עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Seasonic,

שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין זה קורה מתי שיש קו ורושום WINDOWS XP ואז זה טוען

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by or9400,

שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI. עם מערכת הפעלה WIN 7 לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטה הבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי) נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזר יש לכם פיתרון ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

4. מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by STi,

שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Adirz0,

יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  7. ניסיתי להתקין את הדרייהרים שבאים איתו אבל זה לא עבד משום מה אפשר לעשות משו?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by Holography,

כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by shayh,

שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by somsom9,

היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by play_boy,

שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by בוב הבנאי,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. הכרטיס מסך הוא gigabye gtx 1650 gaming oc. הבעיה היא שהחיבורי הסטה שלי הם בסוף הלוח אם בשורה של הכרטיס מסך(הפי סי איי אקספרס) ואני לא יודע אם הכרטיס יכנס לי על הכבלים של הסטה. הכבלים האלה יפריעו לכרטיס להתחבר? או שתהיה לי בעיה כלשהי עם הכבלים או הכרטיס? תודה לעוזרים. וכן אני אסדר את הכבלים כשאני אקנה את הכרטיס. בתמונה בעיגול הכחול שם מחוברים הכבלים של הסטה והכרטיס יצטרך לשבת על הכבלים.

16. Started by mozess,

טעות

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by GALITT2000,

שבוע טוב, יש לי מחשב ניד XP סמסונג מדגם N150 שיחקתי משהו בהגדרות התצוגה וזה החשיך לי את המסך. וגם אם אני מפעילה מחדש זה נהיה שחור מיד אחרי הלוגו של מייקרוסופט. יש דרך לשחזר את ההגדרה הראשונית? אולי מהביוס? תודה. כמו"כ גם כשהמסך הוצג בניד (קודם ששיחקתי בהגדרות), לא הצלחתי לראות את התצוגה במסך הגדול שחיברתי אליו עם הכבל של המסך. אשמח לדעת איך לעשות שאוכל לראות את מה שרואים בקטן שיראו בגדול.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by v4knin,

שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום מכובדיי, בחודשיים האחרונים התחילה בעיה במחשב שאני לא מצליח לעלות עליה. ישנן שתי תופעות, אחת, מוצג המסך הכחול המפורסם (צילום מצורף' שתי פעמים שונות שזה קרה). והשנייה מידי פעם, בד"כ בזמן משחק, ישנם צפצופים רנדומליים (אני חושב) מהלוח אם. אני רק אוסיף שלא שיניתי שום חומרה במחשב לאחרונה. GIGABYTE GA-MA785GMT AMD 630 2.8@3.5 seasonic SII2 500W אודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי לוח אם של Abit מדגם NF7-SL Revision 2. זכרון של Twinmos 512MB 400MHz DDR ומעבד של AMD מדגם Athlon XP 2500+ (ליבת Barton). בלוח אם יש אפשרות "להפוך אותו לדגם 3200+. בעקרון המחשב עובד מצויין ואין שום בעיות מלבד 2 בעיות הבאות: 1. לפעמים כשאני משחק Counter Strike Source הופיע שגיע שאי-אפשר לקרוא מזכרון בכתובת.... 2. לאחרונה התחלתי לשמור סרטים מהמצלמת וידיאו דיגתלית דרך FireWire למחשב ולאחר מכן לקודד ל- DivX ורוב הזמן מופיעות בעיות מאותו הסוג הנ"ל. הבעיות נפתרו אחרי שאחזרתי אותו לדגם 2500+ נכון לבעיה שניה (בקשר למשחק לא בדקתי...) השאלה שלי כזאת האם הבעיה בזכרון? או בזה שאני הופך אותו לדגם 3200+?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by RGod,

הורדתי משחק שתופס במקובץ ב WINRAR ב 3.7 גיגה בפתיחה שלו הוא אמור לתפוס 4 וחצי אז באיזה 97 אחוז לסיום הוא רושם לי דבר כזה .There is not enough space on he disk Write error:only NTFS file system supportsfiles larger than 4 GB כל מי שיודע איך ניתן למנוע את זה מתבקש לענות יש לי הר דיסק יש יחסית של WD

• 9 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.