עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני פותח קובץ של 4.5 גיגה ולוקח ל-E6600 שלי יותר מ-15 דקות לפתוח אותו... השאלה שלי היא - האם זה הגיוני ? אם לא , מה יכול להיות לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by avimw,

אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by shay454,

לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

7. Started by oli(v)er,

האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…

9. Started by erjerjerj,

הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by gilloze,

שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…

11. Started by RoNeR,

מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Gorge25,

קניתי מחשב חדש לא מזמן, מעבד ,6300 לוח DS3, זיכרון של 677 PQI 1024 וכרטיס מסך של ATI X1600. התקנתי מערכת הפעלה winXp SP2 עם כל העידכונים. המחשב לפעמים מחליט לבצע ריסט פיתאומי לאחר שהוא קופץ לשנייה למסך כחול שכתובה בו הודעה שמערכת ההפעלה יצרה שגיאה וכדי למנוע תקלה בחומרה מתבצע ריסט (המסך הזה מופיע בדיוק לשנייה ולכן אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעה). בנוסף לכך המחשב גם נתקע לפעמים, כלומר אני נאלץ לבצע ריסט ידני. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע איזו בדיקה שתברר לי את המצב של המחשב, אם כל החלקים תקינים, ואם כן אז איזה תוכנה יכולה לעשות לי את זה. רציתי לדעת גם איך אני יכול לשלול את העובדה שמדובר במערכת הפעלה לא טובה, למרות שעבדתי איתה על המחשב הקודם שלי בלי בעיות מיוחדות.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by d-undertaker,

הרבה פירמוטים יכולים לגרום נזק לHDD?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by dingo,

שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by mp91,

אני לא יודע אם זה בעיה אבל נירא לי אם אני זוכר טוב בהתחלה שהביאו לי את הכרטיס מסך לא היה לי שום כתם צהוב בבדיקת הארכיפקטים. עכשיו יש לי ככה: מה אתם אומרים יש לי בעיה בכרטיס מסך? או שזה בסדר אם יש כתמים צהובים?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by dress,

שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. קניתי מחשב רק לפני חודש ומסך DELL והכל עבד מצויין. פעם אחת ניתקתי את כבל ה HDMI וחיברתי בחזרה ומאז המסך לא עולה. אני מקבל את ההודעה שאין שום מכשיר שמחובר למסך (ראו תמונה). החלפתי כבל ולא עזר.

24. עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  25. הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.