אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב, התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. ואני מתלבט מה כדאי לקנות, רמקולים 5.1 כדוגמת ה-microlab a-6662 או ה-logitech z530 או שבכלל כדאי לקנות רמקולים כדוגמת ה-microlab solo 3. המחשב נמצא בחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר מרובע, המחשב ממוקם באמצע הקיר, ויש מסילות בתוך הקיר לחוטים של הרמקולים האחוריים שנמצאים מאחורה בדיוק במיקום הנכון, כך שאם אני יקח רמקולים 5.1 אני יוכל למקם אותם בצורה טובה. ואם אני אקח את ה-SOLO 3, ניתן למקם אותם על השולחן מחשב מצידי המסך? השימושים שלי במחשב כוללים הכל, הרבה סרטים, משחקים ומוזיקה. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היה לי לא מעט שנים altec lansing fx 6021 שהיו מאד מומלצים בזמנו משום מה. הם הפסיקו לעבוד. חוצמזה הפריע לי המהום חשמלי חזק מהסאב, וגם קצת תחושה שהסאונד מתכתי. אני מחפש רמקולים למחשב בשביל אינטרנט ומוזיקה 2.0 או 2.1 עד 600 ש"ח. אני ממש לא אודיופיל ולמעשה הכי חשוב לי שלא יהיה רעש המהום כאשר אין סאונד. שקלתי microlab solo 6cnew, אבל הם גדולים מדי. אז זה האילוץ הנוסף.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לאחר שמכרתי את הרמקולים שלי (קרייטיב 4100) החלטתי שאני צריך רמקולים חדשים ובדיוק אני טס לחו"ל חשבתי על הרמקולים האלה http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=121 מחירם בדיוטי פרי 200$ כשמחירם בארץ לפחות 1900 שקל מה דעתכם עליהם??
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד למשחקים וסרטים.... אם אפשר שיהיה 2.1 ושיהיה מהחנות TMS
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן חברים.. ברצוני להתייעץ קצת לגבי רמקולים אני חובב מוזיקה די מושבע מבחינת אוזניות אני עם סנהייזר מאז ומתמיד ומאוד מבסוט עכשיו אני רוצה גם קצת איכות בחדר הפתוח אז החדר שלי די גדול.. יש לי כרגע 5.1 של לוג'יטק אני רוצה 2.1 אין לי צורך בסראונד אני חשבתי על אלו תגידו לי מה אתם אומרים יהיה הכי וליו פור מאני altec lansing MX6021 היתרון בהם זה א שהם 2.1 ולא כ 2 והם מאוד מאוד חזקים מבחינת הספק מה שמאוד חשוב לי כי אני אוהב ווליום האופציה השניה זה ללכת לכיוון המיקרו לאב MicroLab SOLO7C או אחד אחר מהסדרה מה אתם ממליצים מבין שני החברות האלו?? או בכלל יש לכם משהו אחר לגמרי בראש... תודה רבה לעוזרים ושיהיה סוף שבוע רגוע!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לשדרג את מערכת ה2.1 האהובה שאני סוחב כבר קרוב לשש שנים (US Blasters.. אחלה של רמקולים) וחשבתי לשדרג כמו שצריך ולהשקיע סכום יפה במערכת. שימוש עיקרי- מוזיקה (אולי יתווסף כרטיס קול בעתיד) לצורכי שמיעה ונגינה, גיימינג וסרטים. משיטוט קל הבנתי שההרמן קרדון סאונסטיקס III מתחרה חזק בטווח המחירים הזה (בנוסף לחבר שרכש את המערכת ומאוד התלהב ממנה) ובנוסף המיקרולאב X16 שווה שמיעה... יש לציין שאני מתכנן ירידה לאילת בסוף החודש כך שאם יש רמקול בטווח מחירים קצת יותר גבוה אפשר להוסיף לשיקולים. אם לא- יהיה נחמד לקנות את המערכת בהנחה קלה *המחיר גמיש בקצת רק אם זה מאוד משתלם כמובן. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן והתרשמתי מאוד מהאתר, מהאנשים והתגובות העוזרות והתומכות ומהחומר הרב שיש לי ללמוד כאן. אני חובב מוסיקה וחייב לשמוע באיכות. קיבלתי המלצה לגבי רמקולים של ALTEC LANSING מדגם FX6021. ורכשתי אותם בדיוטי פרי (במחיר זול לעומת המחיר בארץ 200$ לעומת 1300 ש"ח). שמעתי אותם בחנות אבל זה לא הספיק וגם היה רועש שם. כשהגעתי הביתה גיליתי שהרמקולים שאני קיבלתי שרופים וארוזים מחדש. הנציגה של סקאל הצליחה לדאוג שיחליפו לי אותם והיבואן אמור ליצור עימי קשר. אגב, רק אציין שהשירות של סקאל יותר ממצויין ושאין בכוונתי לפגוע בהם אלא רק לספר מה הביא אותי להתלבטות. עכשיו בינתיים אני מקבל המלצות שונות על רמקולים כמו AUDIO ENGINE שהם יותר יקרים וגם על עוד זוג של ALTEC LANSING מדגם…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי! מחפשת רמקולים למחשב, למוזיקה, אזור 600-700 שח (גם בהזמנה מאתרים) ראיתי הרבה המלצות על Harman Kardon אבל בפורום הזה די קטלו אותם. לא חשוב לי עוצמה,ולא קריטי בס, אבל כן איכות ושמיעה של פרטים. איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. חבר שלי ביקש ממני המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של 350 ש"ח מקסימום, בלי חריגות. הוא לא כל כך מתעניין בחומרה כדי לפתוח פה משתמש אז אני שואל בשבילו, כי הבנתי בתחום האודיו שואפת לכלום. אני משתמש ב-JBL Spyro שהם אחלה רמקולים, עולים 300 ש"ח בבאג. המלצתי לו עליהם, אבל אמרתי לו לחכות שאני אבדוק אם אין משהו יותר איכותי בשביל הכסף. אז הנני כאן. ב-KSP יש הנחות על קריאטיב ומיקרולאב, אז מומלץ לנצל את זה. השימושים שלו הם גיימינג וצפייה בסרטים (אולי קצת מוזיקה), אין לו כרטיס קול ייעודי והוא משתמש בנייד Alienware M17x תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם - 5.1. אני צריך ורוצה רמקולים חדשים, באיכות טובה, אם אפשר שיראו טוב עם קצת גודל בשביל הפוזה 8). למרות שתמיד איכות > מראה. כמו שאמרתי, 600-700 ש"ח, בלי חריגות. תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למחשב שלי בעבודה. אני לא זקוק לווליום גבוה במיוחד, אבל רוצה משהו איכותי. קראתי קצת ומצאתי שה-ATP3 של Altec Lansing מקבלים תשבוחות בכל מקום (אפילו כאן בפורום). לא הצלחתי למצוא מקום שבוא ניתן לשמוע אותם בתצוגה... שאלתי: 1. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מה ההבדל בסאונד בינם לבין ה-2100 ? 2. מה לגבי Klipsch? הבנתי שגם הם מעולים, אבל לא הצלחתי למצוא איפה קונים אותם בארץ... 3. עוד דגמים שאני לא מכיר? סדר הגודל של המחיר שאני חושב לשלם הוא באזור ה-500/600 ש"ח. תודה לכל העונים ! ;D מוטי.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-