עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by Linkin Park,

מה דעתכם על המערכת 4.1 הזאת? שווה את ה-1100 ש"ח??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מישהו מכיר שמות של זמרים או שירים... אז בבקשה....

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kikkler,

אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nuke,

שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by Kenny,

היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MotoCross,

כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by who_Cares,

איזו עדיפה? אם תצליחו לשכנע אותי אולי אני אשקיע במערכת יותר איכותית (ATP3), אבל בינתיים אני צריך להחליט מי משניהם יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. יש לי SB LIVE ואני מחפש רמקולים שאני אוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושהצליל לא ייתעוות.... (אם יש כזה דבר אז אני צריך רמקולים מותאמים למטאל). תודה.... עד מחיר.....אממ....800 +\-

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by ==LION==,

אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת אם יש התקן אלחוטי שמאפשר לך לחבר את הרמקולים למחשב... כלומר צד אחד שמתחבר לרמקולים וצד שני לכרטיס קול...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלטתי לפתוח ת'רד בנושא להיטי MTV החדשים (עד חודש), כל אחד שמכיר שירים טובים שיצאו שירשום את השם שלהם. פשוט לא יוצא לי לראות MYV ולכל אלה שלא מכירים שמות של שירים חדשים! רשמו אותם כאן!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. http://www.audiobahninc.com/products/woofers/linearCompression.html הדגם של ה "34 10-400 Hz 5000 Watt RMS

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Booobb,

עם המינידיסק שלי קיבלתי גם כבל USB שמתחבר למעין קופסא שממירה מהUSB לכבל דיגיטלי ומשם למינידיסק. עכשיו ניסיתי לחבר ביניהם וכשגמרתי הופיע לי חלון ובו נאמר שהוא מצא חומרה חדשה ל USB, משהו כזה... הוא ביקש ממני דרייבר מתאים אבל לא קיבלתי שום דיסק עם המינידיסק ככה שפשוט אמרתי לו שיסרוק את המחשב והוא מצא איזה משהו ב Windows התקין אותו ועשיתי ריסיט. עכשיו פתחתי את ה Winamp השמעתי שיר וכשניסיתי להקליט המיני דיסק כתב - No Signal. מישהו יודע מה לעשות ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gyver,

אני הולך ליקנות אותו בסוף החודש ורציתי לישמוע כמה דעות רצוי חיוביות עליו וכמה שיותר מפורטות אני ממש מרוצה ממה ששמעתי בחנות ואצל חברים ורציתי לישמוע חוות דעת מיקצועית.... בתודה THE GYVER

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by ryu,

יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. Started by ETB,

יש אתר אחד שמוכר את הרמקולים שלהם:זוג רמקולי סראונד SONAB דגםSR-5 הספק של 150W מקסימום. במחיר קבוצתי של 128 שקל. שווה את 69 שקל של המשלוח?

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, בהמשך חיפושי אחר נגן MP3 מוצלח שישמש אותי, החלטי למרת הכל לרדת מעניין נגני ההארד-דיסק בגלל מחירם הגבוה, וללכת לכיוון נגני CD. המטרה: נגן MP3 מבוסס CD בעיצוב יפה. המחיר: 800-850 גג. מה אני רוצה בו: זמן ניגון ארוך (לפחות 30 שעות) סוללות פפנימיות עם מטען חיצוני (זו אפשרות, לא חייב) עיצוב יפה ושלט (לא חייב) תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום לכולם!! יש לי קבצי MP3 ממקורות שונים ורציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שיכולה להשוות בין שיאיי ווליום בקבצי מוזיקה שונים אחרי שיוצרים אותם?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים