עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אתמול החלטתי לעשות קצת סדר במחשב אז הוספתי מאורר 80 נקיתי אבק. פרקתי את הכרטיס מסך כדי לנקות את ההיטסינג ניקיתי הכול והחזרתי. הדלקתי את המחשב והכל היה כרגיל אבל מתי שנכנסתי ל nfs והתחלתי לשחק אז המשחק עושה תקיעות קטנות מדי פעם ולפני שפרקתי המשחק לא היה נתקע בכלל, זה לא בעיה של חום כי כלום לא הספיק להתחמם. מה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by FenderA,

היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by shlomik_i,

שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by OpenCan,

קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by shaulr,

שלום לאחר פירמוט, המחשב אינו מזהה כרטיס רשת ולצערי אין לי את הדרייברים. איך מתגברים על העיה? תודה מראש שאול

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  7. המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום יש לי מקלדת של מיקורוספט פתאום מסיבה כלשהי אני לא מצליח לשנות את הווליום דרך המקלדת, כלומר אני חייב להכנס ללוח בקרה ואז לאודיו ושם לשנות את הווליום. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

9. שלום המפרט: AMD Phenom 810 4gb ram hd4850 אני על Windows XP SP3 דרייבר של הכרטיס מסך 9.9 כשאני נכנס למשחקים (בינתיים רק COJ וSTALKER Shadow of chernobyl) יש בעיה עוד בתפריט בסטוקר המסך שנייה על התפריט שנייה במסך שחור, אחרי כמה שניות לפעמים גם יש את התפריט עם הפרעות כאלה.. ב-COJ בד"כ מתקבל תפריט עם שיבושים על המסך ולפעמים מגיע למסך כחול עם הודעה על ati2dvag בשניהם לפעמים זה מגיע ל-VPU Recover כשהשיבושים קורים יש רעש מוזר מאיזור הכרטיס מסך(יכול להיות שזה המאוורר מסתובב על גבוה ואני לא רגיל לרעש לא סגור על זה :\) הכרטיס לא חם לפי GPU-Z (כל הסנסורים מגיעים למקס' של 55-60) עריכה: אוקיי עוד תופעה אחרי כמה פעמים שהמסך התחלף משחור לתפריט וחזור- המסך עבר ל-Stand by כאילו הוא כבר ל…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. כשאני מנסה להוסיף זכרון שלישי נוסף בסלוט שליד ..לא מקבל ביפ וכן הנורה של המסך אדומה,מנסה בסלוט הפנוי שבצד השני..אותו סיפור.הזכרונות נבדקו אחד אחד ונמצאו תקינים..איפסתי את הביוס..המחשב מגיב רק לשניים מתוך הארבעה.אולי מישהו יוכל לעזור לי בבעיה..? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. ממה זה יכל לנבוא הבעיה ? הזו שלנינו יש 1.5 למה זה עושה את זה ... אנחנו ממש נכנסים למשחק ופתאום זה מוציא אותנו

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by romchik19,

שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by jhshadi,

הכונן הקשיח שלי Seagate Sata 320GB התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. תיקיות מסוימות פתאום לא איפשרו גישה אליהם עם ההודעה Hard drive is not accessible Chkdisk עבד בפעם הראשונה, תיקן את הבעיות והחזיר גישה לתיקייה ולקבצים. בפעם השנייה שזה קרה לתיקייה אחרת הוא פשוט מחק לחלוטין את כל התיקייה. היום בבוקר לא ניתנה לי גישה לכל ההרד דיסק בכלל ובניסיון לגשת אליו עולה ההודעה (hard drive is not accessible). מה עושים? Chkdisk עלול למחוק לי את כל הקבצים והמידע... יש פתרון אחר? וממה זה קורה? ההרד דיסק אינו הוזז או קיבל מכה, מה יכול לגרום לבעיות ההללו? הכונן רק בן 3 שנים. הבעיות החלו לפני שבועיים בערך ואין קולות של קליקים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. שלום, אני מעביר הרצאות דרך הזום. מעוניין במחשב נייד עם הדרישות הבאות: 1. מסך 15.6 ומעלה 2. מסך מגע כך שבזמן זום אוכל לעשות share screen לתוכנה שאוכל לכתוב דרכה הסברים באופן ידני (יש חיה כזו?) אופציונלי: 1. משקל קל 2. סוללה שמחזיקה זמן תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Joli,

שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?

19. Started by PuMa17,

שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by oriki9999,

שלום וברכה, יש לי את את הכונן LG GH24NS50 ואחרי שעדכנתי את התוכנה דרך האתר של LG הוא הפסיק להגיב בכלל (לא נפתח אפילו). הורדתי בהתחלה את העדכון הראשון (XP02) מכאן : http://www.lg.com/sg/support-product/lg-GH24NS50 , ולאחר שהכונן לא עבד התקנתי גם את האחרים (והוא עדיין לא עובד). מה שמוזר שהורדתי את הDriver המתאים לגרסה שלי אבל מסיבה כלשהי המחשב מזהה בdevice manager את הכונן עכשיו כגרסה gh52l.ניסיתי להוריד את כל הDrivers המתאימים לגרסה שלי והכונן עדיין לא עובד (וממשיך להופיע כgh52l). מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  23. קניתי 9800pro 256mb של sapphire ויש לי בעיה איתו למשל ב-farcry וב-breed יש מעין קוים לאורך כל המסך כלומר הכל עולה אך יש את הקוים האלה צריך את עזרתכם דחוף

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Imtheman,

קיבלתי את ההודעה הזאת בביוס מה זה אומר ??

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים