תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
-
פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב שלי המחשב עולה הכל טוב אז פה בעצם הבעיה הביוס עצמו מזהה 2048 תוכנת הcpu-z מזהה 4096 ועוד כמה תוכנות שניסתי אני משתמש במערכת הפעלה win xp sp3 איפה הבעיה פה בעצם איך זה יכול להיות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הגיע אלי החלק האחרון במחשב שלי, והיום התחלתי להרכיב אותו. יש לי נסיון בהרכבת מחשבים, אך רק מחשבים ישנים. המפרט שניסיתי להרכיב: e8400 9800gx2 (recertified) ep43 ds3(לא lite) gskill 4gb ddr2 800 PI corsair 550w כשניסיתי להדליק את המחשב לדים מס' 1 ו2 היו בצבע ירוק, מס' 3 כתום ומס' 4 אדום. אין לי במארז ספיקר (CM 690ׂ)אך יש לי אחד ממחשב אחר עם 2 חוטים. איך אני מחבר אותו? בכרטיס המסך נורות הכוח היו בצבע ירוק והנורה הקדמית כחולה. בכרטיס המסך חיברתי את כבל ה6 פינים ואת ה8 פינים(pci-e). בלוח האם חיברתי את כבל 24 הפינים של הלוח אם ואת כבל ה4 פינים. ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (גם החלפתי בין שניהם). אני לא יכול לראות כלום על המסך, אפילו לא פוסט. מה יכול…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי קניתי היום מחשב נייד DELL 2064 ואמרתי להם לא לשים לי ווינדוס כי את זה אני יכוללעשות לבד ולא לשלם 200 שקל אבלללל שמתי את הדיסק וונדוס והוא רושם לי שהוא לא מזהה הארדיסק ביכלל במחשב!... מה עושים?! עשיתי משהולא נכון?! תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-