אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! יש לי חיבור אחד במגבר שלי... (הוא קצת ישן..) חיבור של 2 בננות (כמו aux של מערכת סטראו) שאיתו אני מחבר את האייפוד עכשיו אני רוצה לחבר את הגיטרה החשמלית שלי ניסיתי לחבר במקום איפה שמתחבר האייפוד מעביר מPL קטן (כמו של אוזניות) לPL גדול- כמו של גיטרה ולחבר זה לא הלך עוד רעיונות (אגב... במגבר אין כניסה של מיקרופון-רק זו)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.oyes.co.il/auction/auction.jsp?productId=1146&isGroup=0&providerId=116 או לקנות את אלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd511037473.htm?AffiliateID=zap שיצאו בערך באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס Creative Audigy 5.1 לבין Hercules Fortissimo III 7.1 אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם איכות הקול שלהם שווה (אם לא אז מי יותר טוב והאם ההבדל משמעותי...?) 2. מהו ניצול המעבד של כל אחד מהכרטיסים? - זה הכי חשוב לי!! משום שאם הניצול הוא גדול מדי והוא מוריד יותר מדי מהFPS זה ממש חרא... אם תמצאו בנצ'מרקים שיראו לי הבדלים בניהם אני אשמח!! לא משנה לי שהכרטיס השני הוא 7.1 לי מספיק 5.1... הקריאטיב עולה 400 שקל וההרקולס עולה 280 שקל בבקשה הדבר השני שרציתי לדעת הוא החשוב לי ביותר!!! אם תוכלו לעזור לי בזה אני אהיה סופר שמח!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת רמקולים נחמדה של ארבע רמקולים סאב ומגבר (בתוך הסאב) לא הכי הכי טוב, אבל עדיין סביר בהחלט... רציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד אני יכול לחבר את הרמקולים האלו לממיר הדיגיטלי של הכבלים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בטווח מחירים של 400-500 שקל. עכשיו ביררתי על הרמקול הזה :Altec Lansing ATP3. תמונה: וראיתי שהם דיי טובים. עכשיו אני רוצה לדעת עם למישהו יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגיד לי איך הם, או שיש חברה אחרת שיותר טובה מהם בטווח המחירים שציינתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני מסיבה מאוד פשוטה השפעות אלקטרומגנטיות חזקות במחשב שלי.. (כרטיס טלויזיה ועוד..) יש לי לקנות בהזדמנות בוא נגיד במחיר שפל סביב 350 שקל. אחד כזה חדש שהיה בשימוש 10 חודש.. זאת אומרת ניקנה לפני 10 חודש . באתר של טום מהללים ומשבחים אותו באיכות,אני במילא לא משחק כמעט משחקים.. האם כדאי ? כולל שלט וכו'.. נ.ב הכרטיס מתחבר ל רסיבר ימאהה RXV-520 או לפאוור של סוני... מסדרת ES העלית 90 וואט לערוץ .
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.
-
שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא כמו בכותרת. חבר שלי רוצה להחליף את הרמקולים שלו כי הרמקולים שיש לו עכשיו פועלים רק אם הכרטיס קול של אותה חברה (Genius ) וזה עושה כל הזמן בעיות בקיצור הוא רוצה להחליף את הרמקולים שיוכלו להתחבר לכרטיס קול שעל הלוח אם ולהעיף את הרמקולים והכרטיס קול הישנים בקיצור צריך רמקולים( 2.1 יספיק) הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה תודה לכול העוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קיבלתי את הADA880, ואני ממש מבולבל בקשר לחיבורים, משהו לא מסתדר לי. איך אני מחבר את המערכת למחשב? כמה חוטים באים למחשב? ואיך אני מחבר אותו בצורה דיגיטלית ואיך אנלוגית, ולמה לחבר אנלוגית כשאפשר דיגיטלי? התקע בכלל מגיע לא מוכן לשקע בארץ, איפה לקנות מתאם? ואיך אפשר בכלל לחבר לכרטיס קול 5.1 מערכת סראונד המורכב משלושה מגבריי סטריאו? הריי אין מספיק יציאות בכרטיס?
-
- 83 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חבר שלי טוען שאין לו מיקרופון והייתי אצלו ובאמת אין לו, אך כשאני מתקשר אליו מהסקייפ אני שומע כל דבר מהרמקולים שלו.. כמו הודעות איציק והקלדות במקלדת... ואני שומע הכל חזק וברור! מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תקציב: 300-400 ש"ח אוזניות - אין העדפה... כדברי חבר שלי: שהדיסקים לא יקפצו בנסיעות, לא כרבים מהדיסקמנים שמפרסמים אנטי שוק גבוה אך הלכה למעשה קופצים בריצות נסיעות וכד', ווליום גבוה יחסית ואפשרות הרצה קדימה בשיר עצמו ובנוסף שמחירו יהיה בטווח הנ"ל ללא חשיבות לשם המותג. תרגום עבורכם: חוצץ נתונים גדול, נצילות גבוהה של האוזניות... וכן, כבר ניסיתי להסביר לחבר שלי את חשיבות המותג :-\ 10x!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול - מה מבין השניים עדיף לחדר? כן, אני יודע שבטח במחיר כזה שניהם מערכות לא מהמצוינות או מהבינוניות, אבל אין לי יותר מ280 ש"ח כך ש... אלו: http://www.dandr.co.il/details.asp?id=857 מול זה http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 והאם חיסרון הסנטר משמעותי כל כך בחדר?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-