עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב , זו אולי לא "חדשה" כל כך חדשה , אבל למי שעוד לא ניתקל : הגירסה הבאה של נגן האמ פי WINAMP מסידרה 2 (2.9) תכלול תמיכה מובנית בIPOD של אפל , בנוסף לעוד חידושים וכנראה ספרייה קצת יותר מתקדמת. אלו חדשות מאוד טובות לבעלי האייפוד שמשתמשים המון בווינאמפ שמאפשרת ליצור ליסטים בקלות בעזרת שני כפתורי עכבר באקספלורר וגרירה פשוטה - אך לפני זה התוכנה והשימוש בה עם האייפוד צריכים לעבור את מבחן הניסיון ואני רואה את זה כ "הטובים ביותר הולכים עם הטובים ביותר " הנה לינק...

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by *NightMare,

איזה כבלים אני צריל לקנות כדי שאני אוכל גם לראות וגם לשמוע בטלויזיה מהמחשב? איזה יציאות וכניסות בטלויזיה ובמחשב צריך להיות? וכמה קאבל כזה עולה? ועוד שאלה... האם יש לי אפשרות לחבר את הסואנד ל-DVD ולשמוע דרכו?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by a8352,

שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. אני מעוניין בLCD או פלאזמה חדשה לחדר שלי. בחדר יש לי ממיר רגיל של יס שמשמש כיום לצפיה בטלויזיה בטלויזית הCRT 21" שלי. כמו כן, אני משתמש יותר בטלויזיה בחיבור למחשב כדי לראות סרטים דרך המחשב ולעיתים גם ניסיונות כושלים לגלוש / לבצע פעולות דומות מהמיטה. בעקבות העובדה שמרחק הצפיה מהמיטה שלי ועד לטלויזה הוא כ3.6-3.8 מטרים אני נורא מתקשה אפילו בצפיה בסרטים בטלויזיה 21" הנוכחית שלי. אז ככה, אני צריך מכם מספר דברים: 1. איזה גודל מומלץ עבורי לשימושים שציינתי תוך התחשבות במרחק הצפיה שכתבתי? 2. חשוב לי שהטלויזיה החדשה תציג איכות טובה גם בהצגת שידורי הלווין וגם כשהיא מחוברת למחשב ומציגה תכנים אחרים/גלישה באינטרנט. 3. ביגלל שאין לי מושג ביכלל אפילו איזה גודל מסך אני צריך, אז גם…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. תקציב: 400 שקל או חריגה עד 200 שקל אם יש סיבה ששווה לחרוג ב-400 שקל אז יש אופציה. שימוש: בעיקר גיימינג. חשוב לי מאוד שהם יהיו נוחות, הנוחות זה העיקר ואחרי זה כבר האיכות בגיימינג. הייתי רוצה מאוד דגם כל שהוא של - RAZER אך אם יהיה של STEELSERIES אין לי בעיה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. וחשבו ביותר שיש מיקרופון, ואחד איכותי, לא כזה שאני יצטרך להכניס אותו לפה כדי שישמעו אותי בינוני. תודה מראש לכל העוזרים. ובבקשה בלי דגובות מיותרות כמו: "קנה אוזניות ב-100 שקל וזהו" "מה ההבדל בכלל בין כל הזניות באיכוות" וכו'... עריכה: יש לי שני דגמים אשמח מאוד אם תומרו לי מה יותר טוב ביניהם: RAZER Carcharias ‏SteelSeries Siberia v2

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. ;D

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by EMXMAN,

אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. רציתי לדעת בעצם מה ההבדל העיקרי שהופך אוזניות למשחקים אוזניות למשחקים ואוזניותת למוזיקה אוזניות למוזיקה וכול'?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Iniesta,

שלום חברים, סוף סוף יש לי תקציב ואני יכול לקנות טלוויזייה חדשה! (תאמינו או לא אבל עד היום הייתי עם CRT) אני יודע שהשוק מוצף בדגמים שונים, עם שלל מותגים וחידושים. ניסיתי לרכז את הפרמטרים חשובים לי. דרישות. טכנולוגיה: LED בלבד (חלקי לא מלא)! תקציב: עד 3500 ₪ גודל: 42 אינץ' אחריות: 3 שנים מיבואן רשמי (אשמח להמלצה על חנות) חיבורים\ פיצ'רים: HDMI (לפחות 2 כניסות), USB (החיבור שהכי חשוב לי - שינגן את כל הפורמטים כולל כתוביות בעברית), סטרימר מובנה (נכנס בתקציב? האם ניתן לנגן בסטרימינג מהמחשב? במידה וכן מה החיבור? WIFI? כבל HD?), אפשרות לחבר כונן חיצוני!!!, SCART (כרגע, יש לי ממיר ישן של YES). 100 הרץ לפחות (אם ניתן בתקציב גם 200 הרץ מה טוב). וכמובן שזמן התגובה, תאורה, יחס הניג…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

אני מחפש המלצה לאוזניות עד כ400שקל. חשוב שיתאימו גם לנגן וגם מיקרופון לגלקסי 2. אוזניות סגורות, חצי סגורות,כפתור. תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Potter,

יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

שלום חברים, ברשותי HD555 אשר לפני כשנתיים הכלב שלי אכל לי את הכבל ומאז לא השתמשתי באוזניות בשל חוסר זמן, חוסר ידע וחוסר כסף :-\ האוזניות עצמן נהדרות ומאוד נהניתי איתן והייתי רוצה להחזיר לעצמי את חווית השימוש באוזניות מדהימות אלה. כל שאני צריך הוא בסך הכל להחליף את הכבל, ואם כבר על הדרך הייתי רוצה לעשות סליבינג איכותי לאוזניות במעמד שכזה. האם יש מישהו שיכול לעשות זאת בתמורה לתשלום כמובן? כמו כן, האחריות על האוזניות מזמן פגה, האם זה משהו שעדיין ניתן לעשות דרך היבואן (מהלב) בתמורה לתשלום? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by faza,

אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים. יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים) צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B) אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by realy,

אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.