אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מע' חדשה תקציב שלי 1500 שקלים אני רוצה שיהי רמקולים טובים אבל פצצה(בהתאם למחיר כמובן) שיהיה שווה ביכלל להדליק אותה השימוש של המע' זה לשמוע שירים יאנו דיסקים וגם לשמוע MP3 מהמחשב ובקיצור אני מיתכוון לחבר אותה גם למחשב אני לא מבין בכל הקטע של האודיו אז תמליצו לי על משו טוב במקסימום סכום שציינתי נ.ב מה זה RMS PMPO מה הבדל ואיך אפשר להבין כמה PMPO זה RMS וההפך תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
בינתיים עוד לא נקבע כלום בקשר לקניה על 100%, אבל אני רוצה לדעת האם ניתן לקנות ב3000 שקל +- מערכת קולנוע ביתית 4.1\5.1 טובה? או אולי לקנות רסיבר+2 רמקולים כהכנה ל5.1? איזה דגמים כדי לקחת,של איזה חברות ואיפה יש חנויות מקצועיות לציוד אודיו?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Fortissimo III 7.1. אליו מחוברים שני זוגות רמקולים: 1. זוג רמקולים של מערכת מיני JVC MX-J30. הם מחוברים דרך המערכת לכרטיס, ליציאה של שני הרמקולים הראשונים. הם ממוקמים בצידי המסך (במרחק של כמה עשרות סנטימטרים ממנו). 2. מערכת שנקראת PC Works של cambridge (מפרט: http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=spk_multimedia&item=c1pcwzzzz&type=store). הרמקולים האלה מחוברים ליציאה של זוג הרמקולים השני בכרטיס. הם ממוקמים בצידי שולחן העבודה שלי. עכשיו השאלות... 1. האם החיבורים שלי נכונים? אין לי כ"כ אפשרות להחליף את המיקום הפיזי של הרמקולים כי אלה של המערכת ענקיים... 2. האם בהגדרות הסאונד אצלי במחשב זה נחשב שיש לי 4 רמקולים או 4.1? -----------…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שימו לב שהרמקולים הם הרכיב הכי זול במערכת הזו: לתקליטים - פאטיפון Master Reference של Clear Audio לדיסקים - טרנספורט + DAC של Wadia (כ- 25K יורו) פונו-סטייג´ = The Groove של Tom Evens. פרה = ALOIA (ספק נפרד) מגברי כח = שני מונו-בלוקים של Halcro (כ- 30K יורו) כבלים + אינטרקונקטס = Vlhala של Nordost , כ- 3K יורו למטר. כבלי חשמל = Nordost כ- 0.7K. רמקולים = Physics point Zero 1 של Danish Physics עולים 6K יורו...
-
- 49 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם. תענוג! הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת. תמונות בקרוב 8)
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה זה יום סתיו נעים...הרוח הקרירה ליטפה את פני בעוד אני וחברי צ' צעדנו לנו לחנות אודיו במרומי הכרמל. מצוידים בדיסק Depeche Mode - Singles 81-85 (מקורי, למי שתהה) היו מוכנים לבחון מערכות סטריאו! נכנסנו פנימה והמוכר הנחמד הציע לנו לשבת. עם כניסתי לחדר, לא יכולתי שלא להתרשם ממה שיש שם: קופסאות מלבניות כסופות, בנויות לתלפיות, מסודרות בשורה באמצע הקיר הקידמי ומסביבן זוגות רמקולים שנראה כי עברו בקרת איכות נוקשה... המראה היה מהמם! אז מה היה לנו שם? Audio Analogue Puccini: מגבר איטלקי מדהים ביופיו, כסוף ובעל slick design. המראה שלו הרשים אותי במיוחד. המגבר פשוט "צעק" איכות: אפילו ממרחק מספר מטרים הוא נראה בנוי כמו טנק, והפאנל הקידמי שלו היה עשוי אלומיניום מוברש עבה במיוחד. שני …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה עולה בדיוק כמו האלטק 880 .. מה יותר שווה? ועוד דבר אני רוצה לקנות את הרמקולים בעיקר למשחקים ולא עדיף לקנות מערכת של קריאטיב 5.1 ב700 שקל?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיוזים לרסיבר מסוג rotel RX400 באזור תל אביב?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם הוא לא מולטיזון? בחוברת כתוב לי שהאיזור מסומן מאוחרי הDVD ושם כתוב לי 2 יכול להיות שעבדו עלי? לא רשום לי בשום מקום שהוא מולטי...., אז איך אני יודע שהוא כן?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
נראה חמוד, הסאב נראה ענקי ובכללי מאד מזכירים את ה2100 של אלטק (אפילו השם דומה 2.1000 ) מעניין איך האיכות, נתוני ההספק נראים מאד גבוהים. http://europe.hercules.com/showpage.php?p=69&b=1&f=1 בדרך גם 5.100
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
Altec Lansing inMotion Portable iPod Speakers This tiny, ultra-portable, battery-operated stereo system is the first powered audio system designed exclusively for the iPod. A highly efficient amplifier powers four full-range micro drivers to deliver a full spectrum of pure, distinct sound, while the revolutionary MaxxBass technology allows listeners to enjoy deep bass without lugging large speakers around. Best of all, connectivity is as easy as placing your iPod into the built-in dock or connecting it through the auxiliary port. The inMotion portable audio system supports all iPods. (iPod with Dock connector as well as iPod with FireWire connector) Applications: T…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם!!! אני מעוניין לקנות את הדיסקמן הנ"ל ורציתי לדעת אם יש לכם מה להגיד בנושא, כגון: איפה הוא הכי זול? איך שומעים בו? האם הוא אמין? ובנוסף, היה בחור שהשאיר באתר זה הודעה ב-2.9.03 ואמר שהוא שוקל לקנות את המכשיר ב-$44, אז רציתי לדעת: מאיפה לעזאזל אתה יכול להביא אותו כל-כך בזול?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברה , אני מתלבט בין ה CREATIVE CD MP3 M100 לבין ה IRIVER IMP-50 , איזה מהם עדיף ? (לקרייטיב יש שלט !)?. הסתכלתי והSPECS שלהם כמעט אותו דבר אבל ההבדל במחיר הוא 200 ש"ח (שבהם אני קונה עוד 256 DDR RAM !). אז מה אתם אומרים ?(תגיבו מהר בבקשה).
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
73 אחוזים. קצת גבוה, לא? קונפיגורציה של 4 רמקולים - פלט אנלוגי ודיגיטלי + קידוד ב AC-3. מעבר לאוזניות וביטול כל קידוד דיגיטלי שהוא, מוריד ל70 אחוזים.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-