אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים למחשב , המטרות הם סרטים , משחקים ,ומוזיקה כמובן . המחיר הוא 200-300 שקל , עם העדפה לזוג רמקולים+סאב וופר . חשוב שיהיו יפים . תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריכה רמקולים הכי פשוטים שיש במחיר לא כל כך יקר, אני מעדיפה microlab כי המלצתם לי על מערכת של החברה הזאת כבר בעבר והם תותחים. חנות עדיפה - ivory אמא שלי פשוט צריכה רמקולים שאפשר לחבר למחשב/טלוויזיה כשהסרט/סדרה שהיא רואה אין להם ווליום טוב. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות. מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים. הדרישות שלי פשוטות: * אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי... * עיצוב שחור/אפור * מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות. * ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה. * אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'. * חיבור לאוזניות משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים. ויש לי שאלה: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר חיברתי את הרסיבר Denon AVR 1909 למערך 5.1 שלי, אתחיל מזה שהייתי מחובר עם רסיבר Denon ישן יותר עד לפני שבוע ושמעתי מצוין מכל הרמקולים. עם הרסיבר ה"חדש" אני מחובר עם כבל SPIDF (כמו שהיה מחובר הרסיבר הקודם). הכבלים מחוברים בקונפיגורציה הבאה - FR ו- FL מחוברים ל- Front 1. הסנטר מחובר לסנטר, RR ו- RL מחוברים ל- Surround (ולא ל- Surround back - אשר מיועד לקונפיגורציה של 7.1) וסאבוופר מחובר לכניסה של Subwoofer. כאשר אני מריץ בדיקה דרך הרסיבר של הרמקולים, אני שומע FL חלש באופן קיצוני, Center חזק מאוד, FR בינוני, RR ו- RL זהים והווליום שלהם חלש משל הסנטר וחזק משל FR. הסאבוופר עובד סבבה. ניסיתי להתגבר על הבעיה, אבל ז…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אני מחפשת רמקולים קטנים ועוצמתיים!! (בסביבות ה 500ש"ח) למה אני מתעוונת: ראיתי אצל גיסתי 2 רמקולים קטנים (+פלוס סאב כמובן) אבל העיניין הוא שהרמקולים היו פצפונים והמוסיקה היית מופלאה!!! הרמקולים שלה ישנים , בני 7 שנים, ומה שהצלחתי לפענח מהשם שלהם זה: LOGITECH _ SH - X3 - 07 - A חפשתי תמונות לפי המספר הזה ברשת אבל לא מצאתי כלום.... - למי שבא בימים וגר באזור ת"א, - ראיתי רמקולים כאלו בפעם הראשונה בחיי בפאב שנקרא BACK-YARD (החצר האחורית) בשנת 89-90.... (נו.... אז בכיכר) רמקולים קטנים בגודל של משהו כמו 14ס"מ על 12ס"מ. רמקולים פשוט עוצמתיים! - לעינינינו, - אני מניחה שיכול להיות שאצטרך גם מגבר או משהו כזה בכדי לקבל עוצמה כזו, אבל מה שחשוב לי כרגע זה להתוודע לרמקולים כאלו. - אז…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאייטיב שהיא נחמדה אבל גם הכבל שלה נהרס, ואני רוצה משהו יותר עוצמתי. המערכת תיהיה כמעט אך ורק למוזיקה ואולי מידי פעם לסרט פה ושם. עשיתי חיפוש ועדיין לא הבנתי איזו מערכת יותר עדיפה בתקציב של עד כ1000 ש"ח הZ2300 או הMX6021. כמו כן ריאתי גם שאתם ממליצים על מערכות בתצורה 2.0 למשל מיקרולב 6C ,שזו נשמעת אופציה נחמדה, אך אני צריך גם באס מאחר וסגנון המוזיקה העיקרי שלי הוא פסיכודאלי - דארק פסיכודאלי, שחייב באס עוצמתי . הדרישות שלי מהמערכת, איכות ובאס עוצמתי כמה שיותר. אשמח לשמוע הכוונות ועזרה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Gamer שזה כרטיס בין הטובים בשוק כיום. בקיצור אני רוצה לקנות גם רמקולים של 5.1 (5 רמקולים + סאבוואפר) שמתי עין על הרמקולים Cretive Inpire 5.1 5300 שבאתר החברה אומרים שהרמקולים האלה עם שילוב של הכרטיס קול זה סאונד טוב מאוד אבל כל רמקול זה Watt RMS 6 והסאבוואפר 18 Watt RMS זה לא נמוך מדי??? יהיה לי צלילים גבוהים?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר תקופה את הרמקולים של Cambridge SoundWorks (PCworks) אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם בארץ אשמח לדעת! תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי המערכות האלה?? http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323&nav=2 http://www.asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090&nav=1 מה עדיף לי לקנות??? (חשוב לציין שההפרש בין המחירים שלהם הוא רק 20 שקל)
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
תודה לכל מי שהמליץ לי לקנות את הרמקולים הנ"ל. לא חשבתי שרמקולים כאלו קטנים יכולים לתת לי עוצמה כזאת גבוהה באסים מהSUB. אז שוב תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני חושב שקריאייטיב כי המחירים יותר סבירים והם בכלל חברה טובה ואמינה ומוכרת... אני בטוח שגם לוגיטק ועוד רבות ואם אתם ממליצים עליהם אז סבבה אבל אני מחפש את הידע שלכם בנוגע למערכות 5200 וT5400 של קריאייטיב.. איזה יותר טובה ולמה-בבקשה לפרט כמה שיותר למה. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון או ידע כלשהו לגבי רמקולים של eacan ? הם מאוד זולים - 290 ש"ח ל 4.1, אני מחפש רמקולים איכותיים(לא סוף הדרך), אך התקציב די מוגבל - אשמח לשמוע תגובות לגבי הרמקולים הנ"ל
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשביל משתמש ממוצע כמוני... כ.קול של EPOX 8RDA+ מה אתם אומרים עליהם?: Genius SW 5.1-Channel Surround Sound System ב 480 שקלס או אלה: Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System ב 440 שקלס ומה ההבדל ביניהם ד"א אני לא ממש מבין בזה...
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי מערכת רמקולים JBL 2.1 מדגם CREATURE II שרכשתי לאחרונה. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את הרמקולים. כלומר, יש לי סאונד אך איני מצליח להגביר אותו או להנמיך אותו דרך הרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים על מחשבים אחרים. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס הקולי או בלח האם. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול אך הדבר לא הועיל. ברשותי כרטיס קול און-בורד. לח האם הוא של גיגה-בייט GA-945GCMX-S2וכרטיס הקול הוא של Realtek Audio (אם איני טועה). יש עוד רעיונות? מה לבדוק? מה לנסות? תודה, קישור ללח האם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=581829&# קישור לרמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=151792
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-