תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אני צופה בשעורים דרך אתר האוניברסיטה, באמצעות הנגן windows media player [זה לא שיש לי אופציות אחרות, הלוואי היה אפשר לנגן עם flash], ובכל פעם שאני נוגע בפס הנגינה למשל קדימה, אחורה, לעצור לכמה זמן.. כל הסרטון מתחרבש! או שאין סאונד והסרט רץ, או שיש סאונד אבל אין ווידאו... עכשיו את הבעיה הנ"ל יש לי בנתיים רק באתר של האוניברסיטה ממה שבדקתי, אבל משיחה עם סטודנטים אחרים עובד להם יופי האתר עם כל השעורים שבו. אני מניח שזה בעיה ספציפית שלי עם האתר, וכבר ניסיתי למחוק קוקיס היסטוריה וכל הזבל... עצות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, הביצועים של הכרטיס יורדים לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק, זאת אומרת שאם אני עושה ריסטרט אז הכל בסדר ואז כמה זמן אחרי שהמחשב נשאר דולק הביצועים יורדים ובמקום לקבל בערך 18000 ב3DMARK VANTAGE אני מקבל בסביבות 9000. אם אני עושה ריסטרט אז הכל מסתדר בחזרה ואז שוב זה קורה. יש לי Radeon 5870.
-
שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי היא Windows 7 התחושה שלי היא שיש הבעיה היא ב HD כיצד ניתן לאבחן זאת? ב EventLogger לא שמתי לב למשהו חריג ולפני כמה זמן שממש נמעס לי פתחתי את המחשב וחיזקתי את כל החיבורים ואפילו החלפתי כמה כבלים, לתקופה זה היה נראה שזה עזר אבל עכשיו הבעיה השתחזרה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מדובר בווינדוס 7 ונרו 8.1 אני מקבל את השגיאה הזאת בכל מהירות כתיבה. התכנת צריבה של הווינדוס גם לא מצליחה לצרוב בכל מהירות. לא ברור לי למה, ה-DMA מופעל וזאת הבעיה העיקרית ממה שהצלחתי למצוא עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של טושיבה ולא מצאתי את כל הדרייבים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי בעיה רצינית עם קירור ועם זה שהמעבד במשחקים מתחמם לי יותר מידי.. ניסיתי כבר הכל.. והציעו לי פה לעדכן את הביוס שלי ואולי זה יעזור... אבל יש כמה בעיות... אין לי מושג איך עושים את זה.. וחוץ מזה שאני מאתחל את המחשב ולוחץ DEL אז המחשב לא נכנס לביוס למסך הכחול הזה.. הוא פשוט נתקע לי!... שתי שאלות יש לי חבר'ה, א. איך אני מעדכן הביוס שלי בלי דיסקט? ב. האם זה יעזור לדעתכם לבעיית ההתחממות שלי? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים או סרטים, לפעמים אני מקבל מסך כחול והמחשב מרסטרט את עצמו. כשהסתכלתי על הminidum כתוב שזה כנראה נגרם בגלל RTKVHD64.sys. גיגול קצר העלה שמדובר בכרטיס קול שלי. הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי את הדרייבר הכי חדש, אבל אני מקבל מסכים כחולים. מה יכולה להיות הבעיה? מצ"ב קובץ ה dmp http://www.megafileupload.com/en/file/227352/042510-24117-01-dmp.html
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאיזה פורום מתאים בעיות פורמט(פירמוט) בשיא הרצינות שאני לא יודע איפה לשאול את זה בבקשה לא לנעול ליפני תשובה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , מדובר בSOCKET 775 .לוח של MSI P43 NEO המחשב נדלק אבל לא מגיע להתקנת WINDOWS XP HOME EDITION. ההתקנה עולה דרך CD,אפשר לפרמט את הHDD.אבל כשזה מגיע לחלק של אחרי הPOST. מסך שחור לא עולה כלום! בדקתי את הHDD והוא תקין על מחשב אחר ההתקנה עולה כרגיל [כמובן שיש הודעת שגיאה כי זה לא אותה חומרה] מה אפשר לעשות!?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון התחילה הבעיה כאשר אני פותח חלק מהתיקיות בכונן (WD 1TB BLACK ) היה לוקח המון זמן למחשב לציג את הקבצים ולפעמים הוא היה קופא. ביומיים האחרונים התחילה הבעיה להופיע גם כשאני מנסה לפתוח תיקיות אחרות בכונן וגם את הכונן כולו, המחשב התחיל להיתקע ולקפוא . אני חייב לציין שבכונן אחר (SAMSUNG 1TB F1 ) אין את הבעיה הזו הוא מציג את הקבצים מהר ולא נתקע. עשיתי לכונן בדיקה עם הכלי של WD כמה פעמים והוא יצא תקין ,בדקתי גם את הזכרונות עם MEMTEST והם תקינים,בדקתי גם את הכונן שעליו מותקנת המערכת הפעלה (INTEL SSD X25 40) עם INTEL SSD TOOLBOX וגם הוא תקין. התקנתי שוב ווינדוס, המערכת הציגה לי בהתחלה את הקבצים במהירות וללא שום בעיות אבל לאחר זמן מה הבעיה חזרה רק באותו כונ…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר עכבר אופטי ומקלדת אל חוטיים של חברה ג'נרית כלשהי על ממש USB. יש לציין שהעכבר עובד ב100 אחוז מכיוון שעל מחשב אחר אין איתו שום בעיה. לדעתי יש איזושהי בעיה עם הדריוורים הבסיסיים של העכבר בווינדוז מכיוון שכאשר העכבר מחובר הוא לא מופיע ברשימת הDevice Manager כלל. תחתית העכבר האופטי דולקת אבל הוא פשוט לא מופיע שם ולא מגיב. יש לציין שכאשר חיברתי עכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט הוא גם לא עבד עד שהורדתי דריוורים מאתר מיקרוסופט לאותו עכבר.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-