עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by kob27,

יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by גליטו,

שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. איך יודעים שלא מגיע מספיק חשמל למחשב? אמור להופיע משהו על המסך? נורות אמורות להבהב? מאוררים צריכים להפסיק להסתובב? תודה,

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. הכוונה שאני מדליק אותו, אז בין המסך שהוא טוען את ה XP(עם הלוגו של הXP) ועד מסך ה"ברוך הבא" עוברים כ15 שניות, שאני חושב שזה די הרבה למחשב יחסית חדש(שמפרטו למטה). המחשב פורמט לאחרונה ודרייברים של הכרטיס מסך עודכנו. מה לדעתכם הבעיה?? מפרט: E6300 945p-s3 His x1950pro. 2 ג'יגה זיכרון.spectek. compucase משהו עם ספק כוח 400 של hec/ WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS תודה לעוזרים. הארד דיסק:

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by sharon500,

מחשב P4 לוח אם ASUS P4GE-VM המחשב לא נדלק בלחיצת כפתור. וגם לא בקיצור הפינים של ההדלקה. הנורה שעל הלוח דולקת אבל המחשב לא נדלק. האם יכול להיות שהלוח הלך?

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by אבי אביטל,

אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...

9. Started by Maor5454,

בניתי מחשב חדש הכל עבד טוב חוץ מהראם שהמהירות שלו הייתה על 2133 במקום 3600 בקיצור שיניתי הגדרה בביוס לא נכון וזה עשה מסך שחור רציתי לאפס את הביוס בלוח אם ושכחתי לנתק את הכבל חשמל שהוצאתי את הבטריה ושהחזרתי קלטתי את זה ורק הrgb של הראם פעל וחוץ מזה שום מאוורר לא הסתובב וכלום לא פעל מה יכול להיות שקרה. רוצה לשלוח לטכנאי אבל אפשר רק אחרי החג

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. היי יש לי ליד המחשב תקע של שני שקעים (טלפון ו-adsl) - של בזק. כרגע אל השקע adsl מחובר הראוטר, ואליו מחובר המחשב בחיבור כבל רשת (CAT6). אין לי שימוש בראוטר בזמן האחרון והשאלה שלי היא האם אפשרי לוותר עליו ולחבר את המחשב הנייח ישירות אל השקע adsl בקיר? (עם איזשהו כבל).

11. Started by GamBush,

היי היום שיחקתי במחשב וקצת צעקתי וירקתי טיפות קטנות של רוק לעבר המסך והם פגעו במסך ואולי במקלדת.. אני מפחד שזה יכול להיכנס לחריצים של המסך או של המקלדת וזה מסוכן או יכול להרוס.. המקלדת לא ראיתי טיפות אבל על המסך כן. בנוסף רציתי להניח את הטלפון שלי על הפד אבל בטעות הנחתי על העכבר שהיה הבדל של 2 סנטים בגובה ואז זה נחת על העכבר g pro איפה שהסמל של לוגיטק ונתן כמו מכה מפחד שיכול לקרות משהו לעכבר.. מה יכול לקרות ממה שאמרתי? מבקש תשובה על כל מקרה ולא ספאם בבקשה. תודה!!!!!

12. Started by Kolka Moshe,

מחשב נדלק וכבה כל הזמן

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by eidoil32,

שלום, זה קרה אחרי ריסט פשוט אחרי התקנת דריבר למדפסת, העכבר והמקלדת לא מגיבים בכלל. עכשיו לא מדובר אחרי שהוינדוס עולה אלא גם בהדלקה עצמה אין אפשרות להיכנס לביוס או כל דבר אחר. הדבר היחיד הוא שהאור של העכבר נדלק אבל עדיין הוא לא מגיב. כל המחשב עולה כמו שצריך יש סמל של האינטרנט שעובד. ניסיתי לחבר גם בחיבור הPS2 או איך שלא קוראים לזה וגם לא עובד, ניסיתי מספר מקלדות ועכברים... ניסיתי גם בחיבורי הUsb השניים שמקדימה. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by shimivak,

אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. כשאני מפעיל סרטים במחשב רואים הכל בגוון אפור מוזר, אמרו לי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך הבעיה נפתרה ליום אחד ואחר כך חזרה.. כרטיס המסך שברשותי: geforce 4 440mx האם עלי להחליף כרטיס מסך או שיש פיתרון אחר? תודה מראש לעוזרים דור

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by ebrami,

שלום חשבתי להעלות את זה בפורום של תצוגה וגראפיקה אבל הבעיה היא לא בתצוגה וגראפיקה, אלא רק הביטוי שלה הוא בריצודים על המסך, אני אסביר. בעודי משחק פיפא 2006, פתאום כל תמונת המסך התחרבשה, כל התמונה נמרחה לחלוטין ולא היה אפשר לראות כלום פרט לכתמי צבעים מוזרים והמחשב עצמו נתקע. הפעלתי מחדש- ועוד מהרגע שמפעילים את המחשב והוא טוען את הווינדוס (XP), יש ריצוד של סימני מחשב על המחשב מלמעלה למטה, יש אותיות חצויות מהבהבות בכל מיני מקומות, והכל מחורבש ומוזר כזה, כשעולה הווינדוס עצמו, אפשר לראות כמה סמלים בקושי, אבל הכל מרוח עם פסים מאוד מוזרים בצבעים שונים ולא ממש קורה שום דבר כשמנסים ללחוץ על משהו.. למרות שעושה רושם שמשהו כן מגיב כשלוחצים. החלפתי מסך - לא עזר החלפתי כרטיס מסך - לא עז…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by x-factor,

שלום רב לכם....אני אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב....אבל אוי מה גיליתי לי...שבמארז HEC 6A21 שלי המאווז הקדמי 120 מ"מ לא מחובר ללוח אם ולא פועל...אני כמובן החלטתי לחבר ....אבל אוי מה גיליתי ...שעל הלוח אם שלי ASROCK DUEL SATA אין עוד חיבורי מאווררים....זאת אומרת מצאתי רק עוד 2...אחד חיבור למאוור המעבד...שהוא תפוס...ועוד חיבור של מאוור של מארז אבל גם הוא תפוס ע"י מאוור 120 מ"מ אחורי.... אז השאלה שלי היא אליכם ...איך אני פותר את המצב...וגורם למאוור הנוסף שלי לפעול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Xstyle,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by spinchicken,

מישהו יכול לעזור? הציוד ההיקפי הפסיק לעבוד פתאום - מסך נכבה, מקלדת לא מגיבה, אבל המחשב ממשיך לפעול , לאחר שכיביתי והדלקתי ראיתי במערכת ההפעלה שה CPU ב 100% ואז זה קרה שוב. עכשיו ברגע שאני מעלה את המחשב הוא במצב הזה (מסך כבוי וכו) מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.