עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by dovk,

ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?

3. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

4. Started by danield51,

היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by iyehuda,

לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  6. היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  7. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. Started by heya,

לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by explize,

שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. אוקי, יש לי במחשב 512MB ראמ. ויש לי כרטיס מסך של ATI readon xpress200M. הכרטיס מסך הזה משתמש ב-128MB ראמ מהראמ של המחשב. עכשיו, השאלה שלי היא מה עדיף, להקצות לו 64MB ראמ (כי אני חושב שזה מספיק לרוב המשחקים שאני יכול לשחק בהם) ולהצקות למחשב את ה-64MB הנותרים. או שאולי עדיף להשאיר את המצב ככה. באיזה מצב המשחקים יעבדו טוב יותר? אם זה לא בפורום המתאים, אני מצטער מראש. בתודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by חן מ,

אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. שלום לכולם.. הבעיה שלי היא שהצורבים שלי ישנים והם ללא כניסת SATA וכך גם ההארד דיסק. והבעיה שיש בלוח אם רק מקום אחד לחיבור פינים, ושאני מנסה לחבר את הצורבים ביחד עם ההארד דיסק באותה כניסה בלוח, המחשב לא עולה ונותן שגיאה. האם יש דרך לחבר שני צורבים והארד דיסק ללוח אם עם חיבור פינים אחד? או שאני חייב לקנות צורבים עם חיבורי SATA? הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Agepox,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by liordavid,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP מעודכן (32BIT) רכשתי לפני כמה ימים הארדיסק של W.D. בנפח 1TB. כאשר אני מחבר אותו דרך מתאם USB המחשב מזהה את החומרה אך אני לא רואה אותו בתור כונן נוסף ב- MY COMPUTER. וכאשר אני מחבר בתור הארדיסק נוסף הוא מזהה אותו בביוס אך בווינדוס לא. בשני המקרים המחשב מזהה את ההארדיסק (HARDWARE MANAGER) - "The Device Working Properly" מה הבעיה ? הווינדוס לא תואם - צריך וויסטה ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. ניסיתי לשים על לוח p4vxasd2(לוח ישן התומך פנטיום 4) כרטיסי מסך 5700 / 6600 AGP8 ולא הלך כבר מרמת הביוס (מסך חשוך) ג'יפורס 4 ומטה הוא כן מעלה . את אותם הכרטיסים הצלחתי להפעיל על לוחות אחרים אפילו ישנים יותר של פנטיום 3 ופנטיום 4 שתומכים עד AGP4, אולי עידכון ביוס יפתור את זה? ומצאתי את זה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=50&DetailName=Bios&DetailDesc=&CategoryID=1&MenuID=6&LanID=0 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. Started by shimronfio,

הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by 114508534,

אהלך, במהלך צפייה בסרט נעלם פתאום הקול ברמקולים, חיברתי אוזניות ושומעים הכל בדקתי בהגדרות שמע והכל בסדר, מישהו יודע מה הבעיה ולמה פתאום הפסיק לצאת קול ברמקולים, תודה, מערכת הפעלה אקס פי. תודה

19. Started by כנששת,

המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by calculator,

הי, יש לי מחשב יחסית ישן - P4, לוח אם של elite group P4VMM2 (לא יודע גרסה ספציפית). הוא עשה בעיות כבר כמה זמן והיום לאחר כמה פעמים שלא הצליח להעלות את הווינדוס וביצע לעצמו reset, עבר למצב של לא פועל בכלל רק משמיע שלושה צפצופים (נראה לי) ארוכים כשמדליקים אותו. נראה לי שזו בעית זיכרון, לכן ניסית לנקות את הכרטיס והתושבת שלו - היה אבק, אך זה לא פתר את הבעיה. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? האם אני מהמר אם אני אקנה כרטיס זיכרון חדש? יכול שהבעיה היא משהו אחר? ובכלל בקושי אפשר למצוא זכרונות מתאימים - לפי ה-manual יש לי תמיכה רק ב: שני כרטיסי 184 פינים מסוג DDR DIMM בתדר של עד 200/266MHz וכמות כוללת של עד 2GB (ונראה לי ללא BUFFER). ד"א, עד עכשיו היה כרטיס אחד של 256 מ"ב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by highmiko,

שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.