תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רואה אנשים ששולחים תמונה מצולמת של "EVEREST " למשל. או כל מיני אתרים למניהם איך שולחים תמונות לפה ? אפילו לשים תמונה אישית פה זה סרט הוא נותן לי כתובת www במקום עיון. אז אני נאלץ לבחור את התמונות שיש פה.(לא משהו)
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי XP עם עדכון 2 מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך nvidia gforce 5200fx . אני מתחבר לרשת עם מודם ADSL 750 kbps USB. לאחרונה ניסיתי לשחק משחק MMORPG בשם everquest 2 . כל פעם שניסיתי להתחבר למשחק (לשרת) המודם שלי היה מפסיק להסתנכרן. שמתי לב שיש לבקרים של ה USB ולכרטיס המסך שלי את אותם IRQ. אני מניח שזה מה שמפריע. ניסיתי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב, לאתחל ולהתקין אותו מחדש (פיזית) זה לא עזר הוא נשאר על אותו IRQ. איך אני יכול לפתור את הבעייה. אני אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
סתכלו במפרט את המחשב שלי (WINXP) יש לי מודם MOTOROLA SM56 הורדתי לו דרייביים מהאינטרנט ובאתי להתקין הוא שאל על איזה COM 1/2 ניסיתי שניהם. בשני הפעמים הוא עשה מסך כחול וRESET . אח"כ באתי להתקין הוא רושם לי ששני הCOMים תפוסים ושם לבד על 3 והמודם לא עובד. ???
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Radeon 9600XT ועכשיו לכרטיס הזה יש בעיית מתחים שאני חושב שנובע מלוח האם ברשותי לוח אם מסוג P4S533-E כאשר אני בודק את הכרטיס על המחשב שלי עם SmartDoctor אני רואה שהמתחים הם: Vcore 1.28V Agpvddq 1.49V כאשר הם אמורים להיות: Vcore: 1.60V Agpvddq 3.30V כמו כן הוא גם ניסה על המחשב שלו שברשותו לוח אם מסוג P4V800-X יכול להיות שהלוחות הנ"ל לא תומכים ב 3.3V ל AGP?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Radeon 9600P 256MB וראיתי שמהירויות הבסיס שלו הם 400/250. עד כמה שאני יודע לכרטיס אמרוה להיות מהירות זיכרון של 300 ולא של 250... אחרי ה OC הגעתי למצב של 472/303 אבל אני חושב שעם מהירות הבסיס של הזיכרון הייתה 300 (אצלי 250) הייתי יכול להשיג יותר. מישהו יודע האם יש לי בעיה בכרטיס?? האם המהירות של הזיכרון שלי תקינה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הבעייה נוצרה לפני יומיים נמחק לי הכונן ב-windows7 ושאני נכנס למנהל ההתקנים ועושה סריקה לגילוי שינוי חומרה הוא מזהה את הכונן ומתקין אותו והכל טוב ויפה ואז חוזר חלילה יש פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-