עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Peri228,

היי :> לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) . עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות א…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Or_s2006,

שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי וקיבלתי הצעה לרמקולים של חברה שלא שמעתי עליה בחיים קוראים לה אומגה אודיו והבנתי שהיא מייצרת פה בארץ ומשתמשת באלמנטים מחול אם מישהו שמע על החברה או שיש לו ניסיון איתה יוכל לתת חוות דעת אשמח.. כי לפי איך שהמוכר התלהב אני חייב לדעת אם הוא דובר אמת או שהוא בא לנקנק אותי מכל הכיונים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. Started by mrraz,

קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכם אני מחפש מערכת סטריאו גדולה (גדולה פיזית, יעני לא מהקומפקטיות), איכותית, ומשתלמת. חשוב שהיא תיהיה לפחות 2.1, ושהיא תקרא דיסקים MP3, שיהיה בה רדיו. עדיפות לבעלות חיבור USB (אם יש דבר כזה), ובעלות מספר כונני דיסקים. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם יש מערכת מציאה ביותר כסף, אפשר לחרוג חופשי. אם יש מערכת משתלמת ביחס למחיר, אפשר גם בפחות. תודה רבה! אייל.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Wideblade,

היי אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב שלא לוחצות על האוזן יותר מדי ובעלות איכות שמיעה טובה.... לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא.... יש המלצות? תקציב זה לא בעיה כי לא משנה לי להוציא אפילו 300 על אוזניות באמת טובות (אפילו שכמה שיותר זול עדיין יותר טוב (; ) תודה מראש!

11. Started by sirka,

שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by danshimsh,

שלום, ברצוני לרכוש רמקול נייד למחשב נייד אני לא מחפש איכות גבוהה במיוחד. המטרה - שיהיה אפשר לשמוע אודיו של סרטים באיכות סבירה במחשב נייד אני לא רוצה לרכוש רמקולים רגילים עם שנאי כי זה לא נוח. ראיתי רמקול בלוטות' ב אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11257 הוא יחסית זול - סה"כ 65 ש"ח. ניסיתי לחפש באמזון ובאינטרנט מידע על הדגם הזה ולא מצאתי. שאלתי היא: האם רמקול כזה נותן איכות סבירה ? כך שאפשר לשמוע סרטים בצורה משמעותית טובה יותר מאשר ברמקול הפנימי של הנייד ? או שזה רמקול צעצוע ושכדאי להשקיע במשהו איכותי יותר? בתודה דן שמשוני

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  14. מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nihility,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/528514-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-Microlab-Solo-7c-%D7%96%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9#.UpUipcRpmHQ אחרי 4 חודשים שחייתי עם הזמזום, נשבר לי והלכתי לממש אחריות. קודם כל, הם תוקנו ע"י KSP ואין יותר זמזום. חוויה: ניתקתי את הרמקולים מהמחשב. צילמתי אותם מכל הכיוונים למקרה שיהיו בעיות. הרמקולים היו כחדשים לגמרי, ללא שום סימן. שמתי את שניהם באריזה המקורית יחד עם כל הציוד שהגיע איתם וסחבתי את הקופסא הענקית ששוקלת 25 קילו ל-KSP. כשהגעתי לסניף הוצאתי את 2 הרמקולים, הטכנאי חיפש נזקים על הרמקול ולאחר שהתרצה שהם ללא שום …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by huber,

מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by goodspeed,

אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. נ. ב מה קרה במשך חודש לאתר?

• 35 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by darkingxx,

ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by someone,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקום הרגילים האלה שמקבלים אם המחשב בדרך כלל, השאלה שלי היא כמה וואט לדעתכם זה מספיק? ואל תגידו לי שאין דבר כזה מספיק...

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום! התלבטתי היכן לפרסם הודעה זו, כאן או בפורום 'ציוד היקפי', ולבסוף החלתי לפרסם פה... ברשותי רמקולים למחשב Creative sbs580. הייתי מרוצה מהם, אך לפני כמה ימים הם הפסיקו לעבוד (אני חושב שיש איזושהי בעיה במגעים, כי לפעמים זה עובד ולפעמים לא). יש לציין כי למרות שהם 5.1, בפועל השתמשתי רק בקדמיים ובסאב, ולכן אני מחפש כעת מערכת של 2.1. אינני מבין גדול בסאונד ואינני אודיופיל. אני משתמש ברמקולים לשימוש רגיל, שמיעת מוזיקה מידי פעם וצפייה בסרטים. הייתי רוצה משהו יחסית איכותי (לא איזה פלסטיק זול), אך אני מודע לכך שבתקציב שלי לא אמצא משהו ממש משובח... חשוב לי שהמערכת תהיה של חברה טובה, שהסאב יהיה מעץ ולא איזה פלסטיק, ובעלת שליטה נוחה על עוצמת הקול והבאס (אם יהיה חיב…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מבקש המלצה למיקרופון איכותי להקלטה באולפן ביתי עד 600 שח, בחיבור XLR תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by asmy999,

ברשותי DVD של טושיבה (מכשיר רגיל לקולנוע ביתי דגם 2550 ), ברצוני לדעת האם יש איזו שהיא תוכנה שהופכת מכשיר DVD רגיל לקורא DIVX ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.