תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אינטל 2.4 עם win 98 וגם xp ב 98 יש חייגן טלפון אך אני לא שומע שום צליל חיוג או משהו אחר. במחשב הישן שלי שמעתי הכל בלי בעיה מה צריך לבדוק כדי לפתור את הבעייה? ואיפה נמצא החייגן ב xp ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שכחתי את הסיסמה למחשב הנייד(toshiba Satellite L50 עם WIN8), הורדתי Hirens.BootCD.15.2 וצרבתי אותו כבוט על מנת לעשות ריסט לסיסמה (בדקתי במחשב הPC שזה אכן קורא BOOT כמו שצריך ועובד) מוגדר שהוא יקרא CD ראשון, והוא גם עושה רעש שהוא קורא את הדיסק ויש - עם מסך שחור ניסתי גם בDOK עם בוט אבל הוא פשוט מדלג ישר לווינדוס . בדקתי בהגדרות של הBIOS במחשב וכתוב SYSTEM BIOS VERSION 2.00 מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שמכיל 3 סרטים, הכונן DVD במחשב אומר שאין דיסק לעומתו בנייד דוקא כן נראה הדיסק והוא גם מצליח לקרוא אותו, למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי לא יכולתי לקרוא דיסקטים וחשבתי שזה כנראה כונן דפוק. היום כבר יש מחשב חדש עם פלופי חדש ונחשו מה.... אני עדיין לא מצליח לקורא דיסקטים :-\ אני חייב עזרה למה אני חייב דיסקטים לשעורי מחשבים אולי זו בעיה בXP? אולי זו בעיה בלוח אם (ABIT NF7-S2)? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פיוניר D112 ויש לי בעיה רצינית. הוא לא קורא ולא צורב מדיות CD אלא DVD בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? :s05: בברכה, אורי
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
פתאום כשאני מכניס cd כלשהו - מתקבלת הודעה - נא הכנס דיסק - אנטיוירוס לא גילה כלום
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מסך סמסונג תומך 3D בנוסף חיברתי אותו עם כבל HDMI 1.4 לכרטיס מסך ג'יגבייט GTX680 כמובן עם העדכון האחרון של הכרטיס. משתמש בתוכנה TMT בגרסה האחרונה ולא מצליח לראות 3D. יש איזה הגדרה בכרטיס שלא הפעלתי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו: צורב וסידורים 2 הארד-דיסקים SATA ועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיה יש לי 4 כניסות SATA על הלוח אבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופס ניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי.... בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקים אבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקום מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה למרות שהחיבורים טובים (בדקתי על כרטיס מסך אחר) עידכנתי את הכרטיס עם הדרייברים הכי עדכנים, סימנתי באפשרויות אילוץ זיהוי של הטלוויזיה אבל עדיין לא רואים. הכרטיס שלי הוא : ati radeon 9550 mb נואש לעזרה...... אם למישהו קרה ופתר את הבעיה בבקשה שיגיב.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 3600 series ומשום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב על הטלוויזיה, זה כבר עבד לי ופתאום הפסיק לעבוד, מה שאני רוצה בעצם זה שהטלווזיה תהיה המשך המסך ובעצם תשתמש במסך נוסף, חיברתי את הטלוויזיה לכניסה ה SVideo בכרטיס לכניסת הVideo בטלוויזיה. העניין הוא שאני יודע איך עושים את זה פשוט זה לא עובד ואני מחפש את הסיבה, ניסיתי לבחור את המסך השני גם באפשרויות שהXP נותן וגם באפשרויות שהדרייבר של הכרטיס מסך נותן, מקווה שהייתי ברור, אם יש פרטים שיכולים לעזור אני אוסיף, יש הצעות ? אגב, הסרתי כבר את הדרייבר והתקנתי מחדש, אפילו החלפתי טלוויזיה בפרק זמן שזה לא עבד לי וגם בLCD זה לא עובד תודה, מקווה שאני בפורום המתאים, מצטער אם לא.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן השתנו לי הצבעים בwindos ל16 והרזולוציה ל 640X480 ללא יכולת לשנות. היה מותקן win7, דרייברים מעודכנים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים ואת הכרטיס ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל מעודכן(דרייבר של NVIDIA, לא של וינדוס). אחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חזרה על עצמה. במהלך ההתקנה ובהפעלה הראשונית של הוינדוס הצלחתי לראות צבעים כרגיל, רק לאחר הריסטרט הראשון חזרה הבעיה. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס כיוון שהצלחתי לראות טוב במהלך ההתקנה. זכור לי על תופעה דומה שהייתה בXP ואז התברר שמדובר בוירוס או בשינוי ברג'סטרי שמגיע מהזכרון בכרטיס עצמו או מהRAM, אחרי חיפוש לא מצאתי איזכורים לזה. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-