עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BuildHome,

שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. במידה והנושא מתאים לפורום אחר, בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. לאחרונה פירמטתי את המחשב. עד אז במשך בערך שנה הצורב DVD שלי היה יכול לצרוב דיסקים אבל לא לקרוא אותם. לכן השתמשתי ב-ISOBuster כדי לקרוא את התוכן שלהם, מה שלרוב עבד, לפעמים לא. אחרי שפירמטתי את המחשב, הצורב חזר לעבוד כמו שצריך והצליח לקרוא דיסקים בצורה נורמלית - עד שהתקנתי Nero כדי לצרוב דיסקים חדשים. מאז הוא שוב פעם לא קורא דיסקים כמו שצריך. דיסקים ישנים עוד אפשר לקרוא עם ISOBuster, אבל חדשים אי אפשר גם בעזרת ISOBuster. אבל אני יודע שהם נצרבו כמו שצריך כי אני יכול להפעיל סרטים שצרבתי בהם במכשיר DVD שלי. התקנתי גם Nero 7 וגם Nero 9 ואני לא יודע מאיזה מהם הבעיה. ניסיתי להסיר את ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avivi85,

אני משחק MW2, ואני משחק איזה 15-20 דקות, פתאום המחשב קורס, ומראה לי מסך כחול: http://img90.imageshack.us/img90/8043/dsc00339jt.jpg זה פעם רשונה שהמסך הזה מופיע כאשר מחוברים למחשב 4GB ראם, זה הראה לי את המסך הזה כשניסיתי לחבר 6GB ראם. וזה קרה לי פעמיים, ולא תאמינו בזמן טורניר, בראונדים הכי חשובים כוס עמעמקקק קיצר למישהו יש רעיון?אני לא יודע מה לעשות עם זה עכשיו...

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היי.. יש לי מחשב שכל פעם שאני מנסה להפעיל את הוינדוס (XP) הוא עושה ריסט כל הזמן, כל המאווררים פועלים גם זה שעל המעבד - יש משהו מוזר שבביוס הוא מציג טמפרטורה של 90-96 מעלות לא יודע אם זה הגיוני או לא. למישהו יש הצעה לפתרון? האם התקנה של וינדוס מחדש תעזור? או תיקון של הוינדוס בעזרת הדיסק תעזור לזה? אשמח לפתרון, תודה.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by zy2000,

שלום . אני מנסה לעזור לחבר עם בעיה קצת לא שגרתית. המפרט שלו : לוח gigabyte ga-945p s3 זכרון 1GB מערכת הפעלה xp sp3 . מהות התקלה : ברגע שמכניסים cd כלשהו לצורב DVD מסוג SUMSUNG ופונים לקרוא ממנו,מתקבל מסך כחול עם קוד תקלה 0X0000008E עם המלצה להחליף כ מסך. הוחלף הצורב לצורב חדש ללא שינוי בוצעו עדכוני דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ללא שינוי הוחלף ספק כוח לחדש וללא שינוי. הוחלף כבל SATA לצורב והבעיה נעלמה למספר נסיונות אבל אחרי יומיים בפעם הראשונה ששוב ניסו להשתמש בצורב התקלה חזרה. בוצע debuging לקבצי dump ונמצא שהתקלה בקובץ ntkrnlpa.exe הזכרונות תקינים וההארד דיסק תקין. המחשב עובד בצורה מושלמת כל עוד לא מכניסים CD כלשהו לצורב. השלב הבא הוא להתקין מערכת הפעלה חדשה על הארד דיס…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by nirp1981,

שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by The-Who,

שלום רב, שלשום התחילה לי בעיה במחשב - הוא מבצע אתחול כל מס' שניות. מיותר לציין ששום דבר לא מצליח להופיע על המסך. כמו כן, לוח האם אינו מצפצף כלל בהפעלה. בצעתי מס' בדיקות עד עתה: בדקתי אם הספק עובד עצמאית בצורה תקינה והוא אכן מגיב יפה ולא נכבה כשהוא אינו מחובר ללוח האם, לאחר שחיברתי את הספק בחזרה למחשב, ניתקתי את החיבורים לדיסקים הקשיחים ולכ. מסך והשארתי את החיבור ללוח האם בלבד - התופעה עדיין ממשיכה, הוצאתי את כרטיסי הזכרון מלוח האם - לוח האם מתחיל לצפצף מס' צפצופים ברציפות (מה שמעיד, לכאורה, שהוא תקין), אך המחשב ממשיך לבצע אתחולים חוזרים כל 5 שניות, הסרתי את המאוורר, ניקיתי את המעבד ואת התושבת של צלעות הקירור, חיברתי הכל בחזרה למקום (לאחר שמרחתי משחה טרמית) והתופעה עדיין מ…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. http://img265.imageshack.us/img265/6097/19032010010.jpg יכול להיות שיש בעיה מסוימת בהארד דיסק? ממש תודה רבה לעוזרים. *אני משתמש בווינדווס 7 גירסת ה64 ביט.

11. במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Skipper,

אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. קודם כל נרשמתי לפה עכשיו, בהמלצה של ידידי גדי ביטון (Gadi BittoN) התותח אז נעים מאוד אנשים! שמעו אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל המחשב שלי פשוט השתגעעעע קיצר זה יהיה קצת ארוך... אמממ רציתי לפרמט את המחשב עכשיו ככה יש לי 2 הארדיסקים, אחד של 250 ג'יגה שעליו אני תמיד מתקין את הווינדוס ואחד של 500 ג'יגה שבפרמוט אני אף פעם לא נוגע בו כאילו! כל היומיים/שלוש האלה אני רק בנסיונות ופרמטתי לפחות 12 פעם ולא הולך כלום הבעיה היא כזאת: כשהארדיסק של ה-500 מחובר לכונן אני פשוט לא מצליח לפרמט זאת אומרת הוא עושה את הפעולה של הפרמוט והכל, אבל אז נכון שהווינדוס עולה עם מסך כחול כזה ושהוא מתקין את הכל והדקות בצד אמורות לרדת, אז זה נתקע קבועעע על 39 דקות לסיום ולא זז, ולא גם לא אחר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לאחרונה התחילה אצלי במחשב תופעה מטרידה של ריסטרטים במחשב, המחשב מבצע ריסטרטים באופן רנדומלי, הטמפרטורה של המעבד היא 29 מעלות והיא יציבה, טמפרטורת לוח אם טובה, אין שום OC במחשב יש לי ספק OCZ 600W האם למישהו יש ראיונות ממה זה עוד יכול לנבוע? אני כבר נואש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by yotamavi,

היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by ankriron,

תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nahum8,

חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by k22,

שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by thedarkman,

שלום לחבר שלי יש את ה 5850 ויש לו כמה בעיות פירוט:יש לו את הכרטיס מסך בידוק היום שלוש חודשים הוא קנה את המחשב ב KSP והוא שם יותר ויותר לב שיש בעיות בכרטיס !! לדוגמה:כשהוא רואה משהוא ביוטיוב על מסך גדול אז... ניתקע לו המחשב ולא רואים כלום במחשב אחד ניתקע לו המחשב הוא השאיר אותו על התפריט הלך לחצי שעה ואז חזר ולא זז כלום מה הבעיה פה הכרטיס פגום???לא ביצע שם OC טמפ בסדר תמונה מי HWMONTIOR http://www.siz.co.il/my.php?i=tyhmmzkfjwyd.png מאמץ:http://www.siz.co.il/my.php?i=ezqmwjzaz4w1.png זה בסדר מה הבעיה תודה !!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.