תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי, אתמול חלונות החליטה להידפק לי. לא יודע למה. פרטי המקרה: עשיתי ריסט (לא צפוי). לאחר מכן היה כתוב NTLDR is missing. ניסיתי לעשות fixboot ו fixmbr וזה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכונן למחשב אחר ומשום מה לא ראו את הקבצים אלא מס' קבצים ששמותיהם היו בג'יבריש. בנוסף גודל הכונן וסוגו לא זוהו כראוי. בכל מקרה התמשתי ב Partition Doctor (של PTDD) וזו שיחזרה את ה Header וכו' (עשיתי FIXBOOT). במחשב בנ"ל רואים טת הכונן כמו שצריך כולל כל הקבצים שהיו בו וכו'. חיברתי את הכונן למחשב שלי- והוא כותב " A disk error occurred"???? מתי שאני מנסה לעשות לו Fixboot וכו' הוא כותב לי " An error occurred during directory enumertion". WTF?? מה לעשות? ??? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
במסך הגדרות רשת מתקדמות - מתוך מרכז הרשת והשיתוף אני מנסה לשנות הגדרה "שתף קבצים באמצעות סיסמא" שלא יצטרך סיסמא, שומר שינויים, אולם השינויים לא חלים. אני נכנס שוב למסך הגדרות מתקדמות והמצב עומד כמקודם שצריך סיסמה. גם שאני מנסה להכנס ממחשב אחר תוך הקשת הסיסמה המחשב אומר שהסיסמה לא נכונה. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters. למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום .. כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזאת: מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האתר הזה: http://spongewars.com/ האתר לא פועל כבר שבועיים כימעט לכולם הוא פועל רק לי זה לא.. =\ האתר הזה תמיד עשה לי בעיות לא יודע למה אבל הוא תמיד פעל ... אני ניסיתי להוריד firefox והאתר בכל זאת לא פעל.. אני ממש צריך את האתר הזה בקשה משהו יודע מה לעשות?? אה ויש לי spyware doctor אבל גם שהוא לא פועל זה לא נכנס לאתר
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, קופצת לי כל שנייה הודעה במחשב: (אין דיסק) לא נמצא דיסק בכונן. הכנס דיסק לכונן Device\harddisk1\DR1\. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסדרת המחשבים של HP HP Pavilion dv6500 הדגם של המחשב הוא dv6514ej שקניתי אותו היה עליו WINDOWS VISTA והכל עבד (מן הסתם) עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP ועכשיו האינטרנט לא עובד (לא WIRELESS ולא ETHERNET) אין ברשותי את הדיסקים של הדרייברים של המחשב הנייד התקנתי את הדרייברים שבאתר של HP והם לא עזרו לי http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3466606〈=en מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני פותח ישומים כמו משחקים איסיקיו וכו.. וזה פותח חלון שחור שנעלם מהר וכותב ככה program too big to fit in memory מזה אומר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קניתי דברים חדשים (מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, צלעות קירור ומאוררים) וחיברתי אותם לספק כוח חלש (300 וואט) הפעלתי את המערכת והכל נשמע בסדר אבל לא רואים כלום על המסך
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לציין שעכשיו קיבלתי את המחשב אבל כבר יש לי ניסיון עם TVOUT במחשבים קודמים... קודם חיברתי הכל הכל ואז ניסיתי להפעיל ופתאום הופיעה תצוגה של המחשב על הטלוויזיה לשנייה בצורה מרצדת כזאת ואז זה נעלם ולא ראו כלום בטלוויזיה. במחשב הכל עבד פיקס. נחשבתי אולי הבעיה בטלוויזיה אבל גם שהחלפתי טלוויזיות זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רוצה לפרמט את ה WIN 7 ולחזור ל XP. משנה ב BIOS את הסדר BOOT ועדיין ה 7 עולה. לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עושה לופים של ריסטרט ללא הפסקה, כל פעם שהוא מגיע ללוגו של הוינדוס הוא עושה רסטרט, כנ"ל כשמנסים להיכנס לsafe mode המחשב לא מוציא שום ציפצופים שיכולים להתריע על בעית חומרה. כנראה שהבעיה בוינדוס....אבל למה הוא לא נותן להיכנס לsafe mode? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים כל כמה זמן המחשב לא עולה לי כאילו אני מדליק אותו ולא עולה הוינדוס והוא כל 10 שניות עושה ריסטרט מנסיון עבר וגם עכשיו זה קרה,שאני מנתק את החיבור החשמל של הכרטיס מסך ומחבר מחדש אז המחשב נידלק. האם הלך לי הכרטיס מסך? מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה. התקנתי עליו WIN 7, וכרום. מסיבה כלשהי לא עולה לי האתר של YES PLANET. (הוא כאילו עולה , מרצד לשניה ונעלם ומשאיר דף לבן חלק) התופעה חוזרת על עצמה גם באקספלורר. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב עבד לי יופי וככה כבר כשנה ,פתאום חזרתי מהצבא מדליק את המחשב ואחרי הטעינה של וינדוס 7 פשות נכבה לי המסך והכפתור מתחיל להבהב , התקנתי את הוינדוס מחדש לא עזר ואז נכנסתי דרך SAFE MODE ומחקתי את הדרייבר של כרטיס המסך ואז עלה לי הוינדוס , עכשיו כל פעם שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך קוראת אותה הבעיה לא משנה איזה גרסה הדרייבר, בלי הדרייבר המחשב עובד לי על כרטיס מסך מובנה של הלוח אם וזה מגביל אותי מבחינה גדולה בשימוש במחשב . מפרט: לוח אם : ASUS P8H67-M PRO מעבד: INTEL I5 2500 כרטיס מסך: ASUS GFORCE 450GTS זיכרון: 2*2048 KINGSTON 1333HRZ דיסק קשיח: 500GB SATA2 תודה לכל העוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש רכשתי מחשב מKSP הכל עבד בסדר עד שהלוגו של Gigabyte נתקע (ללא כל ציפצוף) ורק אחרי כמה לחיצות על כפתור האיתחול זה עושה POST ובונסף לכך יש לפעמים גם Mouse lagging. ראוי לציין שזה לא תמיד.. עשיתי שידרוג לביוס (שהגיע עם גירסה F2, לF20 ולא עזר כלל ולסוף עשיתי לF21A Beta) לא עזר כלל. חיפשתי המון בגוגל וגיליתי שהלוח Gigabyte x99m-gaming 5 די בעייתי. החשש שלי הוא אם אני מביא את זה לKSP הם מקסימום יחליפו לי את הלוח לאותו דגם. יש לכם איזה הצעות מה זה יכול להיות? המחשב שלי הוא: I7 5930K corsair hydro series h100i gtx 280mm G.SKILL Sniper 32GB DDR4 3000Mhz Gigabyte x99m-gaming 5 1TB SSD Samsung…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-