עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danielasaf,

כשאני מגדיר בבוט להתחיל את הCDRON אז זה מראה לי מסך שחור עם "_" כזה למעלה בצד שמאל ואחרי זה המערכת עולה כרגיל...למה זה ככה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by Impreza,

המפרט הבא: Intel P3 500MHZ PC PARTNER 133MHZ לוח מעפן SDRAM 256MB 133MHZ ATI RADEON 7000 64M ועליו מותקן ווינדוס 98 SE עכשיו המחשב ממש איטי ולא מריץ לי משחקים חלק שעבדו לי פעם כמו MIDTOWN MADNESS, טוני הוק 2 (הישן, הוא מפעיל עם קרטועים) והיה לי את המחשב הזה פעם רק עם 192 זיכרון שעובד ב 100 מגה הרץ השאלות הם כאלה: אם הלוח תומך במהירות 133 וגם הזכרונות אבל המעבד לא זה עדיין יפגע בביצועים משמעותית? והלוח תומך AGPX4 (כתוב על הסלוט של ה AGP אפילו) וב EVEREST הוא מזהה שהוא תומך רק ב AGPX1 ו X2 עכשיו זה מוגדר על 2X אבל למה אי אפשר לשים על 4X? הרי הוא אמור לתמוך בזה

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by lo_toda,

אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

5. Started by Alexkmr,

נדפק לי השקע של הרמקולים בכרטיס קול הצבע הירוק. הוא רופף ושמחברים לשם את הרמקולים או אוזניות זה לא עובד\או שצריך לשחק עם זה. מדובר בכרטיס קול של הלוח אם של DFI UT P35. כמה זמן מקסימום אמור לקחת תיקון כזה, והאם אני יכול לדרוש כרטיס קול חלופי עד שהנוכחי יתוקן??

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Trol,

אני נכנסתי למנהל המשימות וללשונית ביצועים בכדי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד. אני קודם יגיד שהמעבד שלי זה Intel P4 1.7 מה שקורה, זה לדוגמה שאני נכנס לדפדפן FireFox אחוזי השימוש בCPU קופץ ל100% אחר כך יורד ל-50 ובמשך כל הגלישה זה משחק על 20-70% ואם אני פותח לשונית נוספת זה קופץ שוב ל100% ויורד, וככה זה בשאר הפעולות במחשב, דוגמה נוספת זה פתיחת ה"מחשב שלי" וכד'.. הינה תמונה לדוגמה: http://img366.imageshack.us/img366/8682/53ts.jpg עוד פרט: Windows Xp Pro SP2 יש דרכים לשיפור? אני בעיקר לא מעוניין לראות את זה קופץ ל 100%, מילא , 80-90% רק לא 100. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by yamar8,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by מורן83,

שלום לכולם ! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני לא מבינה הרבה במחשבים אז למי שיש תשובה בשבילי רק בבקשה להסביר בעדינות המחשב שלי סך הכול בן יומיים ...חדש לגמרי ומשום מה הוא לא מפסיק להתקע !!! העכבר נתקע כל כמה שניות וחוזר לפעול ... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח !!! תודה!!!

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by RoNeR,

מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by SubX,

לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Infinite17,

אהלן יש לי בעיה במחשב בזמן האחרון. ולדעתי זאת בעיה חומרתית. הקטע שאני לא יודעה באיזה רכיב הבעיה לכן פתחתי את הדיון הזה. לדעתי זה לוח האם אבל תחליטו לבד. בחודשים האחרונים המחשב נתקע לעיתים ממש ממש קרובות. כל יום הוא נתקע בערך 4-3 פעמים ואתמול היה שיא - 9 פעמים ביום אחד. כמו שאתם מבינים זה משגע לי ת'חיים ואי אפשר ככה. אז ככה, ניסיתי פירמוט, לא עזר. הוצאתי ת'בטריה של הלוח אם והכנסתי - לא עזר בדקתי בביוס- לא היה שם משהו יוצא דופן אה ולפני שתגידו לי משהו על טמפרטורות, הטמפרטורות של הלוח מצויינות( 35 במנוחה ו41-42 במאמץ) והמעבד גם כן בטמפ' מצויינות של 45 בערך במנוחה ו52 במאמץ. אם זה יעזור המפרט שלי הוא כזה: INTEL 2.6GHZ NORTHWOOD C MSI NEO2 865PE MSI RADEON 9800PRO 128MB 256BI…

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by ElasticMan,

אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום, בכל דף שהוא אם זה באתר או בחיפוש תיקייה או בהתחל פס הגלילה יורד למטה ולא רוצה לעלות בשום אופן זה גם מתאפיין לא רק בפס הגלילה, למשל גם בתיקיות זה הולך לתיקייה האחרונה ולא מסכים להלחץ על התיקייה שאני רוצה וגם הפס של השמע יורד למטה ואי אפשר לשמוע כלום, גם כאשר אני מקישה כלומר כותבת הודעה או אימל או בחיפוש אם יש לי טעות ואני רוצה לחזור לתקן אחורה אי אפשר זה חוזר לסוף. דבר נוסף זה ציצצופים חזקים וארוכים באיתחול, ואחרי זמן שימוש במחשב הוא ניתקע קופא.אה בנוסף בשלב מסויים גם האפשרות לגלות אינטרנט אל חוטי שזה החיבור שלי הייה חסום לגילויי ורק איזה אנטי ספיירוור נתן אפשרות לשיחזור ואז זה חזר, כל הבעיות בדרך כלל נעלמות בהתחלת שימוש במחשב בהתחלת היום וזה הולך ומחמיר עד שהוא קו…

15. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

16. מה התוכנה הכי מומלצת לבדיקת תקינות זיכרון ה-RAM שלי? תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by gshhar,

קניתי לפטופ משומש ואני לא מוצא ללוח אם דרייברים. הדגם הוא Toshiba Satellite 1905-S303 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-468882096.htm מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by jara14,

שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. Started by anorex,

קניתי מחשב יש לי הרדיסק חדש - SATA חיברתי ולא קורא בביוס אני מבין שיש איזה דריבר ניסיתי לחפש פה בפורום לא מצאתי ממש... עם הדיסק של ווינדוס ( SP2) הוא קרא לי אותו ככאילו לא מוגדר אז יצרתי כומן ואני מפרמט אחרי שאני יסיים להתקין אני עדיין צריך תאת הדריבר או מה יהיה? שאני לא סתם יעשה על ההרדיסק משהו הלוח הוא ga-k8nf-9 sata....כמובן לא 2. סיים לפרמט אחרי שהוא סיים להעתיק קבצים והכל הוא עשה רסטרט להתקנה ועדיין לא קורא לי אותו בביוס ושוב נכנס להתקנה אחרי שהוא נכנס שוב להתקנה הוא מראה לי הרדיסק מזוהה והכל אבל אני יודע בטח שאני יתקיין ווינדוס יעיל מחדש והוא לא יזהה לי אותו בביוס שוב... טוב השגתי כומן דיסקטים...עשיתי דיסקט נכנסתי לכאן: http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/S…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו ל‏GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by etz,

שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים