תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
טוב אז זה לא ממש mouse lag מן המניין, זה רק כשאני מזיז את העכבר ממש מהר או שיש שינוי פתאומי גדול יחסית ב-FPS, זה נראה כאילו פשוט העיבוד הגרפי נתקע לכמה מאיות שנייה ורק אח"כ נזכר לסנכרן את התזוזה של העכבר עם העיבוד הגרפי וזה יוצר מצבים שבהם הסמן זז טיפה יותר מדי על המסך ובצורה לא חלקה, זה כמעט לא משהו ברמה שאי אפשר לשחק עם זה אבל זה פשוט מטריף אותי בזמן האחרון, בעיקר בגלל העובדה שאני יודע שאין שום סיבה שיהיו לי לאגים בעכבר כי יש לי FPS בד"כ גבוה ויציב ( מעל 100 ), עשיתי את כל הטוויקים האפשריים לעכבר כולל ACCELFIX, HZ BOOST ושאר החרטות, מה גם שהבעיה הזאת התחילה להופיע רק לפני חודשיים בערך, ולפני כן עדיין השתמשתי ב-1950XT אבל לא חושב שהייתה לי את הבעיה, זה ממש מוזר ואני דיי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחקי רשת שהיא שיש לי לאגים וזה מעצבן ניסיתי לבדוק אם מורידים דברים ברשת או משהו אבל כלום במחשב אחר ניסיתי אותו דבר ועובד בלי לאגים נקי ונמוך כמובן. ניסיתי גם לנקות רוגולות ועדיין נכשל אשמח אם מישהו בפורום יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו בבקשה??? תודה לעוזרים ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ4-5 חודשים התחיל להיות לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו CS:GO, Rocket League ועוד. במחשקים הפינג שלי יחסית טוב וממוצע (נע בין 70-100) וחשוב לי לציין ששום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע. ולפעמים במהלך המשחק הפינג שלי עולה בערך בין 200 ל400 ובהלך משחק ב CS:GO ה LOSS שלי עלה ל3-4 אחוז (ולפי מה שהבנתי זה גבוה) אז השאלה שלי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? התשתית שלי של HOT וספק בזק בינלאומי. מצרף גם את מפרט המחשב: - Nvidia GeForce GTX 960 - Intel(R) Core(TM) i5-4690k CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz - 16 GB RAM DDR3
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כשאני משחק משחקים....... יש לי בהתחלה לאג אחד או שניים דיי ארוכים.. 10 שניות ככה.. ואז זה מסתדר זה במקרה הטוב... לפעמים יש לאג וכל המחשב לא מגיב! אי אפשר לעשות ALT CTRL DEL אי אפשר כלום רק ריסט לא שילמתי 15 אלף שקל בשביל החרא הזה. בטוח אפשר לסדר את זה אני לא חושב שזה בעיה בחומרה או משהו לפעמים יש את המסך הכחול הזה שאומר שווינדוס כיבה את עצמו אין לי שום וירוסים של אדוור\ספייוור שום כלום אני לא מבין מה הבעיה הטמפרוטורות של המעבד הם 30 בערך.. ושל הכרטיס 40-50 משהו כזה לא זוכר מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך חדש של amd r9 290 msi והתקנתי את הדריברים שלו גם מהדיסק וגם מהאתר יש לאגים על המסך , מין קוים שרצים אנכית הפכתי את ההכרטיס מסך .) 9600gt (הקודם מסוג נוידיה ללא זמין ומחקתי את הדריברים מא לעשות?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמו תקיעות רנדומליות כאלה למחשב עכשיו מבחינת משחק אני חושב שהכל תקין אולי קצת פחות FPS אבל הסאונד מתחרפן יש כמו תקיעות כאלה כאילו עוד שניה קורס לי המחשב אני חושב שזה הארד דיסק כי בסריקות לדוגמא אני שומע אותו ודברים מוזרים כאלה בזמן האחרון.. זה ממש בעייתי ואני לא בטוח מה לעשות מקווה לעזרה, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה הייתי היום צריך להשתמש במיקרופון וקלטתי שהוא לא עובד. אחרי שני עדכונים המחשב שלי התחיל להיתקע (לא חשבתי שזה מזה). הרצתי גיבוי שיש לי והמחשב שוב רץ חלק. עוד פעם עדכנתי ועוד פעם הוא התחיל לא לזוז (רצ"ב תמונות, ה-cpu מגיע גם ל-100% כשרק הכרום פועל). איזה עדכונים עשיתי? 1. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם לחצתי על בקרי קול, וידאו ומשחק, לחיצה ימנית על Realtek (R) Audio ולחיצה על עדכן מנהל התקן. 2. בתוך לוח בקרת צלילים, לחצתי על הקלטה ועל לחצן ימני של המיקרופון והפוך אותו לזמין. למה זה גורם לבעיות כאלה קשות? (ברמה שאני גולל למטה בעכבר והוא עולה למעלה, לאגים מטורפים וכו').
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמע יש לי 2 ארדיסקים אחד יש לי C/D בארדיסק השני יש לי H.J אז את הארדיסק השני אני רוצה לעשות אותו כונן אחדד [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה משונה, המחשב נדלק ומיד נתקע על המסך הראשון זה שמתאר את מה לעשות כדי להכנס לBIOS . המחשב לא מצליח לעבור הלאה ולא מגיב למקלדת. עזרה בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-