עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by WinnerLine,

שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Yoav,

היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראו איך אני יכול להוציא את זה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! 1) אז ככה פתאום ה - McAfee התחיל לעשות לי בעיות ולא הצלחתי לתקן את זה אז ניסיתי למחוק ולא הצלחתי אז מחקתי הכל ידנית (כולל מה - Reg) ויש לי עכשיו שתי תיקיות שנשארו ואני מנסה למחוק אותן אבל אני לא מצליח ... הנה תמונה: 2) עכשיו יש לי עוד בעיה ... ניסיתי להתקין מחדש את ה - McAfee והוא אומר לי שיש משהו שפועל ברקע והוא אומר לי לסגור את זה או להפעיל מחדש את המחשב אבל לא בנתי מה לסגור, אין לי שום בר פועל ברקע שיכול להפריע להתקנה ... ניסיתי לעשות ריסטרט אבל זה שוב אומר אותו דבר ... 3) למה ב - Task Manager (מנהל משימות) יש לי כל כך הרבה פעמים את הפעולה svchost.exe ? הנה תמונה: תעזרו לי בקשה לפתור את שתי הבעיה :-[ תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  6. היי חבריה, שוחחנו על הנושא הזה לפני כשבוע ואכן במקום פין שנשבר לי במעבד שתלתי חלק של סיכה, הכל עובד פיקס,אך המעבד מתחמם ,50-58 מעלות,מעבד 3 גיגה ישן של אינטל,לא יודע אם זה פרסקוט. בכל אופן האם הסיכה היא גורם להתחממות?אם כן האם ניתן להוסיף קרור? במחשב יש לי מאורר בפרונט ושני מאוררים בגב. אם זה פרסקוט איך אני בודק? aida32 לא מזהה את סוג המעבד תודה נ.ב. חום המעבד אינו יציב הוא מתחיל ב45 ועולה עד 58 אך רוב הזמן הוא נע בין 48-54

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by rafi-hac,

כיצד מומלץ להגדיר בביוס את סדר עליית הרכיבים הבאים: cd פלופי דיסק קשיח הערה:הבנתי שסדר נכון מקצר משמעותית את עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by rosesr,

יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by shtrum,

שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה בסלון ומשמש לצפייה בסדרות וסרטים. לוח האם שלו די ישן: AA8-DuraMAX http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AA8-DuraMAX כרטיס הוידאו שלו גם כן לא מהחדשים אבל מחובר לטלוויזית ה-LCD בחיבור HDMI: Nvidia Geforce 6600 http://img.tomshardware.com/us/2006/02/24/diy_home_theater_pc_part_2_the_quiet_and_powerful_equation/gk-gigabyte-nx6600pciex.jpg לפני יומיים המחשב היה דלוק ולפתע התחיל לצפצף לוח האם כאילו פרצו לי לכספת ורק כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה כיבה את המחשב. מאז כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל כלום לא מופיע על המסך. חשבתי אולי המחשב כן עולה אבל הלך לי כרטיס…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by fireskill,

שלום. יש לי בעיה לא משנה מה שאני עושה, אני לא מצליח לשנות את ה-IP יש לי ADSL שמחובר ב-USB למחשב, עכשיו נתקעתי את החשמל למודם והחזרתי - לא עזר ניתקעתי את הUSB של המודם מהחשב וגם זה לא הצליח, יש לכם רעיון ? ד"א האינטרנט שלי קבוע- כלומר שישר שאני נכנס למחשב זה באינטרנט כבר לא רציתי ליתקשר ל-012 בגלל דבר כזה קטן... יש לי מודם של מוטרולה עם זה חשוב... תודה רבה עם למשהו יש רעיון איך לשנות את ה-IP

12. שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. לפתע האינטרנט הפסיק לעבוד, נכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף" בהגדרות ואז ניתן לראות כאילו החיבור רשת של הכרטיס רשת נעלם - קובץ תמונה 1 נכנסתי לאחר מכן להגדרה "מאפייני חומרה וחיבור" ושם רשום כי החיבור לא קיים - קובץ תמונה 2 במנהל ההתקנים רשום את הדבר הבא - קובץ תמונה 3. מדובר בכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אז אין לי יכולת לנתק או לחבר אותו. הלוח אם שיש לי ASUS PRIME Z690-A. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלת חומרה, אז לקחתי את המחשב ל- KSP כדי שיחליפו לי את הלוח אם, אבל אחרי כמה ימים שהמחשב היה אצלם הם אמרו שרק היה מדובר בעדכון הגדרות וסידרו את הבעיה. עכשיו עוד פעם החיבור רשת נעלם, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שזה קורה?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  15. הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  16. שלום חברים, רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית של לוח אם ASUS P5LD2-VM ומעבד של אינטל Dual Core 3.4 945. אני משתמש בתוכנה שנקראת PC Probe 2 שניתנת יחד עם הלוח אם והיא מראה לי טמפרטורות של 45 מעלות בערך למעבד ו 39 ללוח אם. האם זה נורמלי??? ומה הטמפרטורות שאני צריך לחשוש בגללם. תודה רבה, ניר

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by sedjonns,

שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by MushMush,

אממ ברגע שאני מדליק את המחשב הווינדוס נטען עד למצב שבו אמור להופיע מסך "ברוך הבא" ואז מתכבה.. אממ נכנסתי במצב בטוח עשיתי שיחזור מערכת .. ניסיתי לכנס במצב רגיל שום דבר נכבה ישר ואז גם במצב בטוח הוא לא הסכיחם לכנס יותר מישו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. Started by adam99,

שלום! כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי: Hardware Monitor found an error. Enter Power Setup menu for details. וכשאני נכנס לתפריט Power Setup בביוס הוא מראה לי את כל המתחים וב3.3V כתוב ליד באדום 2.9V מה הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו. אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by nirnir93,

אני מכין כמה מצגות פאוורפוניט ממש כבדות עם אנימציות מורכבות שלא באו בסקוט של הפאוורפוניט (ריבוע בגודל חצי מצגת שמתנדנד ונופל לדוגמא) וכל פעם שאני רואה את המצגת היא לא עובדת חלק-בין אם זה עוצרת באמצע וחוזרת לפעול אחרי שנייה, והאנימציה לבנתיים זזה(הכל עוצר ואחרי שנייה זה קופץ למיקום חדש) או שזה עוצר לפני שזה מתחיל לעשות את האנימציה. ההאצה הגרפית בפאוורפוינט עצמו מופעלת ובמחשב אי אפשר להפעיל אותה איך אני גורם לאנימציות לרוץ חלק? יש תוכנות לזה? או שפשוט צריך לנקות את הזיכרון או רוגלות ודברים שתופסים מקום בזיכרון ודיסק קשיח?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום, יש לי בעייה ב-USB כאשר אני מחבר את אחד ממכשירי ה-USB המחשב אומר לי שהחומרה לא זוהתה, ולא משנה איזה מכשיר אני מחבר או לאיזה חיבור אני מחבר במחשב זה עדיין אומר לי שהוא לא מזהה והוא כותב לי ככה "hardware not recognized" ואני בבעייה בבקשהה עזרוו ליי... ואגבב עשיתי גם פירמוט וזה לא עזר... תודה.. ??? :-\ ???

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. לא יודע למה, פתאום אני לא יכול לפתוח תקיות במחשב , וזה כולל את המסמכים שלי ואת המחשב שלי....אני לא יודע מה לעשות....... אני מקבל כל פעם הודעה שיש תקלה ב EXPLORER והוא צריך להסגר, המחשב סוגר את התקיה, ואומר להפעיל מחדש את המחשב...אבל זה לא עוזר! אני מקבל גם EROR כאלו , משהו על ddp module -bargains.exe, וכתוב לי שההוראה 0X77F5SC69 לא יכולה להיות WRITTEN , או משהו כזה... ניסיתי לחפש וירוסים עם תכנת MCAFEE שיש לי וזה לא עזר..... אני מבקש עזרה....אני לא יכול לעשות כלום עכשיו.....וממש לא בא לי לפרמט את המחשב.... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, אני מבקש שיענה בדחיפות. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים