עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoyaniv,

יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by BENNY66,

יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by Arziv,

שלום חבר'ה... יש לי בעיה עם הרכבת פנל האודיו הקדמי במארז החדש שלי... יש לי 2 כבלים שעליהם כתוב Mic in וMic Power.. בחוברת הלוח אם שלי (Abit AN7) כתוב Audio mic. וAudio mic. Bias... איזה חוט הולך לאן??? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by FenderA,

היי ! יש לי מקלדת מוטלימדיה של מיקרוסופט שעד לא מזמן עבדה תקין ... לפני כמה ימים כל מקשי ה F הפסיקו לעבוד מסיבה מסויימת ... חשבתי אולי נגע מיים או משהו אבל גם הכפתורים שילדם עובדים וגם יש גומי שמגן על המקש מרטיבות ... יש איזושהם הגדרות או משהו בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by shlomik_i,

שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי בעיה מוזרה קצת... התקנתי היום עכבר ומקלדת חדשים מבית LOGITECH, CORDLESS DESKTOP MX BLUETOOTH ואחרי זה המדפסת שלי הפסיקה להדפיס, אני לא מקבל שום שגיאה כשאני שולח משהו להדפסה אבל המחשב מתעלם מהעובדה שאני מדליק את המדפסת דברים כאילו נשלחים להדפסה והוא כן עושה SPOOLING אבל המדפסת פשוט לא מדפיסה כלום. ניסיתי לחפש מידע באתר של LOGITECH אבל לא מצאתי שום דבר קשור פרט למשהו שהם זרקו על התנגשויות עםBLUETOOTH HUB אחרים, דבר שאין לי כי המדפסת עובדת ב USB ובנוסף לזה ניסיתי כמובן להתקין מחדש את המדפסת אולם הדבר לא עזר ההקתנה עברה חלק אבל הוא לא מדפיס דף בדיקה.. הוא פשוט לא מדפיס ואת זה אני לא מבין... אם למישהו יש רעיונות או הצעות אשמח לשמוע. (ואם למישהו יש מייל של תמיכה של…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by -ox-,

בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by yhalperin,

שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Dark_Angel.ms.,

לפני איזה חודש ככה התחיל לי הבעיה. מי שמכיר את המשחק Counter-Strike יודע כמובן שחשוב ביותר במשחק זה ה fps ping וכו וכו, ולפני איזה חודש כל הזמן שאני משחק המשחק פשוט קופץ לי! ממש! אני הולך-נתקע לשניה הולך- נתקע הולך- נתקע.. ככה תמיד! וזה לא בעיה של פינג.. אז חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך, ואני לא יודע איך לטפל בזה! תודה לכל מי שיעוזר!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by dogday,

אני לא מצליח להכין ב xp כל דיסקט שאני מכין לא טוב. תודה לעוזרים!!!! ;D

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 ATI והוא עשה לי בעיות, אז החלטתי לעדכן את הדרייבר שלו. הורדתי את הדרייבר הכי חדש, מחקתי את הדרייבר הישן והתקנתי את החדש. בסוף ההתקנה אתחלתי את המחשב, ואיך שהוא עלה קפצה לי הודעה של EROR שהדרייבר לא בסדר ואי אפשר לפתוח את מרכז הבקרה. מחקתי את הדרייבר החדש כי חשבתי שמשהו בו דפוק, והתקנתי מחדש את הישן. אבל, שאתחלתי את המחשב קיבלתי שוב הודעת EROR שונה קצת, אבל באותו סגנון כמו מקודם, ובקיצור אני עכשיו תקוע בלי כרטיס מסך שעובד במחשב. מי שמבין מה הבעייה בדיוק (כי אני לא) אז אני מבקש שיענה במהירות האפשרית. תודה.

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  16. שלום לכולם, מקווה שתצליחו לעזור: יש לי לוח אם ABIT NF7S רוויז'ן 2.0 עד עכשיו היו לי 5 התקני IDE במחשב 1) DVD ROM 2) CDRW 3) דיסק קשיח 80 ג'יגה 4) דיסק קשיח 20 ג'יגה 5) דיסק קשיח 10 ג'יגה אני לא זוכר אבל נדמה לי שהצורב וה DVD היו מחוברים דרך בקר Promise ATA66. קניתי והתקנתי WD 1200JD - דיסק קשיח 120 ג'יגה SATA. הדיסק הקשיח 80 ג'יגה מחובר ישירות ולבד ל IDE1 הצורב וה DVD מחוברים אחד לשני - ואז ל IDE2 וה SATA מחובר לחיבור SATA2. ועכשיו לבעיה: הכל עובד כמו שצריך, ומוגדר כמו שצריך, אך כשאני מנסה לנתק את הבקר מחריץ ה PCI , ומנסה להפעיל את המחשב מחדש - הוא כבה ואז לא מוכן לעלות את ווינדוס (XP) אלא לא מדליק אפילו את המסך ומשמיע צילצול כמו של אמבולנס !! אם אני מחזיר אותו "למקום" ול…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by tidan,

יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by Argo013,

שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by assaf990,

באמצע עבודה על המחשב, המסך נכבה, ואז נכבה ונדלק לסירוגין, ככה איזה כמה שעות עד שכיבו את המחשב. מאז שכיבו אותו אני מנסה להדליק אותו אבל: הלוח נדלק, אבל מייד קופא, אפילו לא מגיע לסריקת כונן הדיסקטים. פשוט קופא. נדלקת מנורת התראה שאומרת שיש לאתחל את הגדרות CMOS ועשיתי זאת על ידי שינוי בג'מפר, כי כמובן לא רואים כלום על המסך שכן נדלק אך לא מראה כלום. לא עזר! החלפתי סוללה בלוח אם - לא עזר אם אני מעיף את כרטיס המסך, אז בעת ההדלקה יש ציפצוף ארוךךך ואז הוא כן מגיע לסריקת כונן דיסקטים (הנורה שלו נדלקת) ואז שוב קופא מה עושים? לוח אם Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור

23. Started by enzo,

אני לא מצליח להתקין שום דבר רשום שלא ניתן להתקין מכיוון שהווינדוס פועל במצב בטוח או (ראו כותרת) לא פועל כראוי. התקנתי מהאתר של מיקרוסופט מה שצריך ועדיין יש בעיה. מה אני עושה?

24. קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.