עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomik_i,

שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by manticore,

עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by fenix5545,

שלום שבוע שעבר ביום רביעי קניתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכניראה בהרכבה שלו נפל לי מגנט מהשולחן אל תוך המארז ולא שמתי לב ויום למחרת שהיתה לי נפילה של המחשב (יותר נכון של הכרטיס מסך) פתחתי את המארז וראיתי אותו דבוק לכרטיס מסך הישן שלי (9500GT) שחיברתי לצורכי פיזיקס ומאז יש לי בעיות בעיקר של הכרטיס המסך החדש קריסת דריברים אם המחשב ניכנס ל"שומר מסך" אז ליפעמים הוא לא מראה לי כלום חוץ מזה אולי רק את העכבר ואז אני צריך לעשות ריסט למחשב והיתה לי פעם אחת גם קריסה של המערכת בכללי שניסיתי להפעיל דיסק של סרט במחשב יש לי גם הרד דיסק SSD חדש שמאז גם היו טיפה בעיות בלהתקין דריברים האמת כשאני חושב על זה הרבה בעיות גם החילו לי אחרי שהתקנתי דריברים של הלוח אם שלי שהורדתי מהאתר של גיגה בית …

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by OpenCan,

קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  8. היה לי מחשב... פנטיום D , גיגה ראם, לוח אם של אסוס. קניתי משולש חדש ואת המשולש הישן הבאתי להורים שלי. במארז שלם עם הספק שלהם המחשב נראה לי יותר איטי... האם זה בגלל שההארד דיסק הוא IDE?? זה גורם לירידה מטורפת בביצועים?? או שיש מצב שזה גם הספק שלהם?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Eli Weis,

שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אהלן אנשים השבוע שמעתי שתי פיצוצים קטנים מכיוון המחשב שלי, והבוקר כשניסיתי להשתמש במחשב הופיעה לי הודעה על המסך - NO SIGNAL פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך ולקחתי תמונות שימו לב לתמונות - הקפתי בעיגול אדום את החלקים שהתפוצצו אני מניח שזה אומר ביי-ביי לכרטיס מסך שלי, נכון? עריכה: אה, כן, בתמונה הראשונה הקפתי את כל הרכיבים מאותו סוג, לא רק אלה שהתפוצצו עריכה נוספת: אוקי, עוד שאלה - נניח שהשגתי כרטיס מסך חדש (הוא צריך להיות תואם רק ללוח אם או שיש עוד תאימויות שצריך?) והכנסתי אותו במקום זה שנהרס האם זה יפריע למחשב שהחלפתי את הרכיב הזה? האם זה יכול לגרום לבעיות? (לא מבחינת ביצועים כשאני רואה סרט במחשב או משחק באיזה משחק, אני יכול להסתדר בלי אלה) [attachment deleted by adm…

12. Started by levy18,

האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by jabbahutt,

שלום לכולם... קניתי מחשב חדש (אחרי המלצות פה בפורום...). התקנתי עליו VISTA X64. המפרט שלי הוא כזה: Intel C2Q 9550 Geil 5-5-5-15 1066MHZ 4GB SAMSUNG 640GB HD Gigabyte Radeon HD4870 ASUS P5Q Pro Seasonic M12 500W PSU בכל אופן היו לי המון בעיות (גיליתי שאת רובן ייצר ה-Windows defender)... היו לי הרבה BSOD אבל אחרי שכיביתי את זה הם הפסיקו. הבעיה היחידה שהתחילה לצוץ לאחרונה היא שבמשחקים כמו CRYSIS וWORLD IN CONFLICT אחרי כמה דקות המשחק מתרסק וב-DESKTOP כתוב שה-atikmdag היה לו ERROR והוא RECOVED SUCCESSFULLY. השאלה שלי היא איך להתגבר על זה. בעבר עשיתי קצת OC לכרטיס מסך אבל ביטלתי את זה למרות שזה לא השפיעה עם ההתרסקויות. תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה עקב תקלה בלוח אם, החלפתי אותו, כולל מעבד וזיכרון. קודם היה לי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA-X48-DS5 OCZ2T800C44GK Titanium Edition 2GB X 2 החלפתי למפרט כזה: Intel Core I5 4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Kingston HyperX Blue KHX1600C9D3 4GB יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 1GB שהשארתי אותו. לפני ההחלפה, המחשב הראה שיש לי 3.25GB זיכרון שאפשר להשתמש בו (מותקן לי 32BIT). אחרי ההחלפה, הוא הראה לי 2.2GB. הלכתי לביוס וכיביתי את הכרטיס המובנה של Intel Graphics, נהיה לי 2.9GB הכרטיס של אינטל נעלם ממנהל ההתקנים ורשום עכשיו במאפייני תצוגה shared video memory 0MB השאלה שלי היא למה יש הבדל בין מה שהיה קודם? לא התקנתי ווינדוס מחדש אפילו, רק התקנתי דרייברי…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.

16. Started by Guy_1710,

שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by me10me,

שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?

19. Started by Lapland,

אני כזה דפוק 00 נישפך לי מיץ על הלוח אם + קצת על הספק ישר ניתקתי מהחשמל וליפני שניתקתי המסך שלי היה לבן כולו מה זה אומר ? יש למשחב סיכוי ? ניסיתי להדליק אותו והוא לא נידלק מה לעשות ? איך אני ידוע מה נישרף ? מה שבטוח זה לא הספק נישרף כי יש אור מהעכבר אז זה אומר שגם הלוח אם לא נישרף כי העכבר מחובר ללוח אם לא ? בקיצור איך אני ידוע מה היתקלקל כי אני רוצה כבר ליקנות חדש תודה רבההההה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by viper_sb,

יש לי DELL XPS M1330 והמחשב לא מזהה לי את הCD גם לא בביוס וגם לא device manager

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by אופיר34,

שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  24. קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים. או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך חצי שנייה. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך או כרטיס הקול?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים