עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  2. אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by et_gershon,

יש לי במחשב בעיה שהחלה לאחרונה, כל התקן USB שאני מכניס למחשב, הוא לא קורא אותו, ולא מכיר אותו בכלל... אני כבר לא יודע מה לעשות, למישהו יש רעיון לבעיה שיכולה להיות??

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by dorman2,

לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  6. באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  7. פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by daniel0089,

שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by avihy_1989,

השארתי את המחשב לפעול במשך הלילה אני בא לפתוח את המסך אז הוא מהבהב כאילו אין סיגנל בעכבר אין אור בליזר והמקלדת לא מגיבה למשל לקפס לוק ונאמ לוק אבל למקשי הפונקציה היא מגיבה ניסיתי לכבות להדליק מחשב לנתק את המאדרבורד ממתחים לא הצליח בדקתי חיבורים הכל מחוזק מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by t-w,

ברשותי מחשב נייד hp g7000 בערך שנתיים המחשב היה נתקע כל הזמן עד שפירמתתי אותו ושידרגתי למערכת הפעלה וינדוס 7 כרגע הוא בסדר אבל נראה לי שיש לי וירוס עקשן , אני מוגן עם נורטון החדש אינטרנט סקיורטי אבל נראה לי שהוא לא עולה על הוירוס . בבקשה מה ניתן לעשות כדי לגלות את הוירוס הזה.תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  11. התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by ShockWave,

שלום, השבוע קניתי מחשב חדש מפרט : i7 2600 x2 radeon hd 6950 (crossfire) 8gb ram 1600mhz x1 HD 750TX corsair PSU מאז שחיברתי את המחשב ישנו רעש מאוד מאוד מעצבן שנשמע כמו חריקה, בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיסי מסך אבל ככל שבדקתי יותר ויותר זה נראה שזה מגיע מהספק כוח, חדש מהשקית ואמור להספיק למחשב (עם כי גבולי במאמץ גבוה) אבל הרעש ממש מעצבן ומדאיג ואני חווה תקלות בכרטיסי מסך כתוצאה מזה (למשל באיזה שהוא שלב נכבה לי הCROSSFIRE פשוט אחד הכרטיסים ביטל את עצמו) אשמח לקבל עצות או פתרונות, כרגע הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה לחזור לחנות ולבדוק את הנושא, תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Nitro,

שלום, לאחרונה רכשתי בחו"ל זכרונות Corsair Dominator PC8500 2048MBX2, הם עבדו ללא תקלות במשך מס' שבועות, בימים האחרונים חוויתי מס' BSOD, כנראה בעקבות תקלה בזכרונות. מצורפים קבצי ה Dump. מה עלי לעשות? תודה,[br]פורסם בתאריך: 27.06.2009 בשעה 21:17:02 שלום,מוסיף שבימים האחרונים אני מקבל שגיאה מהסוג הבא, וכן אינני יכול לבצע עידכון לאנטי וירוד (NOD32 גרסה 4 חוקי למהדרין). יש לציין שבסריקות ווירוסים אינני מוצא וירוסים וכן גם בסריקות של Adaware. נדב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by lilian,

הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by Zufp333,

שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by עמוסס,

היי כאשר אני גולש לאתר מסויים, החלק של looking up... והספינר האפור (בפיירפוקס) לוקח הרבה זמן (לפעמים 5-10 שניות). כאשר הוא "מתאפס" על עצמו, הגלישה תקינה. זה לא קבוע ולכן לפעמים ה Looking up כן עובד, בד"כ זה קורה כשאני עם נציג אבל גם כשהבעיה קורית, קשה מאוד להסביר לנציג מה הקטע כי אצלם הם רואים שהכל תקין. כשעשיתי tracert לגוגל למשל כאשר יש בעיה, לוקח לו הרבה זמן למלא את השורות והפינגים שם גבוהים מ 100. כשהכל תקין, מילוי הרשימה מהיר יותר והפינגים נמוכים מ 100. בדיקת מהירות הראתה שהכל תקין והפינג לשרת הספק הוא 12ms ניסיתי עם פיירפוקס, כרום, IE ו Edge. אני עם חלונות 10 הספק אומר לדבר עם בזק ובזק אומרים לדבר עם הספק. שניהם לבסוף האשימו את המודם (אין לי ראוטר …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by kantan1,

בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Nitrous,

שלום, רציתי לשאול, מה יכולה להיות הבעיה: קניתי את המחשב שרשום במפרט לפני כמה ימים בסך הכל, והוא כבר מהיום השני התחיל להיתקע לי כל כמה זמן, הטמפרטורות תקינות.. ~25 במארז ובערך 35 במעבד..גג 40 ובכל זאת המחשב כל הזמן נתקע, גם בלי שהוא עושה פעילות כלשהי. מה יכולה להיות הבעיה פה?..תודה מראש

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  19. לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by RX7,

פירמטתי כרגע את המחשב. התקנתי XP ואני לא שומע שום דבר! כנראה זה לא התקין את הכרטיס קול טוב? יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם זה השם של הכרטיס קול PCI VIA AC'97 Enhanced Audio Controller וזה השם של הלוח אם PCChips M925 מזה יכול להיות? אתם יכולים להשיג לי דרייברים לזה? דחוף בבקשה חברה אני לא מבין בזה בגרוש! תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by p_q,

תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by y_i_c,

שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום, לאחר שהתברר לי שלוח אם שלי לא נשרף, הלכתי למעבדה והחליפו לי אותו. במחשב מחובר HD,DVD ו- CD. שאני מעלה את המחשב אני מקבל את המסך לוגו של לוח האם, את הזכרון שיש לי במחשב (1GB)וכן את השורה המאפשרת ללחוץ על מקש F8 כדי להגדיר מהיכן לבצע את ה- BOOT או Del כדי להיכנס ל-Setup. לא משנה מאיזה התקן אני מבקש לבצע אתחול, לאחר הבחירה המסך הופך להיות שחור ומרצד עד שאני לוחץ על כפתור האתחול. גם שניתקתי כל אחד מההתקנים והפעלתי אותו לחוד - התופעה המשיכה. מישהו יכול לנסות ולפתור? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by IdoK21,

אז ככה הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב שלי המחשב עולה הכל טוב אז פה בעצם הבעיה הביוס עצמו מזהה 2048 תוכנת הcpu-z מזהה 4096 ועוד כמה תוכנות שניסתי אני משתמש במערכת הפעלה win xp sp3 איפה הבעיה פה בעצם איך זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by KnO3,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי החלק האחרון במחשב שלי, והיום התחלתי להרכיב אותו. יש לי נסיון בהרכבת מחשבים, אך רק מחשבים ישנים. המפרט שניסיתי להרכיב: e8400 9800gx2 (recertified) ep43 ds3(לא lite) gskill 4gb ddr2 800 PI corsair 550w כשניסיתי להדליק את המחשב לדים מס' 1 ו2 היו בצבע ירוק, מס' 3 כתום ומס' 4 אדום. אין לי במארז ספיקר (CM 690ׂ)אך יש לי אחד ממחשב אחר עם 2 חוטים. איך אני מחבר אותו? בכרטיס המסך נורות הכוח היו בצבע ירוק והנורה הקדמית כחולה. בכרטיס המסך חיברתי את כבל ה6 פינים ואת ה8 פינים(pci-e). בלוח האם חיברתי את כבל 24 הפינים של הלוח אם ואת כבל ה4 פינים. ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד של זיכרון (גם החלפתי בין שניהם). אני לא יכול לראות כלום על המסך, אפילו לא פוסט. מה יכול…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.