עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mgm90210,

שלום רב יש לי שני מסכים אחד ברזולוציה של 1080x1920 והשני 1200x1600 שנהם באכות טובה מאוד אני מעוניין ששנהם יציגו את אותה תמונה מהמחשב אז עשיתי duplicate בהגדרות של ווינדוס העניין הוא שאני עושה זאת במסך הגדול רואים מרוצד (קווים כאלה על המסך) אך במסך הקטן בו זמנית רואים מעולה קניתי דווקה כבל מהמחשב למסך הגדול dvi ל htmi דווקה באכות טובה מה לדעתכם הבעיה ומהו הפתרון לכך תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by dudi2002,

שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by y_i_c,

שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. כיצד משחזרים מיילים שנמחקו מגמייל כולל מסל אשפה

5. היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים

6. כבר פרסמתי פה בעבר לגבי גל בעיה בנפרד וחיפשתי תשובות. לא ממש מצאתי, אבל בעזרת אלתורים הסתדרתי. אבל נמאס, לוח דנדש, אני לא חושב שאני צריך לאלתר ולהתחנן בשביל שיעבוד כמו שצריך. אז הנה הבעיות: 1) נתחיל עם בעיה מציקה מאוד. ה USB. כ-ל יציאות הUSB האחריות שלי (6 במספר) לא עובדות. לפי מנהל ההתקנים הכל עובד כשורה, אבל כשאני מחבר לשם משהו אין כלום. נאדה. הUSB הקדמי דווקא כן עובד. לפחות כשהווינדוס פועל. במידה ואני עושה ריסט כשהUSB הקדמיים מחובר למשהו (עכבר, מדפסת, זה לא משנה) המחשב בכלל לא עושה פוסט. הוא נתקע מיד אחרי השורה של Pheonix משהו בלה בלה בלה... לפני הזיהוי של המעבד בכלל, וכמובן לפני ספירת הזכרון. ניסיתי לשנות הגדרות בביוס, שום דבר לא מזיז לו. הבעיה האמיתית שלי במקרה הזה ה…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by mickycohen,

חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  8. **אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by Evil Activities,

אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by danielbarki,

קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by itaysk,

סתכלו במפרט את המחשב שלי (WINXP) יש לי מודם MOTOROLA SM56 הורדתי לו דרייביים מהאינטרנט ובאתי להתקין הוא שאל על איזה COM 1/2 ניסיתי שניהם. בשני הפעמים הוא עשה מסך כחול וRESET . אח"כ באתי להתקין הוא רושם לי ששני הCOMים תפוסים ושם לבד על 3 והמודם לא עובד. ???

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by sony800,

קניתי מסך חדש ‏LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה ‏GT210 Synergy Ed 512MB

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by sh9696,

שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by ortalc,

היי שלום לכולם, בדיעבד, היום אני יודעת כי מחקתי אתמול את התקן השמע במחשב שלי אשמח לעזרה כיצד אני מחזירה אותו או כיצד אני מתקינה חדש תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by wooper,

הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by danielhasan,

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by OpenCan,

קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. i7 870 מותקן בלוח H55-USB3 של ג'יגבייט, הכל by default והטמפרטורה שלו גבוהה בטירוף. זה עם קירור Mugen 2 במצב פסיבי, מעבד 960 עם אותו קירור ובאותו מארז בקושי הגיע ל50 מעלות. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by עמריקוש,

הי חברים, חדש פה. רוצה לדבר על נושא כאוב שכל אחד חווה - פעולת העתק / הדבק באמצעות מקשים אינה עובדת כראוי. לא פעם אני מבצע באמצעות המקשים פעולת העתק/הדבק ומשום מה פעולת העתק אינה פעולת כראוי ושומרת את הטקסט הישן ולא החדש שהעתקתי. לא פעם עשיתי נזק בעבודה במילוי טפסים מבלי לשים לב. חיפשתי על כך פתרונות אך לא מצאתי פתרון מוצלח. אשמח לשמוע האם משהו מצא פתרון איך לפתור בעיה זו. תודה, עמרי

24. שלום. לפני בערך שבועיים נשרף לי הלוח אם. הסיבה היא מתכת קטנה שהייתה דבוקה על הלוח וכניראה גרמה לקצר(ההסבר היחידי שעלה לי). כרגע אני עם לוח אם חדש שלGIGABYTE. אבל רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות משהו עם הלוח הקודם. הסימפטום שהוא מציג הוא שאם מחברים אותו לספק כרגיל - גם עם החיבור הרחב (24PIN אם אני לא טועה) וגם עם ה 12V ATX (4 PIN) הוא לא נדלק והמאווררים לא עובדים. אם מחברים אותו בלי ה 12V ATX (4PIN) המאווררים עובדים אבל הוא לא מוציא סיגנל. יש משהו שאפשר לעשות או שהלוח הלך סופית? תודה רבה על העזרה, דניאל.

25. המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…

• 10 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים