עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by master17,

למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by Kenny,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה של הכרטיס קול , הוא רושם לי : cannot initialize audio driver. reinstall audio driver. הממ , יש לי sound blaster live! ניסיתי להתקין כמה גרסאות שונות של דרייברים. (ואני יודע שזה הדרייבר הנכון , כי הוא עובד במחשב אחר , עם אותו כרטיס בדיוק) נ.ב : עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס קול און בורד (sound storm on epox8rdaplus) ביטלתי אותו מהביוס , אבל אני לא סגור שמחקתי את התוכנה\דרייבר (אם יש בכלל) על המחשב שלי. אולי זה בגלל זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by B.D.B,

which program you use for NetMD burning? if you vote other, please give detail about the program.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???

7. Started by DJ_Ladi,

שלום, יש לי רסיבר ו2 רמקולים קידמיים של חברת LEAK. הרמקולים ישנים מאוד ואני מפחד קצת עליהם.... יש לרמקולים באס אדיר, וכל יום אני מפוצץ אותם בבאס. התחלתי לפחד עליהם כי הם ישנים... אז החלטתי לקנות סאב וואפר, 100 וואט אראמאס של חברת אלפה טכנולוג'י. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי קרוסאובר ברסיבר, אז עם אני יחבר את הסאב, הרסיבר ישלח את כל הבאסים לסאב וככה הרמקולים הקידמיים יעבדו פחות קשה? כי זה מש שאני מתכנן. תודה רבה מראש.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by talikooo,

אני צריך בעיקר למוזיקה אבל אמרתי אם כבר אני קונה אז שיהיה גם לקולנוע....... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1151438

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by singera,

הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by eranmor,

לעזאזל עם חברת החשמל!! היום בצהריים, אני משוטט לי להנאתי ברחבי האינטרנט כשלפתע המחשב משמיע קול מוזר ונכבה בפתאומיות. כמוהו גם הטלוויזיה ליד והמסך. הנחתי שפשוט הייתה עליית מתח קטנה שהקפיצה את המחשב וכיבתה אותו. להפתעתי הגמורה, הפעלתי עכשיו שיר (היהודים - מי אמר לך) וגיליתי לשמוע שהשיר נשמע שונה.... אבל לא לטובה! חשבתי לעצמי "חסר קצת באס" ופתאום נפל לי האסימון!! נשרף לי הסאב מהעליית מתח הזאת! עכשיו בשאלתי אליכם, למי אני צריך לפנות? לחנות שממנה קניתי את הסאב או לחברת החשמל? אני יודע שללכת להתלונן בפני חברת החשמל לא יהיה רעיון חכם כלכך... לכן אני שואל בעצתכם. האם אני אוכל לממש את האחריות בחנות שקניתי ממנה את המערכת?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yot,

תמונות! SweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeT!

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by nottheguy,

יש לי מערכת מיני של סוני מחוברת למחשב ונראה לי שהגיע הזמן להחליף למשהו רציני יותר. הקריטריונים הם: 1. נטייה יותר למוזיקה וDVD ופחות למשחקים. 2. שלט רחוק -חייב! 3. מערכת שתשתלב יפה עם כרטיס קול בינוני ומעלה (אני כנראה אקנה את ה- MSI K7N2 Delta-ILSR שהבנתי שיש לו כרטיס קול לא רע - היתה עליו ביקורת בHWZ). 4. מפענח דיגיטלי מובנה. קראתי את הביקורות על שתי המערכות שציינתי, אבל אני צריך עזרה מעבר לזה. איזו מערכת את ממליצים לי? (אגב, מה עם ה- ATP5? יש לה שלט?) תודה!!

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. לפי מה שהבנתי היציאה האופטית היא טובה יותר.... האם אני יכול לחבר את האינספייר 4.1 שלי ליציאה כזאת. (החיבור האופטי קיים בלוח)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות את המערכת הזוות לחדר שלי מה דעתכם זה מספיק איך היא?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by motir,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב שלי בעבודה. אני לא זקוק לווליום גבוה במיוחד, אבל רוצה משהו איכותי. קראתי קצת ומצאתי שה-ATP3 של Altec Lansing מקבלים תשבוחות בכל מקום (אפילו כאן בפורום). לא הצלחתי למצוא מקום שבוא ניתן לשמוע אותם בתצוגה... שאלתי: 1. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מה ההבדל בסאונד בינם לבין ה-2100 ? 2. מה לגבי Klipsch? הבנתי שגם הם מעולים, אבל לא הצלחתי למצוא איפה קונים אותם בארץ... 3. עוד דגמים שאני לא מכיר? סדר הגודל של המחיר שאני חושב לשלם הוא באזור ה-500/600 ש"ח. תודה לכל העונים ! ;D מוטי.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

21. Started by zag_zag,

מאחר וה-SB16 שלי התפגר היום (8 שנים! ), אני מחפש כרטיס חדש. הצרכים שלי הם אך ורק שמיעת mp3 בסטריאו. בינתיים חשבתי על הכרטיס הבא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELSBVIBRA41 מישהו מכיר את הכרטיס ויודע אם הוא מתאים לצרכים שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by oleg,

זה נראה לי עדיף בהרבה על מיני דיסק רגיל כי כאן מדובר על דיסק אופטי שהוא גם באיכות גבוהה וגם תואם לכל מכשיר רגיל של CD-ROM דיסקמן או DVD שתומכים MP3 ובדיסק קטן נכנס 180MB שזה דיי מספיק בMP3 אז תגידו מה דעתכם, הבעיה שעדיין אין בארץ, חבר שלי אמר לי שזה יגיע בדצמבר לארץ ויעלה 600 ש"ח שזה יקר אבל עדיין יותר זול מהדיסקמן. הנה קישור לחברה napa - A-max http://www.amaxhk.com/products/napa/mcd381/mcd381.htm

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Architect,

אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by GRINFELD,

יש לי רמקולים קדמיים של ALTEC LANSING 2.1 וכ.קול CREATIVE LIVE ואני רוצה לחבר רמקולים אחוריים אבל בלי סאב כי כבר יש אחד מקדימה. תקציב: עד 350 שקל ???

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים