אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ביקרתי לי באתרי קניות בחו"ל וקראתי ביקורות על ה Z-560 הרוב כמובן אומרים שאלה רמקולים פצצות עם באס קטלני אין הפרעות בווליום גבוה וגם GD נתנו להם 6 אבל ראיתי גם תלונות שאומרות שאם אתה מעה את הווליום ל 65% ויותר יש סכנה גדולה מאד שהמגבר יתפוצץ\הפיוז בסאב יישרף נכון שמספיק 20% כדי שהחדר יתפוצץ אבל למרות זאת תגידו לי אם מה ששמעתי נכון
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חש לי כרטיס כול של creative של sound blaster live value עכשיו יש לי 4 רמקולים בחדר של מערכת שמחוברים למערכת שלי אל הכרטיס כול איך אני עושה שיהיה לי סרואנד
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר , אני מתלבט בין כמה דברים . בידיעות ' ממון ' יש כל יום שישי מכרז , והמכרז האחרון היה זה - מערכת מיני סטריאו - מערכת מיני סטריאו של פנסוניק , דגם SC-AK410 , עם קורא דיסקים צרובים , שלט רחוק , דאבל - קאסט על שליטה אלקטרונית , מנגן MP3 , עוצמת שמע של 300 וואט , מחסנית לחמישה תקליטורים עם אפשרות לתכנות . המחיר של המערכת הזו עומד על 1150 ש"ח . תאמינו לי שאני לא מבין בזה כלום , ממש כלום . האפשרות השניה שלי , היא לקנות מערכת סטריאו שאתם תמליצו לי עליה , בתקציב של עד 1200 שקל . האפשרות השלישית שלי היא לקנות רמקולים למחשב , שיהיו חזקים לסרטים ולמוזיקה , ואני אשתמש במחשב בתור מערכת . התקציב עומד על 1200 ש"ח ... יש המלצות ? ד"א , אני בכל מקרה מחב…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות רמקולים 5.1 עד 800 שקל. חשבתי על שלושת אלה: Creative Inspire 5200 Hercules XPS 510 Logitech Z-640 מי הכי מומלץ? יש עוד רמקולים שכדאי במחיר הזה? השימושים שלו: רוב הזמן מוזיקה ולפעמים סרטים... משחקים מעט מאוד... תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים מבחינת איכות?... והאם הם יפריעו למחשב כלומר ידוע שרמקולים יוצרים שדה אלקטרומגנטי האם הם יפריעו למחשב או למסך???.... הסאב כנראה יישב כמעט מטר מהמארז.... יפריע או לא?? תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר אוזניות ליציאה של הכרטיס הקול אני בקושי מצליח לשמוע משהו מכיוון שהעוצמה מאוד חלשה. יש לציין כי ניסיתי עם מספר אוזניות. את האוזניות אני מחבר אל היציאה של הרמקולים הקדמיים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס AC 97 (סטריאו) ישן על הלוח אם במחשב. אני רוצה לדעת האם זה יהיה מספיק בישביל להפעיל רמקולים חדשים כמו 2100 שאני יקנה ? האם כדאי לי להוצאי עוד 200 ש"ח על כרטיס חדש? והאם יהיה הבדל באיכות של הסאונד עם כרטיס חדש ב200 ש"ח? (הבדל שאפשר לשמוע ) אני משתמש ברמקולים למשחקים ולמוזיקה לא ממש לסרטים. אם אתם בעד כרטיס חדש בבקשה תמליצו לי על אחד (200~ש"ח) כי אני ממש לא מבין בכרטיסי קול.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמעתי שבארה"ב יש חברות שמספקות תוכן דיגיטלי בטלויזיה (כמו יאס ותבל אצלינו) אך הם משדרים סאונד בפורמט DD. אני יודע שבשביל זה צריך ממיר אם יציאה דיגיטלית , אבל האם זה המגבלה היחידה? כי נכון לעכשיו משודר אך ורק סטריאו . או שאני טועה? ???
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר ישן (3 שנים או יותר) של פיוניר דגם VSX-108 . לריסיבר אין כפתור on & off בשלט (כן זה ממש טיפשי ) וכדאי לכבות אותו צריך ללחוץ על הכפתור שעל המכשיר (כמו הכפתור שעל הטלויזייה) אני לא יודע עם זה טוב לכבות כל לילה ולהדליק כל בוקר את המכשיר, אם אני משאיר אותו דלוק הרמקולים שמחוברים משמיעים רעש חלש (כמו כל רמקולים שמחוברים לחשמל) ואני גם לא בטוח שכדאי להשאיר אותם דלוקים 7 24 . מה לעשות? :-\ נב: בקשר למסך מחשב זה אותו דבר? (לכבות אותו בלילה או לא?)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-