לגבי המערכות. בתודה מראש.

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים