אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה רמקולים יותר טובים? Yamaha tss-1 או Altec Lansing ADA880 ועוד משהו, יש לי את הכרטיס קול שבלוח אם NF7 rev2 (לא SL) הוא בסדר בשביל הרמקולים האלה או שאני יצטרך לקנות משהו יותר טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר שווה לקנות ? Altec Lansing AVS500 4.1 או Creative Inspire 4400 ? *החדר שלי קטן .. מה שיכול להשפיע על הבחירה *יש לי כרטיס קול CREATIVE 6.1 Audigy 2
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל קצת מידע מעמיק על האוזניות(כמו טווח תדרים...),והאם למישהו יש אותן?חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר חיוני :-\
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ומתלבט בין הZalman Real Surround Sound 5.1 לבין הGraetz Sp200 הנה קישור:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1107601
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני שומע קול...זבל מה שאומרים במחשב שלי...נגיד, אני פותח רדיו באילת כדי לשמוע את התחנה במטולה...ככה זה נשמע, שומעים בצורה כזאת ששומעים שאומרים משהו, אבל לא מובן... הכל מעוות...גם במוזיקה...הכל בקיצור... אני מאוד ישמח אם תעזרו לי תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא לי לינקים לשירים בסראונד (4 ערוצים) שיעבדו ישירות דרך WMP? כלומר שאני רק פותח אותם וישר שומעים סראונד? כמו זה: http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe אבל זה גם סתם דוגמה וזה גם 6 ערוצים. או זה: http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality זה נשמע לא רע אבל זה גם 6 ערוצים וגם זה סתם דוגמאות.... אני צריך רק 4 ערוצים אבל אם אין 4 אז 6 גם טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יו מממצב מזמן לא הייתי פה בגלל בעיות במחשב ובלאגנים(מי שקרא את הכתבה מחשב קשה במיוחד יבין). ככה רציתי לשאול קודם כל אם אתם אוהבים לשמוע ראפ בכלל ואיזזה אמנים אתם שומעים, שנית מה דעתכם על אמינם זמר טוב או אנטישמי? 8)
-
- 25 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1031735 משתלמת ביחס למחיר? היא חזקה? היא תוציא יפה? היא טובה בכללי? ימהה טובים במערכות לא? איך ה dvd? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הממ, טוב הכותרת די אומרת את הכל. על הpower adapter רשום AC input- 100-240V, , בהיותי חסר ידע בנושא אני מעדיף לשאול מאשר לצלות את האיי פוד. פשוט הבנתי שכאשר האיי פוד נטען דרך הFirewire ההארד דיסק שלו מסתובב וזה מקצר את אורך החיים שלו. (האיי פוד הוא איי פוד 10 ג'יגה דור שלישי. גם רשום output- 12V-1.0A, אם זה משנה משהו)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין... *יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 . * יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים . *הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר . *הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים . לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר . כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה . אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את VIVENCO SR66 ורציתי לשמוע ביקורות בינתיים הן רצות מצוין בידוד מדהים ואין לי תלונות אבל אשמח לשמוע דעה הן עלו לי 69 ש"J שוות את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שני חברים שלי מחפשים רמקולים ורסיבר (אחד רמקולים אחד רסיבר) כל אחד מהם מוכן להוציא 2000 שקל על הפריט אז אני צריך המלצה לרסיבר לקולנוע ביתי עם DD וDTS (כרגע יש לו אחד של סוני רק עם פרו לוג'יק) ו2 רמקולים קדמיים איכותיים תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.apple.com/ipod/ עד 10,000 שירים... 8)
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front¢er surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-