עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adamshar,

שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by GW,

ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by elikbelik,

שלום. לאחר שבע שנים של עבודה נאמנה, זריזה ומסורה, המחשב התחיל לבצע הכל באיטיות מחרידה. האם יש דרך לזרז את הביצועים בצורה משמעותית מבלי לפרמט הכל או לעדכן לוינדוס 7? [יש לי תוכנה שכבר איננה מיוצרת שעובדת רק עם XP]. המצב הזה די מתסכל... דיסק קשיח של 320 ג'יגה, שהוא די מלא, אך עליו מותקנת הXP, ועוד דיסק של 1 טרה. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT אם צריך עוד מידע על המחשב אשמח לספק אותו. תודה רבה! אלי

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

יש לי לוח GA-P35-DS3L (rev. 2.0) ביטלתי את EIST בביוס ועוד אפשרות שצריך בביוס כתוב לדוגמא: 356 BUS X9 במהירות 3200 אבל בPOST 2400 על 267 אם כבר לא עובד אז למה 267 ולא 266? שאני מאפש ביוס הוא POST גם רושם 267 מוזר.... כשאני נכנס אחרי איפוס להגדרות ביוס רשום 100X9 - המעבד עובד כל 900????

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by WinnerLine,

שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Yoav,

היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by benor,

חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by etz,

היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by ElasticMan,

אוקיי אז כבר סיפרתי פה את הסיפור שלי שנדפק לי LAPTOP (הBOARD) אבל שמרתי את הHD עם כל החיים שלי עליו (לימודים/תוכנות/מוסיקה)... חיברתי אותו למחשב החדש שלי ...הMBR נדפקה... עשיתי BOOT מדיסק של WIN ואז FIXMBR....לא עבד כל כך עכשיו אני משתמש בתוכנה שנקראת R-STUDIO בשביל לסרוק ולשחזר מידע. הבעיה שבהתחלה זה זז בסדר גמור (ממש בהתחלה) וכמה רגעים אחרי זה זה נתקע על איזה BLOCK כזה (זה מציג מפה כמו בDEFRAGים למיניהם) זה תקוע עליו כבר,נכון לעכשיו 3.5 שעות - עושה רושם של BAD SECOTR או משו...(גם יש רעשים כאלה של BAD SECTOR). האם מישהו מכיר את התוכנה? השתמש בה פעם,נתקל בבעיה דומה??? מישהו יכול לתת עצה? לעזור? הHD היה מפורמט לפני כל הסיפור בNTFS. התוכנה הומלצה לי ע"י כמה חברים מחנות מחשב…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ModChiP,

במשחקים MOH Warfighter וBF3 יש בעיה בקול, הקול קופץ ולא יציב ולפעמים הוא בכלל לא קיים, למשל ב BF3 בסרטונים של הקמפיין הקול בסדר, אבל במשחק הוא קופץ- גם במולטי, אני על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר בלי כל הפילטרים. תודה! המפרט בצד.

12. שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי קטע מוזר עם הלפטופ שלי- כשאני עושה שינויים בתוכנות אופיס, השינויים לא נשמרים אחרי שאני מכבה את המחשב- כאילו היוזר שלי לא מוגדר כמנהל (ובגלל שהיוזר שלי הוא היוזר היחיד אני מניח שאני מנהל... במיוחד כשאני יכול לעשות בערך כל מה שאני רוצה במחשב...) דוגמא לבעיות: שמירה של סרגל כלים מותאם אישית התקנה של החבילת תמיכה בקבצים של אופיס 2007 (אתלי מותקן אופיס 2002) אני רוצה לציין שהאופיס שמותקן על הלפטופ מותקן גם על המחשב הביתי ואין לי עם זה בעיות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by LIRON1,

שלום, קורה לי עכשיו כל הזמן שהמסך נכבה לכמה שניות וחוזר עם הודעה משהו בסגנון מנהל התצוגה קרס ונעשה שיחזור, מה עושים? עריכה: מצאתי ברשת את הפתרון הזה: •Use the Group Policy settings To resolve this issue by using the Group Policy settings, follow these steps: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search box, and then press ENTER. 3.In the Local Group Policy Editor, expand Administrative Templates under Computer Configuration, expand System, expand Power Management, and then click Video and Display Settings. 4.In the dialog box that opens, double-click Turn off the Display (Plugged In), click …

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. Started by shtrum,

שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by -ox-,

בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי מחשב קטן שמשתמשים בו לצפייה בסרטים מבוסס AMD785 עם DDR2 ודיסק קשיח אחד בלי כרטיס מסך המחשב הפסיק לעבוד, כשמדליקים המאוורים מסתובבים והוא מגיב רק ללחיצה על כפתור ההפעלה, אין תצוגה ואין ציפצופים. הרכבתי לוח אם חדש ומעבד חדש. למרבה הפלא עדיין הבעיה נמשכת. החלפתי ספק כח ולא נפתרה הבעיה למעשה רק נשארו הזיכרונות והמארז היתכן ששם הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים