עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Chumlee,

למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by pazer005,

אני רוצה להריץ את memtest אבל אני רואה שזה לא מסיים או משהו כזה גם לאחר 13 שעות. רציתי לשאול באמת כמה זמן התוכנה הזאת אמורה לרוץ? יש לי כרטיס זיכרון 512 מהירות 333 של סמסונג ומעבד amd 2500 ולוח abit an7

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by alias,

תראו ניסיתי להתקין תאקס פי הקיצר אני מדליק תמחשב מכניס תדיסק ולא כלום ההתקנה לא עולההה ניסיתי דרך אחרת לקחתי דיסק אתחול של וינדוס 98 הכנסתי למחשב ומשם הלכתי לכון תקליטורים ספריתת i386 (משהו כזה) וwinnt הקיצר עבר איזה שלב שתיםם ואז הוא אומר שהוא לא מוצא דיסק קשיח ( הדיסק קשיח שלי הוא sata) ראיתי פה שצריך להיותכתוב משהו ללחוץ אל f8 משהו כזה(תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא רשום אז 2 דברים ראשון משהו יכול להגיד לי איך לסדר תדיסק עם ההתקנה של וינדוס שיעלה אוטומטי ו איך לסדר את זההה זה די דחוףףף תודהה רבהה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by Epidem,

מדובר, על המחשב הזה שתיקנתי אתמול בבדיקת ביצועים בכונן SSD עם Samsung Magician הכונן לא מגיע לביצועים כמו במחשב אחר (שלי למשל) AHCI on מחובר לחיבור SATA3 ועדיין איטי יותר מהנייד שלי תמונה ראשונה ושנייה זה מהמחשב הבעייתי, תמונה אחרונה זה מהנייד שלי (להשוואה)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by benhalaf,

יש לי Samsung 226BW 8800GTS והבעיה היא שאני מפעיל את המחשב והמסך לא מציג שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב המחשב מפורמט אין עליו וינדווס לכרטיס יש 2 יציאות של DVI ולמסך יש יציאה DVI ו Dsub ויש לי מתאם Dsub-to-DVI בבקשה הרגע קניתי את המחשב ואני מת להפעיל אותו

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Culandur,

אני מחפש דרייברים לכרטיס קול AESS Audio Driver ES1869/1857 תודה איגור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by carew,

תמונה מה -task manager מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by buuhaa,

שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

17. היי יש לי בעיה מוזרה. לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב ושיחקתי עם הגדרות הביוס בכל הנוגע למהירויות. הכל עבד בסדר. החלטתי שהכרטיס מסך מרעיש מידי אז הוצאתי אותו וניקיתי את המאוורר. כשהוצאתי את המאורר הוצאתי גם את הקירור שיושב על צ'יפ ה-GPU. החזרתי הכל למקום הפעלתי את המחשב - ווינדוס 7 והוא עבד. החלטתי לערוך בדיקה לזכרונות. עוד לפני הכניסה לווינדוס בחרתי באופציה WINDOWS MEMORY TOOL והמחשב התחיל לבדוק את הזכרונות כשלפתע נעשה ריסטרט. ראיתי בזה דבר נורמלי מאחר שרשום שתוך הבדיקה זה עשוי לקרות. אלא שבריסטרט הבא כבר לא הייתה תמונה. פתחתי את המחשב ונגעתי בכרטיס המסך. הוא היה לוהט. היה גם ריח קל. הוצאתי אותו ובדקתי את הצ'יפ. הוא לא נראה שרוף. גם כל פעם שהמחשב עולה הוא עושה פוסט רגיל, כאי…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by xDa,

שלום, יש לי שאלה,האם אפשרי לנגן בו זמנית גם ברמקולים וגם באוזניות? מכיוון שיש לי אוזניות עם סאונד וירטואלי של 7.1 אז הן מגיעות עם USB.: אם זה חשוב האוזניות : (סתם משהו סיני אבל סבבה לגמרי) http://www.ebay.com/itm/310952283066?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT והרמקולים שלי הם Microlab Solo6C. האוזניות מאחורה בחיבור USB,והרמקולים בחיבור הרגיל של הירוק.. אז אני חושב שדיי מונע ממני לגרום לשניהם לעבוד יחד,כי בהגדרות של Realtek HD בחרתי שינגן משני הפלטים.. אבל אני חושב שזה לא עובד מכיוון שזה USB והשני זה סוג אחר.. אז לשאלה יש דרך לנגן את שניהם ביחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Oranili,

תקשיבו עשיתי עכשיו כזאת טעות ... הוצאתי תמאורר של המעבד ראיתי שהוא דבוק למעלה למאורר חיכיתי דקה אז שיחררתי אותו מהמאורר הוא היה דבוק כל כך אז הוא התהפך על היד שלי .. החזרתי אותו ל SOCKET עם המשחה טרמית מרוחה שמתי את המאורר עליו חיזקתי עם הקליפסים חיברתי לכבל ... אבל מה? המחשב לא נדלק... כלום לא מגיב אפילו ריסט לא והסידרומים לא פועלים כלום כלום .. הוצאתי תמאורר והמעבד כי ידעתי זה משהו שם ... ראיתי מאחורי המעבד 2 פינים עקומים .. הייתי לחוץ כל כך ליישר אותם שברתי פין אחד ... עכשיו מה אני עושה? הלוח לא הגיב בגלל שלא היה מעבד? .. ויש אחריות על שבירת פין אחד?... קניתי את המעבד ב IVORY הוא 939 AMD ATHLON 64 .. תודה חברה !

• 72 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by ShOw-Time,

יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by andrei21,

שלום צרבתי דיסק עם קבצי WORD , MP3 ובעיקר תמונות לאחר הצריבה הקבצים נמצאים בדיסק רשום כמה KB הם תופסים , אך כשפותחים הקבצים נראים ריקים ניסתי כמה תוכנות לשחזור מידע ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by TNILI,

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שבועות שמח יש לי נייח עם לוח אינטל ומאוורר רגיל no name שמסתובב כמו מטורף ומרעיש. החלפתי מאוורר חדש וגם הוא מרעיש. המחשב פועל תקין ונכנס למערכת ווינדוס 7 רגיל וללא תקלות. רק אל תגידו לי שיש בעיה פיזית בלוח שגורמת למאוורר להרעיש ככה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. כי אם אין לי הרבה מדיה לשמור/להוריד, האם יש לי צורך בדיסק בנפח טרה? כמו כן, האם יש קשר בין נפח ההרדיסק לזמזום/רעש שהוא מוציא? דיסק יותר גדול ישמיע יותר זמזום ? השאלה באה בעקבות רכישת חומרה גרועה ביותר ומזמזמת. ואנחנו עדיין מבררים אם הבעיה היא בחלק תקול שמכרו לנו באותה "רשת זולה ומוכרת".

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.