עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yousux,

בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הטיקים האלו שההארד דיסק מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז המערכת נתקעת עד שהוא חוזר, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים... הבעיה שיש לי 3 דיסקים ואני לא יודע באיזה מהם זה קורה (עשיתי בדיקת SMART על כולם וכולם יצאו תקינים). גם עכשיו קרה לי פעמיים ב 3 שבועות האחרונות שאני מעלה את המחשב וה BOOT ORDER שלו מתאפס. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by zuma,

ברשותי מחשב נייד IBM ThinkPad A21p 2629-HTG P3 850 שלפני מס' חודשים החל לעשות בעיות. בעת ביצוע פעולות ספציפיות המחשב כבה במידית ללא שום הודעה. בבדיקה ב- MEMTEST המחשב כבה תמיד באותה בדיקה: Test 8 Modulo 20, ones&zeros ובדיוק באותה נקודה ( 9%). שאר הבדיקות עברו בהצלחה. החלפתי זיכרונות ושוב אותה בעיה בדיוק. יש דרך לבדוק מי אשם בכך? המעבד? הלוח? או משהו אחר ? אודה להצעות ובבקשה לא להאשים אותי

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by SpLAsH,

אני מנסה לצרוב משחק שתופס 8 ג'יגה והנרו כל הזמן מתלונן על שגיאה קצת אחרי המעבר לצריבה על השכבה השניה והורס את הדיסק ניסיתי לצרוב מאימאג', ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק, ניסיתי לעשות העתקה מדיסק לדיסק דרך ההארדיסק יש משהו שאני עושה לא נכון? מישהו נתקל בתופעה הזאת? יש תוכנה אחרת שיודעת לצרוב יותר טוב? חשבתי לעשות עוד נסיון אחד אחרון לפני שאני זונח את זה כי כבר חבל על הדיסקים. הנה חלק מה-log file האחרון: 15:32:09 #19 CDR -1205 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 641 Burning Layer 1 15:32:09 #20 Text 0 File DVDPlusDualLayer.cpp, Line 651 Start writing layer 1 at address 0 (0h) Recording mode: unknown Recording Mode 15:32:09 #21 Text 0 File Cdrdrv.cpp, Line 8862 ---- DVD S…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by erjerjerj,

הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. ???

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם , אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מגיע לקטע של press any key to boot from cd המחשב לא מזהה את המקלדת ואני לא יכול ללחוץ על שום מקש . חשוב לציין שהמקלדת מחוברת ביו אס בי וכמו שהבנתי חלק מהמקלדות מזהות על ידי הוינדואוס רק אחרי שהוא עולה או בזמן שהוא עולה ... מה עליי לעשות ? תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by AleXGanGSteR,

לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

9. Started by אבירן,

אהלן חבריםיש לי מחשב נייד מיני של (LG (X140 המחשב על פניו לא מוזנח בכלל נראה במצב מעולה אבל לאחר זמן מה המסך פשוט הפך שחור ובכל ניסיון הדלקה של המחשב הוא נשאר שחור ורק לאחר איזה 10 דקות שומעים את הצליל של ההתחל שכביכול המחשב עולה אך שוב כאמור המסך שחור ושום פעולה לא עוזרת! מישהו פה יכול לעזור לי והעריך אולי מה הבעיה לפני שאני שולח אותו לתיקון? תודה לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Evil Activities,

אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Mesatla,

בשבוע האחרון התחילו ארטיפקטים ואני רואה בעיות לפעמים במשחקים מה אני יכול לעשות? לצלצל לחנות?SKYPC)0

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by DarkW,

כפי שניתן לראות מהבדיקה של 3DMark הזכרונות שלי עובדים ב-667Mhz. האם זה תקין? האם הם אמורים לעבוד כל אחד ב-1333Mhz או שבגלל שזה 4GBX2 אז זה "מתחלק"? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by sgsg,

מתרחשות הרבה תקיעות במחשב בזמן האחרון ואני חושב שהלוח אם שלי לא תקין. אבל לא יודע איך לוודא כדי ללכת לחנות ולנצל את האחריות. איך בבקשה אני בודק שהלוח לא תקין באמת...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by ortalc,

היי שלום לכולם, בדיעבד, היום אני יודעת כי מחקתי אתמול את התקן השמע במחשב שלי אשמח לעזרה כיצד אני מחזירה אותו או כיצד אני מתקינה חדש תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני חדש בפורום וזקוק נואשות לעזרתכם המקצועית בנושא שידרוג המחשב . רקע:ברשותי מחשב שהוא בן 3 שנים ועבר פעם פירמוט והתקנה מחדש. המחשב נתקע לעיתים קרובות כרגע הוא בשלבי גסיסה. בקיצור המצב על הפנים אני חשבתי על שידרוג מינמלי מבחינתי כלומר: 1-הוספת זיכרון ל384 או 512(כולל 128 שברשותי). 2-החלפת מערכת ההפעלה (שאני חושב שהיא מקור הבעייה )ב WIN XP PRO- 3- תוספת לכונן הקשיח. 4-אלו תוכנות הכרחיות אתם ממלים להתקין . מפרט המחשב כיום: לוח אם:JETWAY693 AS P3 VIA 133MHZ מעבד-III -866MHZ -133 זיכרון:SDRAM DIMM MEMOREY 128MB 133MHZ כונן קשיח:HARD DISK IDE 20GB ?5400 RPM כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE MX2 32MB+TV OUT קול:SOUND 3D 128 WAVE O.B מערכת הפעלה:WIN ME E…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by alex21,

שלום, כבר כמה פעמים המחשב עושה ריסטרט בעצמו.. 1.כשראיתי סרט בצפייה ישירה החלק השני שלהסרט הוא עשה ריסטרט. 2.במשחק כששחקתי עשה ריסטרט. 3. כשהיה לי קצת עומס גם עשה.. מה יכולה להיות בעיה... וגם החלפתי מאוורר למעבד אבל לפני שהחפתי הוא עשה ריסטרט בעצמו.. וגם אחרי שהחלפתי זה המשיך.. שמתי משחה טרמית לפני שהתקנתי תמאוורר החדש! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by yonatan amar,

שלום רב. המחשבPAVILION G6 , הבעיה החלה לפני כמה שבועות אך הפכה לבלתי נסבלת. כאשר אני מקיש על לחצן "שש" במקלדת (לא משנה אם זה במקשים מעל האותיות או ב NUMLOCK ) המקלדת מפסיקה להגיב לכמה שניות וכדי לזכות לתגובתה אני לוחץ על כל הלחצנים עד שהיא מגיבה. הרצתי אנטיוירוס,אנטימאלוור וכד', (ניסיתי גם פתרון של שינוי ה VALUE ברג'יסטרי ) ללא הצלחה. אשמח מאד אם מישהו יציע פתרון. תודה מראש

21. Started by dman22,

כל פעולה שקשורה לניתוק/חיבור המודם ראוטר שלי גורמת לתקיעות במחשב. בזמן האחרון זה גם קורה בלי קשר אני חושב בדקתי בEVENT LOG, ובכל תקיעה יש 2 שגיאות קבועות: Critical 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Error 19/08/2010 22:40:12 Kernel-Processor-Power 6 (6) Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware. מישהו פעם אמר לי לעדכן צ'יפסט ואת הדרייברים של הכרטיס רשת שלי. איך מעדכנים צ'יפסט? ואני לא יודע א…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by גליטו,

שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. שלום. לפני בערך שבועיים נשרף לי הלוח אם. הסיבה היא מתכת קטנה שהייתה דבוקה על הלוח וכניראה גרמה לקצר(ההסבר היחידי שעלה לי). כרגע אני עם לוח אם חדש שלGIGABYTE. אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות משהו עם הלוח הקודם. הסימפטום שהוא מציג הוא שאם מחברים אותו לספק כרגיל - גם עם החיבור הרחב (24PIN אם אני לא טועה) וגם עם ה 12V ATX (4 PIN) הוא לא נדלק והמאווררים לא עובדים. אם מחברים אותו בלי ה 12V ATX (4PIN) המאווררים עובדים אבל הוא לא מוציא סיגנל. יש משהו שאפשר לעשות או שהלוח הלך סופית? תודה רבה על העזרה, דניאל.

24. יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by lo_toda,

אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים