תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
כבר זמן רב שישנה תקלה באתר hwzone.הייתי בטוח שיסדרו אותה אבל כנראה שמתחזקי האתר לא טורחים לבדוק את תקינותו באמצעות הפורמט שמותאם למכשירים סלולריים.אותו כפתור בצד שמאל למעלה בעמוד הראשי נעלם לפני זמן מה ומאז הגולשים יכולים להכנס אך ורק לקישורים של הדיונים "החמים".חבל.אני כמעט כבר לא נכנס כי לא יכול להכנס לפורומים.לתשומת לב מנהלי האתר!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי כי צריך כתובת IP קבועה יש לי כתובת כזאת אבל תאכלס מה אני צריך אם מבחינת ציוד ואם מבחינת הכל איך באמת להתחבר לאינטרנט מי מחשבים מי כל מקום דרך ספק האינטרנט שלי בבית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דיסק און קי של סאנדיסק ששירת אותי זמן מה חדל להיות מזוהה בשני מחשביי הנייחים. נכנסתי לכאן: https://stips.co.il/tip/35579/מחשב-לא-מזהה-דיסק-און-קי-איך-לפתור-בעיית-דיסק-און-קי-שהמחשב-לא-מזהה בהתחלה ניסיתי את האופציה הראשונה שבלעדית לDOK של סאן דיסק ולא עזר (אמנם לא ניסיתי לאתחל את המחשב אלא רק את הדיסק מנג'מנט). אחר כך יש שלב "3. אתרו שם איזה כונן לא מזוהה ומחקו אותו (בכפתור ימני).". האם הכוונה לUNINSTALL? האם זה לא ימחוק את כל מה שעל הDOK? (כי אז מה עשיתי כאן).
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בגדול מה שאני רוצה זה דבר פשוט. רוב הזמן המחשב שלי נמצא על מצב שינה (גם כשאני לא בבית), לפעמים צצים כל מיני דברים ואני צריך להשתלט עליו מרחוק. אני משתמש בתוכנה הידועה TEAM VIEWER ורוצה לדעת איך אני יכול לגרום למחשב להתעורר משינה כאשר אני משתלט על המחשב מרחוק. מקווה שהסברתי ברור את מה שאני צריך ומודה מאוד למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, מערכת הפעלה וינדוס 11 שהותקנה לאחרונה. המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. המחשב בהפעלה עולה עד המסך של השם משתמש ואז קופא מצורפת תמונה. מה שמוזר שבמסך בוא המחשב קופא השעון והתאריך מתקדם פשוט אין תגובה. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים ואף לחבר מקלדת ועכבר אחרים ואין שינוי. משהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר להשתנש במחשב הישן כדי לחזק את המחשב החדש תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למשהו מושג איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטון? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש טורנט מסויים שאני רוצה להוריד מאתר טורנטים מאוד ידוע אך כאשר אני מכניס את הטורנט לתוכנה אני מקלב הודעה שהוא מיכל קבצים שעלולים להזיק למחשב. אין לי אנטיוירוס ואני די חושש להוריד אך בכל זאת הטורנט מאוד חשוב. מה אפשר לעשות כדי להבטיח שלא יגרם כל נזק?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל מארז חדש ורציתי לדעת אם זה מסובך להחליף מארז? כאילו יש ליי קצת ידע ואבא שלי יהיה איתי והוא חשמלאי אז אמורות ליהיות בעיות ואיך אתם ממליצים להחליף? כאילו מה הסדר?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר שום קובץ מוזיקה, אני מעביר דרך מדייה פלייר והקבצים לא נמצאים בנגן עצמו כשאני מפעיל אותו
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על איזה F צריך ללחוץ כדי להכנס לחלון שאפשר לבחור את זה\?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-