עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by maor21303,

http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך האזניות האלה ? שוות את המחיר ? יש אותם למישהו ועוד משהו איך אפשר להחליף בהם את הכריות אני מסובב את הכרית נגד כיון השעות והיא פשוט לא יוצאת כלום מישהו שיש לו אותם יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. אבא שלי נוסע לחול והוא אמר לי שהוא יקנה לי סאב הוא לא רוצה שנאי יפוצץ את הבית אז מצאנו משהו נחמד של סוני 75 וואט שיורד עד 20 הרץ לינק : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm200&store=&catid=4197 מה אתם חושבים? בחדר לשי אני בעיקר שומע מוזיקה ומשחק משחקים ויש לי רסיבר עם יציאה לוופר אקטיבי סרטים אני רואה לעיתים רחוקות אתם חושבים שסאב יעזור לי ויוסף עוד באס? נ.ב יש לי רמקולים ריצפתיים שנותנים באס לא סטלייטים אז? גם יש את זה שאולי אני יוסיף כסף ויקח אותו : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm500&store=&catid=4197 אותם ספסיפיקציות אבל יותר חזק 150 וואט אבל 75 וואט זה מספיק לחדר נכון<? ? :

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by YoTaMi,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by (iriver H10),

בין ההבדל בין UMS ל-MTP מישהו יודע? במסך ההתחלתי שמדליקים את הנגן כתוב לי בצד MTP ולפי מה שהבנתי בגרסת הMTP המכשיר מגיע WMP10 ושלי הגיע בכלל עם אייריבר פלוס... עכשיו האיריבר פלוס לא קוראת את הנגן בכלל...נראה לי שהנגן שלי הפך להיות MTP ואני לא יודע איך זה מוזר!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by fog,

יש לי את הכרטיס הנ"ל שיש בו 4 חורים, אחד למיקרופון (כניסה) ו-3 ליציאה. אני מעוניין לחבר גם אוזניות וגם מערכת 2.1 ושישמעו בשניהם איך אני עושה את זה???

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by מתן 202,

יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by omriho,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by JewBear,

רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ShaharIL,

לאחרונה קניתי מחשב HTPC עם הלוח GA-73UM-S2H עכשיו בחנות נאמר לי שהלוח תומך HDMI מלאה (AUDIO + VIDEO) היום קניתי כבל HDMI וניסיתי לחבר לרסיבר משום מה אני לא מקבל סאונד ברסיבר מהמחשב מה ניתן לעשות? האם הבעיה אולי במחשב? אולי ברסיבר? מדובר אגב ברסיבר Denon 1508

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by Tommy,

אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שאלה לי אליכם אנשים טובים, אני לא בטוח אם השאלה הזו היא לפה או לפורום תמיכה. לא מזמן קניתי את הCREATIVE T6100,אך לצערי אני מסתבך בחיבורם למחשב ואשמח לעזרה בנושא. ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח אם (p55-US3L GIGABYTE), כאשר חיברתי את 3 החוטים ללכרטיס קול, אך משום מה אני מרגיש תמיד כאילו לא כל הרמקולים פועלים, לא במשחקים ולא במוזיקה. הגדרתי במחשב את הסאונד כ5.1 אך לדאובני עדיין אין שיפור. להבנתי אני יכול לתכנת את כל השקעי AUDIO מאחורה איך שאני רוצה ולדעתי על זה אני נופל . ניסיתי להגדיר שאחד FRONT,אחדREAR ואחד SUBWOOFER אבל אני אף פעם לא מצליח להפעיל את כולם בו זמנית ... אשמח לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. Started by ^oz,

מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by panterw07,

מישהו יודע כמה עולה H320 במוסקבה והאם הוא תומך גם ב אנגלית?!?1

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LifeOverIP,

1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by Dr. David,

יש לי רסיבר YAMAHA RX-V520 .... האם יש לו כניסה/יציאת קול דיגיטלית - SPDIF ??? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Triple-z,

שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by Guy King,

קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים