תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עשה רעש כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לפני כמה ימים לפתוח אותו ולחפש את מקור הרעש. הרעש הוא כנראה מהלוח אם שנוגע במארז בצורה לא נכונה, אז חיזקתי את החיבורים שלו למארז והחזרתי את הכל למקום. הדלקתי את המחשב ומאז יש לי במד של ה CPU על 100%, שעד עכשיו היה במנוחה על 1-2, ויש תהליך ששמו SYSTEM IDLE שתופס הכל. הבנתי שהתהליך הזה הוא לא מאט, אולם זה לא הופיע לי עד היום, המד CPU היה נמוך והמחשב טס. החלטתי לבצע סריקת רוגלות עם ADAWARE, נמצאו הרבה ומחקתי את כולם, וכן סריקת וירוסים. המחשב עדיין זז לאט מאוד. אני אעלה כאן תמונה של הטמפ' וכו' ואולי תזהו במה מדובר. http://img194.imageshack.us/img194/6779/unledxns.jpg אשמח לשמוע את דעתכם, אולי הכוונה חומרתית, לפני שאפרמט …
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם asus p4s800d וכרטיס מסך Geforce הבעיה היא שבד"כ שהמסשב עולה כרגיל עד למסך שהwin xp טוען את עצמו (זה עם הריבוע הכחול שרץ למטה) אבל אחרי המסך הזה במקום שיופיע שולחן העבודה המסך שלי פשוט נכבה (כמו למצב שבו המחשב כבוי), למרות שהwindows עצמו עלה (אני יכול לעשות פעולות על עיוור...) אם אני מנסה לעשות ריסט לפעמים כל העסק חוזר על עצמו ולפעמים המסך נשאר כבוי אבל נראה שהמחשב עצמו נתקע. מישהו יודע מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במשחקים MOH Warfighter וBF3 יש בעיה בקול, הקול קופץ ולא יציב ולפעמים הוא בכלל לא קיים, למשל ב BF3 בסרטונים של הקמפיין הקול בסדר, אבל במשחק הוא קופץ- גם במולטי, אני על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר בלי כל הפילטרים. תודה! המפרט בצד.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (מצויין המפרט בתמונה) אחרי שהתקנתי windows 10 pro 64bit כשחיברתי אותו לרשת אחרי 10 דקות הרזולוציה נקטנה לי, התחילו ריצודים על המסך ואז המחשב התחיל לעשות ריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows. התקנתי שוב את הwindows וניתקתי אותו מרשת כדי שלא ימשוך עדכונים. התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק שקיבלתי הוא רשם לי שכל ההתקנה של הדרייברים לוקחת רבע שעה, אחרי 10 דקות אותה תופעה רזולוציה נקטנה, ריצודים וריסטים כל פעם שהוא מנסה להכנס לwindows אשמח להצעות לתופעה המוזרה הזאת תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה התגלתה אצלי בעייה המחשב לא עולה עושה RESTART בלי סוף ומגיעה למסך של אפשרות להכנס ל SAFE MOD בדקתי את זכרונות ודיסק קשיח במחשב אחר הכל תקין . מה יכולה להיות הבעייה תעזרו לי בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי את את הכונן LG GH24NS50 ואחרי שעדכנתי את התוכנה דרך האתר של LG הוא הפסיק להגיב בכלל (לא נפתח אפילו). הורדתי בהתחלה את העדכון הראשון (XP02) מכאן : http://www.lg.com/sg/support-product/lg-GH24NS50 , ולאחר שהכונן לא עבד התקנתי גם את האחרים (והוא עדיין לא עובד). מה שמוזר שהורדתי את הDriver המתאים לגרסה שלי אבל מסיבה כלשהי המחשב מזהה בdevice manager את הכונן עכשיו כגרסה gh52l.ניסיתי להוריד את כל הDrivers המתאימים לגרסה שלי והכונן עדיין לא עובד (וממשיך להופיע כgh52l). מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לא משנה מה שאני עושה, אני לא מצליח לשנות את ה-IP יש לי ADSL שמחובר ב-USB למחשב, עכשיו נתקעתי את החשמל למודם והחזרתי - לא עזר ניתקעתי את הUSB של המודם מהחשב וגם זה לא הצליח, יש לכם רעיון ? ד"א האינטרנט שלי קבוע- כלומר שישר שאני נכנס למחשב זה באינטרנט כבר לא רציתי ליתקשר ל-012 בגלל דבר כזה קטן... יש לי מודם של מוטרולה עם זה חשוב... תודה רבה עם למשהו יש רעיון איך לשנות את ה-IP
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש במארז שלי אפשרות לשים 2 מאווררים בצד ( לא מאחורה קרוב לספק ) השאלה היא כזאת המאוורר של המעבד והכרטיס מסך מכניסים אויר / דוחפים כדי לצנן , המאוורר האחורי מוציא אויר ומה הכי נכון לעשות במאוורר צד לעשות שהוא יכניס אויר או יוציא אויר ? מה שהכי נראה לי הגיוני שהמאוורר צד מכניס אויר והמאוורר האחורי ליד הספק מוציא זאת הסירקולציה הנכונה ? , מה זה מאוורר 2 מהירויות ? יש גם 3 מתלבט מה לקנות יש אנטק 120 MM רגיל , יש אנטק 120MM עם 2 מהירויות מה זה ? יש מאוורר CM ML120L ויש מאוורר ג'נריק 120 מה שחשוב לי שהמאוורר יקרר טוב יכניס אויר וה 80 יוציא מאחור .
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כמובן המסך כחול. לא התקנתי שום דבר חדש חוץ מהחלפה של המודם החיצוני של הכבלים. עיצות?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-