עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SHARO21,

כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by mush0n,

אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Satlan,

אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב X1700 של acer עם כרטיס מסך HD4350 המחשב בא במקור עם Windows Vista Home Premium, אני שדרגתי אותו לWindows 7 (לצורך העניין ניסיתי גם 32 וגם 64 ביט), הכל עבר חלק ומעולה, עד שאני מגיע לכרטיס מסך. הWindows מציין בDevice Manager שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", ניסיתי כל כך הרבה פעמים להכנס לאתר של ATI הורדתי את הדרייבר לHD4350 בדקתי שזאת המערכת הפעלה הנכונה, ועדיין אחרי ריסטרט ואחרי ההתקנה, המחשב טוען שמדובר ב"Standard VGA Graphics Adapter", בגלל שלא מותקן הדרייבר הנכון אפילו הAero לא מוכן לפעול. באתר של Acer אין שום דרייבר לWindows 7, רק לויסטה. מה עושים? אני ממש מיואש בחיים לא קרה לי כזה דבר.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by 1st,

מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by dinsh,

שלום לכולם, לא מזמן התחילה אצלי תופעת המסכים הכחולים - פעם פעמיים ביום. השתמשתי במדריך שבאתר לפענוח קובץ ה"דאמפ" שנוצר, כולל אופציית הANALYZE לקבלת מידע מפורט יותר, אבל הגעתי למבוי סתום. אני לא מצליח להבין איזו חומר בדיוק גורמת לבעיה. ה"דיבאג" כולו: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (124) A fatal hardware error has occurred. Parameter 1 identifies the type of error source that reported the error. Parameter 2 holds the address of the WHEA_ERROR_RECORD structure that describes the error conditon. Arguments: Arg1: 0000000000000000, Machine Check Exception Arg2: fffffa8002fda028, Address of the WHEA_ERROR_RECORD structure. Arg3: 00000000b6000400, High order 32-bits of the MCi_STATUS v…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by rbeny10,

התקלה : תוך כדי עבודה (במקרים אלה,בקובץ וורד), לאחר כ-3-4 שעות שמחשב דלוק, וללא שעשיתי משהו חריג!!!, אני מקליק כדי להעביר את הסמן לנקודה חדשה, ובמקום לשכוח מהנקודה הישנה ולקפוץ לחדשה, הוא משחיר את כל הקטע. מה שאני לא עושה (לוחץ לשחרור מקשים, מעביר אות לאזאור אחר בטקסט, לוחץ ר4געית מקשי CTRL..),כלום לא עוזר. כשאני יוצא לראות מה המצב בתוכנות אחרות (האוטלוק למשל) => אותה בעייה !!! (לא הייתה מקודם). חשוב לציין : "הפעלה מחדש" - לא פותר הבעייה !!!. "כיבוי" והדלקה ,לאחר המתנה, פותר. אז סביר שמדובר בהתחממות, אבל, של איזה חלק ??. ואולי באג בתוכנה??. האם משהו נתקל במשהו כזה ? . הצעתכם??.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by liron80,

שלום לכולם, לאחרונה כרטיס הרשת האלחוטי שלי בנייד מסרב לעבוד, אחרי שווידאתי שמדובר בתקלת חומרה של הכרטיס ולא תוכנה החלטתי להחליף את הכרטיס. מדובר במחשב נייד LENOVO 3000 V100. ניסיתי לשים במקום הכרטיס התקול מספר כרטיסים אחרים (חלקם מתקדמים וחלקם מתקדמים יותר) אבל המחשב מקפיץ לי כל פעם את אותה ההודעה- "unauthorized network card is plugged in- power off and remove the minipci network card" כרטיס הרשת שלי הוא wm3945bg של אינטל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כיצד להפתר מהבעיה הזו ולהחליף את הכרטיס רשת בשקט... :s05:

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by inrock,

גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shemiraz,

שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by puGs,

אחרי שהתקנתי את ATI TRY TOOLS והפעלתי אותו המחשב פשוט עשה ריסט פתאום. ועכשיו כל פעם שהוא נפתח הוא הרי פותח את התוכנה אוטומת לבד,וכמובן המחשב נכבה ואי אפשר להשתמש בו. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by YAHOOGEEK,

שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. בעיה בדיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני 1.5 טרה של סמסונג יש עליו כ 800 ג'יגה קבצים הדיסק חדש בן חודש כשה אני מחבר אותו אני מקבל הודעה ‏‏עליך לאתחל את הדיסק בכונן ‪בטרם תוכל להשתמש בו למרות שהוא מאותחל ויש עליו חומר האם יש אפשרות להציל את החומר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lirux,

כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by levy.mor,

שלום המחשב שלי הציג לי את הבעיה הזו אתמול.. לפי מה שהבנתי מגוגל הבעיה היא או בזכרונות או בדיסק הקשיח.. הרצתי ממטסט כל הלילה על זוג הזכרונות ללא שגיאות... כמו כן הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח עכשיו לפי מה שאני משער.. זו או הקאש של הHD או הכבל של הHD או הזכרונות מחורבנים אבל אני רוצה לשלול את הדבר הקטן שאם זה אכן הכבל של הדיסק יש לי קבל SATA אבל אני לא יודע אם הוא מתאים ל SATA 2 יש בכלל סוגים של כבלים עבור כל תקן או שכבל הוא זהה ואני יכול להשתמש בזה שיש לי ? עריכה: בדקתי את את ה smart של הHD והתוצאות לא משהו האם אני יכול לסמוך על הבדיקה הזו + זה שהרצתי ממטסט לילה שלם ללא תקלות ולקנות HD חדש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בעיה קשה במחשב הוא לא נדלק בבקשה עזרה! מה שקרה: הלכתי לKSP כדי לקנות את הראם, קניתי את זה: ‏DDR II 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שחזרתי הביתה המחשב עבד כיביתי אותו פתחתי, והרכבתי אותו ביחד עם הראם הנוכחי שליG.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 1066 MHZ cl 5-5-5-15 כשניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק, המסך לא הראה כלום, עשה את הרעש של המאווררים וכיבה את עצמו, ניסה שוב להדליק את עצמו, כאילו הוא עשה ריסטרט אוטומטתי, ועוד פעם מאוררים, אין כלום על המסך, וזה נישאר ככה..אין לי מושג למה.. ניסיתי להחזיר למצב הקודם, של רק 2GB ראם, וזה עדיין ככה..אני כבר שעה מנסה לסדר, ניסיתי גם רק עם 1GB ראם, עם רק הקודמים, רק החדשים..כלום..אני לא יודע מה לעשות.. חבר שלי ניסה גם ל…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by mor1995,

זה המפרט של המחשב שלי... אני לא יודע אם המפרט הזה מציין את סוג ספק הכח שלי אז אני אגיד מראש שהספק שלי הוא של HEC 450W ועכשיו לבעיה: המחשב פאקינג מתחמם לי בצורה מטורפת עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה המצב הטמפרטורות שלו הוא: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 51 °C (124 °F) CPU 79 °C (174 °F) CPU #1 / Core #1 90 °C (194 °F) CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F) CPU #1 / Core #3 85 °C (185 °F) CPU #1 / Core #4 89 °C (192 °F) GPU 71 °C (160 °F) GPU Diode 77 °C (171 °F) GPU Ambient 64 °C (…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by kobi_nis,

יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. אהלן, ברשותי מחשב יחסית ישן לאחרונה שמתי לב שהמחשב מפיק רעש מאוד חזק. בדקתי וראיתי שמאוורר ספק הכוח בכלל לא זז. ניסיתי לנקות אותו באמצעות מייבש שיער, הוצאתי את כל הלכלוך ממנו, אבל הוא עדיין תקוע. רציתי לקבל את עזרתכם בעניין, האם יש לכם רעיונות כיצד לבדוק מה תוקע את המאוורר? האם יש דרך לנסות ולהחזיר אותו לפעולה? והאם יש אפשרות להחליף מאורר בלבד לספק, או שמא, אין כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום, המפרט שלי מצוין בצד. כאשר אני מתקין או עושה WINRAR או מפעיל משחק כלשהו אינני יכול כמעט לעשות משהו. בניצול של 1GB זכרון RAM ו15% מכוח העיבוד של המעבד (הכי הרבה שהגיע עד עכשיו) ישנן תקיעות ויזואליות אך אם יש מוסיקה או שהוא חושב על משהו כשהוא יוצא מה"תקיעה" הפעולה בוצע וניתן לשמוע קול של מוסיקה וקול של סרט או משחק בזמן ה"תקיעה". לא היה אכפת לי אם היה מנצל לפחות 50% מהיכולות של המערכת אם זה היה מאיץ את התהליך אך זה לא כך. (אני יודע שיש לי 4GB RAM במערכת של 32BIT ואני יכול להשתמש מקסימום3.25GB וזה מספיק לי כרגע). *הערה הכרטיס מסך שלי מעודכן לפאטצ' האחרון ומחקתי את הDRIVER הקודם שלו לפי המדריך של ATI. אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by sbtgn1,

עבד עד אתמול מצויין היום שאני מנסה להדליק המחשב מתחיל ומתי שהוא צריך להראות את הלוגו של הלוח אם (לא של WIN) הוא לא מראה אותו ונתקע אני לא מצליח להגיע ל BIOS הדבר היחידי שניסתי לעשות הוא לנתקמהשחמל וזה לא עזר , אני ינסהלנקות אותו ולראות שהכל מחובר כמו שצריך וינסה שוב אם יש לכם רעיונות לתקלה שברור שהיא חומרתית אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.