אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415&PHPSESSID=79d3f7a89d6a78b195c234af7da16177 אינעל רבק עם הצזנורים שלכם אתם כבר יודעים באיזה אתר מדובר... אם את מתעקשים הנה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-485583228.htm
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנאלצתי לוותר על הרעיון של לקנות עוד זוג של 621 נחמדים עקב התעלמות מהיבואן(פויה EIM ),החלטתי לשקול זוג מערכות נוספות: ה-I-Trigue 3300 מבית Creative לעומת ה-2100 של Altec Lansing. הבעיה פה בבחירה היא שמצד אחד ה-3300 מציגים נתונים טכניים יותר טובים מכל בחינה אפשרית על ה-Altec,אבל מצד שני אני שואל את עצמי אם הם שווים את הפרש המחיר של ה-250 שקלים בינם לבין ה-2100? כמו כן ל-2100 יש זוג וופרים של 4' לעומת אלמנט 6.5' אחד ב-3300,אז לפי דעתכם המנוסה איזה מן השניים ייתן תוצאה טובה יותר? ומה אתם חושבים על המערכות בכלל?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי הפכה לבעליו הגאים של רדיו דיסק סוני חדש אשר נרכש בקנדה, אך , אבוי, כמובן שהוא מקודד בשיטה אמריקאית ולכן לא ניתן לקלוט תחנות רדיו אשר משדרות בתדרים זוגיים. ידוע לי שבד"כ ישנו איזשהו קוד במכשיר עצמו, אשר מאפשר לעבור לשיטת קידוד אירופאית. אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמספק פתרונות לבעיות מסוג זה, או הצעות מקוריות לפיתרון, אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התעניינתי בהחלפת הרמקולים של המחשב שלי (סטריאו ג'נריים לחלוטין, אין לי מושג כמה וואט הם, אבל יש בעיות עם ההלחמות שלהם והם התחילו לקרטע למרות ניסיונות רבים לסדר את ההלחמות). רציתי להתייעץ איתכם אם כדאי בכלל לקנות חדש או לחבר את המחשב למערכת סטריאו של AIWA, למרות שאני לא אהבתי את הרעיון שגם צורך חשמל נוסף, ובמשחקים ממש לא כיף לשחק איתם, כי רעשים קטנים כמו צעדים, לחישות וכדומה קשה מאוד לשמוע (אני בטוח שאתם לבד מבינים למה) הכרטיס קול שלי הוא מובנה שבא עם הלוח שלי של gigabyte ותומך ב-5.1 ערוצים עם יציאה אופטית ועוד כמה יציאות שאני לא מכיר אם לפי דעתכם כן כדאי לי להחליף אז רציתי שתמליצו לי על איזה מהסטים הבאים כדאי לי ללכת (אני לא מחפש משהו מקצועי ומפוצץ, בעיקר למ…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי זקוק לחוות דעת על הרמקולים z-640 איך הם ומה התפוקה שלהם מצאתי אותם בזיגזג ב- 680 זה מחיר טוב? והעים ניתן לחבר אותם ל חיבור אונבורד רגיל של הלוח אם עד שאני ייקנה כרטיס קול והעם ניתן לחבר אותם ל-spidf תומה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ניסיתי בכל מקום אפשרי באינטרנט! אני יכול להזמין גם מחו''ל, אבל זה יהיה הרבה יותר יקר. לפני כמה זמן היה כאן דיון שמישהו אמר שהוא ''התייעץ עם המוכר בחנות שמייבאת קליפש לארץ''. ו- COM, איפה השגת את שלך? איזה דגם? כמה עלה לך? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
*בעיקרון האוזניות של קובי או האוזניות של פנסוניק הם באיכות קצת יותר גבוה *וכן האינספייר והאלטק יהיו יותר טובים מרמקולים ג'נרים *ולא הבנתי את השאלה האחרונה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחשב שלי יש את הכרטיס קול הבא: Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital מכיוון שיש לכרטיס הזה יציאה דיגיטלית, רציתי לקבל מכם המלצה לרמקולים 4.1/5.1 דיגיטליים לא משנה לי איזה חברה... כמה זה אמור לעלות בערך? בוא נגיד שאני אהיה מוכן להשקיע את המחיר לרמקולי םהכי זולים שתמצאו שיענו על הדרישות שלי! תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במזל טוב, קיבלתי היום את האוזניות החדשות שלי (סנהסייזר HD497) והחלטתי לצלם גם את ה"בית קברות" שלי לאוזניות, זהירות אוהבי סוני במיוחד, המראות שתראו עלולים להיות קשים: הסנהסייזר כרגע בברייק אין, ביקורת למי שירצה עוד מספר ימים לגלריה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. שיתקין מחדש דריברים 2. שינסה רמקולים אחרים 3 .שינסה כבלים אחרים 4. שיבדוק שיש הארכה נכונה 5.באיזה וינדוס הוא משתמש ומה המפרט ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
בדרך כלל שאני שומע מוזיקה (ואני מתכוון שומע ולא סתם מדליק כדי שיהיה משהו ברקע) אני מוריד את הגרילים. ובאמת שמתי לב שיש סאונד שונה טיפה , ובמיוחד שמתי לב לזה ב Inspire שלי : האם זה באמת משנה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים לרכב ורציתי לדעת איזה מבין החברות הבאות אתם ממליצים, עדיף אם אפשר לדרג אותן... 1. פיוניר 2. קנווד 3. סרווין וגה 4. רוקפורד פוסגייט ברור לי שזה תלוי בדגמים בהספק שלהם (W) והכל אבל אני מחפש משהו בסביבות ה 300W לרמקולים אחוריים 6X9. למישהו יש המלצות ? (חוץ משגיא שאני יודע כבר מה הוא יגיד... )
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך למקם בצורה הכי טובה מערכת רמקולים 4.1 (LOGITECH Z-560) . אנ י יודע בכלליות איך למקם (שני רמקולים במרחק שווה מהמסך , רצוי הסאבופר ביניהם באמצע אך אפשר גם ביניהם ולא באמצע , שני רמקולים אחוריים בקווים מקבילים עם האחים הקדמיים שלהם) אבל יש עוד כמה פרטים שאני לא יודע כמו , באיזה גובה בערך צריכים להיות הרמקולים הקדמיים , באיזה גובה צריכים להיות הרמקולים האחוריים וכדומה...בקיצור , פרטו כמה שאפשר , בתודה רבה מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-