עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by Vent,

אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by r0075,

רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by sedjonns,

שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by bennash,

זה לא האנטי וירוס בטוח זה הגוגל כרום עכשיו קניתי לפני הרבה זמן חלונות מקורי מגרמניה ללא אקספלורר ומדיה פלייר קניתי דיסק און קי של סאן דיסק בארץ שהיה בוא מוכן היישומים שצריך עכשיו קניתי פעמיים או שלוש IDM בגלל שבהתחלה התקנתי לכל הבא את היישום ולא חסמו אותי רק כשפרסמתי בhttp://www.serials.ws/index את פירטי החשבון שלי אז חסמו אותי אז כמו שרשמתי קניתי שוב ואולי גם עוד פעם. עכשיו אני צריך את היישום בגלל שהוא מפצל לי את ההורדות וכך ההורדות שלי מסודרות יותר אם אני אשתמש רק במנהל ההורדות של כרום הוא לא יפצל לי את ההורדות ואני לא ימצא את כל מה שהורדתי בעומס כזה. גם INTERNET DOWNLOAD MANAGER רושם לי את ההורדות לפי כל מיני קטגוריות כמו זמן, שם וכולי... עכשיו אני חושב שכרום כתב שIDM …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. יש לי דיסק קשיח וכונן cd ע"ג צמה אחת. אני צריך להוסיף צורב. קניתי צמה נוספת ועלי לחברה ללוח האם. שאלה: האם יש מקום בלוח האם ל 2 צמות (ועוד צמה קיימת לכונן הדיסקטים) ? מה שמות החיבורים ? (כוונתי: primary, secondary, slave) האם זה כתוב ע"ג לוח האם ? איך אני יודע מהו primar, secondar, slave(צריך שיהיו 4 מונחים ל 4 מדיות, מהו המונח הרביעי?) בכדי לג'מפר נכון את הדיסק הקשיח ? מישהו יכול לענות לי על שאלותי ? לינק למדריך קיים ? תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by AgentJay,

אחים שלי לפני חצי שעה פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס אקס פי אחרי שנכנסתי לווינדוס היה סדאונד התקנתי את הרדיברים את הכול ואז אני שם קליפ של מוזיקה הסאונד נעלם כאילו אחרי 5 דקות ו אני לא יודע מה לעשות מיזה בבקשה יכול לעזור לי :'(

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by GunbleR,

del

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו. אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by IMAGUY1X,

אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום רב, לפני כמה דקות גלשתי באינטרנט, פתאום קפצה לה הודעה מ-Intel Active Monitor שהספק עבר את תווח המתחים המומלץ, הנה ההודעה במלואה : http://img57.echo.cx/img57/5034/power4dy.jpg האם זה יכול לגרום לנזק למחשב ?! הספק הוא לא של איזה חברה מומלצת, סתם איזה חברה לא מוכרת. :-\

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  17. היי כולם אשמח לקבל עזרה בנושא! מדובר במחשב ישן מ-2001(שעבר כמה שידרוגי חומרה מאז) שעושה ריסט לעצמו כשמפעילים עומס על המעבד(הרבה חלונות בIE לדוגמא) או לפני העליה של וינדוס אני לא בטוח אם זאת בעית חומרה או תוכנה אבל רציתי להיות בטוח אז פירסמתי פה(כי ממה שזכור לי אתם הכי מקצוענים) המחשב מיועד לאינטרנט וקצת עיבוד תמלילים לא יותר המפרט: amd atholon XP 2000+ Abit NF7-s2(G) 768MB RAM GForce 6200 Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) כמו כן המחשב עובד על XP מקורי ומתעדכן כשצריך. האם יש דרך לפתור את הבעיה בלי להחליף רכיבים? אף מעבדה לא מוכנה לגעת במחשב הזה... הבעיה קיימת כבר הרבה זמן אבל רק עכשיו התפנתי לטפל בה כי זה לא המחשב שלי... תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by Ni-Knight,

קניתי מחשב חדש לפי המפרט הבא שהומלץ לי עליו בפורום: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-S3L ¤501 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39471 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  19. היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by Tom3bar,

אהלן אנשים, חג שמח - צום קל. יש לי 2 שאלות.. שמתי את הזיכרון של ב DIMM 1+3, עדיף 1+2 או קונגפיגורציה אחרת ? והאם כדאי לי לעדכן את הביוס ? תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by danielbarki,

קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by tomy669,

שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by Arziv,

שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב חדש ויש לו בעיה כאשר אני מריץ משחקים. אחרי 20-40 דקות משחק המשחקים נופלים או שמופיע המסך הכחול הזה ואז אפשר לעשות רק ריסט. המחשב היה במעבדה שם החליטו שזה הכרטיס מסך אז הם שמו בינתיים כרטיס מסך חלופי כמעט אותו הדבר כמו הכרטיס המקורי עד שיגיע הכרטיס החדש. אתמול לקחתי את המחשב הבייתה עם הכרטיס החלופי וזה עדיין עושה את אותה הבעיה, אחרי בין 20-40 דקות משחק הוא נופל או שהמחשב נותן את המסך הכחול הזה. המשחקים שניסיתי הם: simcity 4, 1944 -battle of the bulge, flight simulator 2002 במחשב הקודם שלי המשחקים האלו עבדו מצויין (אמנם קצת לאט אבל עבדו) אז אני בטוח שזו לא בעיה במשחקים. מה יכולה להיות הבעיה? הנה הפירוט של המחשב: מעבד - Amd athlon 64bit dual core 3800 לוח - g…

25. המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.

דיונים חדשים בפורומים