תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי הבעיה כזאת: בשבועות האחרונים המחשב החל לעשות בעיות: בקשת STAND BY היתה בעצם עושה כיבוי מלא. אתמול כיבינו אותו והוא לא נדלק יותר - ניסיתי להוציא מהחשמל ולהחזיר, יש לציין שיש אור בעכבר האופטי וגם נורת הביקורת של לוח האם דולקת חוץ מזה שום דבר. ניסיתי גם להחזיק את ההדלק כמה שניות ללא הועיל.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי הצורב SATA בשימוש כשבוע. בהתחלה לא הבנתי למה יש בעיה , וכתוצאה מזה מסך כחול אחרי שניסיתי כמה דברים מתברר שהמסך כחול מתקבל רק על מדיות TDK DVD-R כחולות למי שמכיר. ואין שום בעיה עם מדיות של VERBATIM\MAXELL ואפילו דיסקים CD-R של סילבר ליין מלפני שנה וחצי+ אני משתמש כמעט ורק בורבטים , לפני שנה השתמשתי ב - 50 דיסקים המדוברים של TDK כדי לגבות מידע. השגיאה היא לפעמים אפילו בלי לנסות להעביר את המידע לכונן (ניסיתי לכמה כוננים) יכול להיות שאני צריך לעשות FIRMWARE , ומצאתי משהו שמסביר שצריך להעביר את הצורב מוד PIO אבל אני לא בטוח מה לעשות. אני רוצה להביא את קובץ ה -dmp אבל Windows Debugging Tool לא מצליח לקרוא את הקובץ , אם תעזרו לי לסדר את זה זה יהיה יותר קל לפתור את הבעיה. ת…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו לGIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתרסק יותר מידי. מישהו יכול להסביר לי איך מנתחים קובץ munudump או שאולי לנתח לי את הקובץ שלי ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בדרך כלל כשמדליקים את המחשב, הוא קורא את ההתקנים, וממשיך לwindows בזמן האחרון, כשאני מדליק אותו, הוא ממשיך לחשוב בלי הפסקה, לתיאור העניין- מי שיש לו למשל מאווררים של זלמן, יודע שכשמדליקים את המחשב, המאווררים פועלים בכל הכח, ואז נרגעים, אז העניין הוא, שאצלי המאווררים ממשיכים לפעול +הדיסק קשיח. אחרי שאני מכבה ומדליק שוב, זה מסתדר. מה הסיבה לזה? תודה על העזרה. מפרט: Antec TX1088 DFI LanParty NF4 ULTRA-D AMD Athlon 64 3700 Zalman Fatality FS-C77 Zalman Vga Cooler VF900 Corsair CMX512-3200X WinFast PX7800GT סתם לידע כללי...
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם! בדיוק היום קיבלתי היום את המארז של המחשב החדש שלי (Raidmax Scorpio 868), ועוד לפני שהתחלתי להרכיב שמתי לב שבספק שבא עם המארז קיים כבל 20 פינים בלבד.. הסתכלתי על לוח האם (ABIT AN8 Ultra), ושמתי לב ששם יש צורך ב 24 פינים.. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, אין לי כבר כסף לקנות ספק.. חשבתי על מתאם או משהו, אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה.. אנא מכם! עזרו לי! :'(
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק ממש קל... מ- 1.8 ל- 1.9 (100mhz) בקיצור... האוברקלוק היה מאוד יציב עם טמפ' 28 ... לא שיניתי מתחים ולא כלום. הפעלתי אותו מחדש והכל היה טוב. הבוקר לאחר שהמחשב היה כבוי, ניסיתי להפעיל והמחשב פשוט לא נדלק.. הכוונה אפילו לא חשמל! הספק תקין.. וניסיתי לג'מפר ולהוציא את הבטריה... עדייו לא עובד... מישהו יודע אולי משהו?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד ל-backup ואחד שמותקן עליו הכל. את ההארד דיסק שעליו מותקן ה- windows המחשב מתקשה לזהות... לפעמים הוא לא מזהה ובדרך כלל שהוא עולה יש את הסימן הקטן בצד ליד השעון שאומר safely remove hardware... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, קניתי 2 זכרונות DDR1 למחשב הישן, שניהם במהירות 400, אחד CL 3 (ג'יגה) והשניCL 2.5 (חצי ג'יגה). כשאני מחבר את הג'יגה אין בעיה. בחיבור החצי ג'יגה לבד המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עולה ואני גם לא מצליח להיכנס לביוס. חשבתי שהוא פגום אבל כשאני מחבר את שני הכרטיסים יחד ניתן להיכנס לביוס ולראות שהוא מזהה את שני הכרטיסים, אבל הווינדוס לא עולה עדיין, מופיעה השגיאה שצירפתי בקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כל הזמן שאני מחבר מאחורי המחשב אוזניות או מיקרופון אז התוכנה של הכרטיס קול [sOUNDMAX] מתחילה להשתגע ולהראות לי שהאזניות מחוברות לכניסה של המיקרופון ואחרי שניה ולבס וככה בכל הצ'אנלים. לי זה נראה כמו בעיה במגעים של הכרטיס למה ישר שאני נוגע בחיבור של האוזניות זה משתנה בתוכנה למשהו אחר. ניסיתי לעדכן DRIVERS וגם פירמטתי אבל אין לא עובד. חיבור מהקדימה של המחשב פוגע באיכות? מדובר בכרטיס קול מובנהREALTEK ALC883
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-