אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה... שאלה לי אילכם, עזבו שנייה את כל הבול שיט של סאוונד איכותי ביותר והטופ של הטופ. האם המערכת קולנוע בייתי המלאה של HYUNDAI המוצעת בדיוטיפרי במחיר של 200$ שווה את הכסף ? אני לא מחפש איכות של Tannoy או B&W... מספקים אותי גם ה- Inspire 4400 שתלויים לי בחדר. אז מה אתם אומרים ? קישור למערכת: http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5∏=61519&saleNo=47483 תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר מספר רב של מקורות ל-Z5500, אך ישנן רק שתי כניסות דיגיטליות. לכן חשבתי על מתג. האם המתג הבא נראה לכם איכותי? Inday S/PDIF 4x1 Digital Audio Switch האם ישנן דרכים יותר זולות לחיבור מספר מקורות שמע דיגיטליים? ישנו מוצר מכני המאפשר מספר כניסות אופטיות, אך אני צריך מתג של קואקסיאלי וגם שיהיה בעל שלט אלחוטי אינפרא-אדום. אגב, קראתי בפורומים מסוימים, כי אפשר להשתמש במפצל RCA פשוט בשביל S/PDIF קואקסיאלי, ואכן זה עובד, אך לא חף משיבושים. כלומר, לא תמיד אות דיגיטלי של מכשיר מסוים מתקבל ב-Z5500 גם כאשר שאר המקורות כבויים. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לישאול עם כדי לי ליקנות את הנגן הזה אני רוצה משהו עם עוצמה וחוסך בטריות אמרו לי שהוא נגן חסכן והוא גם מיתכבה אוטומטי אז כדי לי ליקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התחלתי להתעניין בכמה נגני MP3 של קריאטיב ובמיוחד בדגם NOMAD 2 MG. כאשר קראתי את דרישות המינימום של המערכת, כלומר של ה-PC, ראיתי שיש דרישה מוזרה, משהו כמו : Sound Blaster® Live! for EAX enhanced MP3 encoding האם הכוונה שאני צריך כרטיס קול של קריאטיב לייב? זה נשמע די טיפשי שאצטרך כרטיס קול דווקא של קריאטיב בשביל המכשיר...ובכלל בשביל מה צריך כרטיס קול? ההעברה מתבצעת ע"י כבל USB ולא דרך שקע AUDIO...אז למה? קישור לדרישות המערכת : http://www.nomadworld.com/products/Nomad2mg/sysreq.asp תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום קניתי עכשיו מוניטורים של Tannoy reveal http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=15&title=Reveal+6&s=33 ומגבר C-mark MR2200 http://www.c-markaudio.com/English/product/gf/MR2200.htm ובגלל שאני לא הכי מבין בדברים האלו ולא ממש מתחשק לי לשרוף את המוניטורים על ההתחלה רציתי לשאול אותכם בנוגע לכפתורים בפריאמפ שמקדימה על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיעבדו טוב עם המוניטורים?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מתקשה במציאת אתר לצפייה ישירה שפשוט יתן לי לינק ויטען לי את הפרק, אני יודע שאני נשמע בוק, אבל על איזה אתר אתם ממליצים שמציע פרקים גם עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר. אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ הרבה מסכי פלזמה שמוגדרים כ HD מלא ו 16:9 כאשר הרזולוציה שלהם היא 1024X768 1024:768=4:3 ולא 16:9. זה נסיון לעבוד על הדיוטות שבמילא לא יבחינו בהבדל או שאני בעצמי הדיוט שמפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר דנון 1705. מישהו אולי יודע למה הוא לפעמים "קופץ"? (מתכבה) הוא מחובר לדיוידי ע"י כבל אופטי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שלט מדיה סנטר אך ללא שום מקלט למחשב אני רוצה מאוד להשתמש בו אבל אני לא יודע איך יש לי דונגל של אינפרא אדום-הוא יכול לקלוט? ואם לא, מהי הדרך הכי טובה שיש וזולה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי מערכת 5.1 של microlab m960 שהיא ד"א מצויינת ולא יורדת מ X530 למי שרוצה לחסוך כמה שקלים בקיצור מה שרציתי הוא לשמוע שירים רגיליים שיש לי גם ברמקולים האחוריים ז"א לא בסראונד מלא,בסטריאו אבל שבדיוק כמו שאני שומע בשני הקדמיים אני אשמע גם באחוריים יש איזשהו פלאגין או משהו כזה לאחת מהתוכנות,לWINDOWS או שאפשר אפילו לשנות משהו בהגדרות כרטיס קול יש לי לוח אם ג'יגהבייט 965(זה כל מה שאני זוכר,לא את האותיות)וכרטיס קול ON-BOARD בבקשה זה ממש חשוב לי וכבר ניסיתי חיפוש,לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-