עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ycherfas,

חבר'ה אני צריך עזרה דחוף ביומיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי את המסך הכחול הזה ואני כמעט הבטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי הוא עושה את זה כל פעם שאני מנסה לעלות למשחק או שאני עושה ריסט. יש לי כרטיס מסך READON 1950 ועדכנתי את הדרייבר האחרון אתמול. לכמה שעות הוא הפסיק לעשות את המסך הכחול אבל אחכ הוא חזר לעשות את זה כל פעם. אין לי מושג מה עושים ואני דיי מיואש. אם יש למישהו פיתרון אני אשמח לשמוע תודה מראש ככה נראית ההודעה: http://www.myfiles.co.il/file/17945/P8133394-JPG.html נ.ב. זאת ההודעה שהוא רושם: 0X00000008E(0XC0000005, 0X806455A, 0X BAB402D8, 0X00000000(

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by Vaz,

קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by ycat,

שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.

4. Started by liordavid,

המחשב שלי לא מציג תמונה לאחר המסך טעינה ל WINDOWS... נכנסתי ל- SAFE MODE והורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה עזר. הורדתי את ה DRIVER והמעודכן אך עדיין אותה הבעיה. יש לי כרטיס מסך X1900XT. ממה יכולה לנבוע הבעיה ? WINDOWS/DRIVER/הלך הכרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by liran324,

מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. Started by mozess,

טעות

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by moti30,

שלום מישהו אולי יודע איך ניתן לנעול תוסף של כרום כך שלא יהיה ניתן להסיר אותו או לכבות אותו? אלא ע"י סיסמה וכדו'. אותו דבר אם יש אפשרות בדפדפן אדג'. תודה רבה.

11. Started by iveco,

יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה אני עובד עם הכרטיס הנ"ל עם 3 מסכים הכל עבד יפה עד שהיום שהדלקתי את המחשב מסך אחד לא נדלק ואחרי שהוא נדלק יש בו נקודות ירוקות, החלפתי מסכים כבלים וכו' מחיקה והתקנה מחדש עדין לא הסתדר, הכרטיס באחריות שלחתי לבדיקה הם טוענים שאצלהם לא היו נקודות. הם אמרו שיכול להיות שהבעיה אצלי בזכרוןף החלפתי זכרונות ועדין לא הסתדר אשמח לשמוע כיוון נוסף תודה המעבד E4500 2.5gb

13. בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Iftahbz,

שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. לפני מספר ימים החלפתי כרטיס מסך במחשבי, חיברתי את כל הכבלים הדרושים וכאשר הדלקתי את המסך הכל נראה כרגיל אך כאשר זה הגיע למצב שבו הוינדוס עולה המסך נעשה שחור לכן הייתי צריך ללחוץ על הכפתור SOURCE הנמצא על המסך על מנת להחליף את הערוץ לאנלוגי ובעקבות זאת פעל כרגיל. מה אני צריך לעשות שהערוץ יהיה דיגיטלי גם לאחר הפעלת הוינדוס או לפחות שלא אצטרך להחליף ערוץ כל פעם שאני מדליק את המחשב. תושה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. היי, יש לי מחשב קשיש שעבד עד עתה בצורה טובה (עבודה משרדית בסיסית). בשבוע האחרון יש שגיאות ב EVENT LOG חלקן קשור לדיסקים (SSD + 2) אבל ב SMART או בבדיקת הדיסק לא דווח על בעיות. שלשום, המחשב החל להתקע בעליית הWINDOWS 7 ואחרי הופעת הלוגו של WINDOWS היה ריסט, גם מצב בטוח לא עלה. הוצאתי דיסק אחד ואז המחשב עלה ועבד תקין עד היום.... מהיום בבוקר, יש BSOD ללא עומס מיוחד על המחשב, ואח"כ המחשב סרב לעלות עד הוצאת מהחשמל. ניתקתי את הדיסק השני ונשארתי רק עם SSD וכעת הכל נראה תקין... עד הבעייה הבאה. בביוס ראיתי שמתח ה 12V הוא 11.4 וה 5V הוא 4.8 האם יכול להיות שהספק כוח גורם לבעיות הנ"ל? (הוא בן 6-7) מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. שלום רב אשמח להמלצה איך להפוך את המחשב שלי לסופר שקט. אני מחפש המלצה לקירור למעבד ולשלושה מאווררים למארז. כרגע אני משתמש במה שהגיע עם המחשב שקניתי ואני מניח שמדובר על דברים סטנדרטים. להלן המפרט של המחשב שלי: מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK MACH + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0קדמיות ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד : Intel[emoji768] Core[emoji769] i5 4590 Haswell לוח אם : GIGABYTE H87M HD3 זיכרון :16Gb DDR3 1600MHZ כרטיס מסך : Gigabyte GeForce GTX970 אין לי בעיה להשקיע בהיבט כספי - פשוט חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by alonha,

למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by Ornit_R,

היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום, ביום שבת האחרון (אתמול) ישבתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את ה-Windows. לאחר הפירמוט שעבר בהצלחה, הועתקו הקבצים החיוניים להתקנת המערכת בהצלחה, והמחשב עשה ריסטארט, כמו שצריך לקרות. אחרי הריסטארט מקבלים כבר מסך טעניה רגיל, רק שהוא טוען את תוכנת ההתקנה שלו, והוא נתקע בשלב זה. המערכת המדוברת היא Windows XP Pro Eng SP2. עד הפירמוט הייתה מותקנת מערכת Windows XP Pro SP1 Heb שעברה Update לSP2. כשניסיתי לאחר מכן להתקין את המערכת הישנה (הזו בעיברית), ההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין את המערכת על מחשב אחר, מכיוון שיכול להיות שהדיסק לא תקין, והמערכת הותקנה כמו שצריך וללא יותר מידי צרות. החלפתי דיסק קשיח במחשב המדובר מכיוון שחשדתי שהבעיה היא דיסק קשיח גמור, אך הבעיה חזרה על עצמה. א…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by Raz20,

ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by mma01,

שלום לכולם = יש לי כרטיס מסך geforce 6600 - יש לי בעיה עם השידור ל TV -- פתאום בטלויזיה רואים בשחור לבן - זה היה תקין עד עכשיו - ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים, להתקין את הדרייבר הכי חדש, ואפילו להתקין את ה WIN מחדש - כשאני עושה ריסטרט רואים צבע בטלויזיה וברגע שה WIN עולה התמונה משתנה לשחור לבן , ז"א שזו בעיה ב WIN ולא בחומרה. יש לי win xp pro sp2- מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח עדיין לא מה עושים? מפרט מעבד AMD דיורון 1100+ לוח אם משהו של ELITE GROUP כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.