תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב בקר מאוורים דיגיטלי הנקרא : http://www.scythe-usa.com/product/acc/077/km03_detail.html לצערי הכבל החשמל שהוא פיזית נראה זהה לכבל של פלופי אבד לי , ושאלתי האם אני יכול לחבר כבל חשמל של פלופי ,והאם זה יכול לשרוף את המוצר בטעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי 9800pro 256mb של sapphire ויש לי בעיה איתו למשל ב-farcry וב-breed יש מעין קוים לאורך כל המסך כלומר הכל עולה אך יש את הקוים האלה צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב נכבה לי אחרי שאני משחק איזה 30 דקות במשחקי מחשב (BATTLEFIELD 3, STARCRAFT2 וכו'). בהתחלה הייתי בטוח שזה התחממות אבל עכשיו נראה שלא. מסתבר שתמיד שאני מגיע לאותו איזור ב3 ASSASSIN CREED המחשב פשוט נכבה ועולה מחדש. גם אם לא שיחקתי הרבה זמן ופשוט הגעתי לאותו איזור. אין לי מושג מה זה אבל יכול להיות שזה הכרטיס מסך\דרייברים\הארד דיסק\ספק. איך אני יכול לגלות מה הסיבה לכיבוי הפתאומי של המחשב? יש תוכנה שאני יכול להתקין? זה נשמר איפשהו? אני חייב לציין שאין מסך כחול לפני, המחשב פשוט נכבה. יש לי וינדוס 7 GTX 570 I7 2660k המחשב עבד סבבה במשך 9 חודשים, עד שלפני 3 חודשים כל התופעות האלה התחילו. למישהו יש מושג איך אני יכול לגלות מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
באמצע עבודה על המחשב, המסך נכבה, ואז נכבה ונדלק לסירוגין, ככה איזה כמה שעות עד שכיבו את המחשב. מאז שכיבו אותו אני מנסה להדליק אותו אבל: הלוח נדלק, אבל מייד קופא, אפילו לא מגיע לסריקת כונן הדיסקטים. פשוט קופא. נדלקת מנורת התראה שאומרת שיש לאתחל את הגדרות CMOS ועשיתי זאת על ידי שינוי בג'מפר, כי כמובן לא רואים כלום על המסך שכן נדלק אך לא מראה כלום. לא עזר! החלפתי סוללה בלוח אם - לא עזר אם אני מעיף את כרטיס המסך, אז בעת ההדלקה יש ציפצוף ארוךךך ואז הוא כן מגיע לסריקת כונן דיסקטים (הנורה שלו נדלקת) ואז שוב קופא מה עושים? לוח אם Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין במחשב שלי מודם אנלוגי (56K) פנימי בחיבור PCI. קיבלתי אותו משומש, ואי לי מושג של איזה חברה הוא. אין עליו שום סימון של חברה או דגם, וכל התוכנות שבדקתי המפרטות את ההתקנים השונים במערכת מזהות אותו כמודם PCI אבל לא מצליחות לזהות גם הן את הדגם או החברה. כל הדרייברים שניסיתי להתקין לו לא מתאימים, ואני לא בדיוק יודע איך אני אמור לעשות לו ENUMERATION מבלי להשתמש בהתקנים של היצרן הספציפי. למישהו יש עצה? אולי אתם מכירים תוכנות טובות לזיהוי רכיבים?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני יודע לפרמט מחשב וכבר עשיתי את זה כמה פעמים אבל הפעם ישנה בעיה מוזרה הדיסק פשוט לא עולה ,כלומר הויינדוס עולה רגיל כאילו אין דיסק התקנה והגדרתי את הבוט בביוס והכל בסדר רעיונות איך אפשר לסדר? זה דחוףף אני חייב לפרמט
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב אשמח להמלצה איך להפוך את המחשב שלי לסופר שקט. אני מחפש המלצה לקירור למעבד ולשלושה מאווררים למארז. כרגע אני משתמש במה שהגיע עם המחשב שקניתי ואני מניח שמדובר על דברים סטנדרטים. להלן המפרט של המחשב שלי: מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK MACH + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0קדמיות ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד : Intel[emoji768] Core[emoji769] i5 4590 Haswell לוח אם : GIGABYTE H87M HD3 זיכרון :16Gb DDR3 1600MHZ כרטיס מסך : Gigabyte GeForce GTX970 אין לי בעיה להשקיע בהיבט כספי - פשוט חשוב לי שהמחשב יהיה סופר שקט
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, המיקרופון המובנה במחשב הנייד שלי (toshiba satellite c650), לעיתים עובד ולעיתים לא. בדקתי את הגדרות האינפוט והם בסדר. כאשר מחברים מיקרופון חיצוני זה פועל. לאחר בדיקה נוספת שמתי לב שבד"כ כאשר המיקרופון לא פועל גם המצלמה המובנת לא מזוהה. לכן, חשבתי שזו בעיית חומרה ופתחתי את כיסוי המסך כדי לבדוק אם משהו לא מחובר כראוי. כאשר פתחתי ראיתי שהכבל מחובר (ועדיין לא שמעו). כאשר קצת נגעתי בחיבור (מצורפת תמונה) שמעו דרך המיקרופון כרגיל. המצלמה עדין לא זוהתה אך פעלה לאחר הפעלה מחדש של המחשב. העניין שזה נוטה להפסיק לפעול וכל פעם צריך לנסות לשחק עם החיבור.. בהנחה שהבעיה אכן חומרתית, השאלה אם יש משהו לעשות כי אני לא רואה משהו שאינו מחובר כראוי (כנראה מדובר בחיבור בלוח האלקטרוני…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק, כאשר אני מעביר קבצים מהכונן DVD שלי למחשב, האיטיות בלתי נסבלת, הקצב נשאר קבוע על 900KB לשניה, בדיסקים אחרים זה מגיע להעברה של 3 מגה לשניה ותו לא. בדקתי מה קורה כאשר אני מעביר קבצים מכונן לכונן ואין בעיה, הבעיה היא רק כאשר אני מעביר קבצים מהכונן עצמו למחשב אני משתמש ב WIN7 PRO 644BITוהכונן שלי הוא: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA מפרט מלא בצד, מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי הביאו לי מחשב עם לוח אם חדש שהחליף לוח שנשרף כדי להתקין מחדש מערכת הפעלה אבל כשאני מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WINDOWS XP המחשב מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהלוח החדש לא תקין? אני די מנוסה בבעיות מחשב אבל עדיין לא נתקלתי בבעיה הספציפית הזו כי מעולם לא היה לי צורך להחליף לוח אם בלבד. בבקשה עזרו לי לעזור לאחיין שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נתקעתי בבעיה מוזרה,ברגע שהמחשב רק נכנס למצב שינה אם אני מזיז את העכבר הוא מבצע ישר ריסט,לאחר מכן הוא נתקע על מסך שחור וקו לבן מהבהב כזה,אם אני מבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש יוצאת לי הודעה שגיאה שצלמתי לכם ומעלה פה (מצטער יצא קצת עקום לא כל ההודעה מופיעה אבל אולי תוכלו לזהות בכל זאת) בהודעה יש שני אפשרויות,אם בוחרים באופציה הראשונה זה מבצע ריסט וחוזר לאותו מצב אם בוחרים בשניה זה מעלה את הוינדוס. נכנסתי ל event viewer לחפש שגיעות קריטיות בסיסטם אבל הדבר היחיד שהוא ציין זה שבוצע ריסט בצורה לא תקינה. לא עדכנתי שום דרייבר ולא בצעתי שום שדרוג בחומרה מעבר לכך שכל החלקים בחשב הזה הוחלפו לפני כ3 חודשים (ועד לשבועיים האחרונים לא הייתצה לי בעיה כזו) מערכת הפעלה WIND…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים התחילה אצלי בעייה מסך כחול לאחר עבודה במחשב של יותר מ 40 דקות עד 60 המחשב פשוט קורס ומופיעה שגיאה תמונה: רציתי לדעת איך פותרים את הבעיה וממה היא נגרמת? תודה לעוזרים עוד מהשגיאה Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Wed 11/14/2012 10:10:39 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\111412-6271-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8010471B30, 0xFFFFFA8010471E10, 0xFFFFF80003390460) Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating Sy…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נובע מההארד דיסק שלי(ה- 120) רעש מוזר בטון גבוה כזה, כמו טרקטור, רק גבוה מאוד. מה80GB שלי לא יוצא כזה רעש. יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי שני קבצים : Vup99c.exe e1008.hex עכשיו אני יודע ש ה HEX זה הדטבייס של ה firmware החדש,הסידי שלי הוא כונן F עכשיו מכיוון שלא מצאתי איפהשהו הסברים איך עושים את זה,ולא רציתי סתם להרוס,אז הגעתי לפה אנא עזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-